Photo info Golden cliffs of deep space
Cosmic Cliffs in the Carina Nebula
© NASA, ESA, CSA, and STScI

Održavanje objekata

Započeo mrmotlsd, Decembar 13, 2017, 11:29:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrmotlsd

Invekta je specijalizovana za pružanje stručnih i visokokvalitetnih usluga u oblasti facility management-a. Naš sistem rada oslobađa Vas svake brige vezane za održavanje Vašeg objekta. Sa preko 260 zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo u jednom trenutku na bilo koju potrebu. Sa širokim spektrom usluga koje pokrivaju svaki aspekt upravljanja objekta sigurni smo da možemo preuzeti svaki projekat u bilo kom trenutku. Usluge koje pružamo mogu biti isporučene pojedinačno ili kao integrisana rešenja. Integrisane usluge kombinuju sve Vaše potrebe za uslugama u jedinstveno rešenje gde jedna oblast podržava druge oblasti usluga obezbeđujući efikasnost i optimizaciju troškova. Profesionalni odnos prema poverenim obavezama, stručnost i iskustvo u radu obezbeđuje da dobijete uslugu vrhunskog kvaliteta.

Naše usluge:
Facility Management
Tehničko održavanje
Održavanje higijene
Obezbeđenje
Usluge podrške


Radno vreme Invekte
radinim danima od 8 do 20 casova
telefon: 011/2399-145
fax: 011/2399-151
adresa: Kopaonička 31. 11 000 Beograd
web sajt: http://www.invekta.rs/

djordje5

Gledam usluge koje pruža Invekta. Nekada u ne baš tako davnoj prošlosti, kad su postojala preduzeća tipa OOUR, SOUR i tome slično, svako to preduzeće je imalo svoje čistačice, svoje obzbeđenje, svoju tehničku podršku itd.. Danas je to malo drugačije. Neko preduzeće se bavi proizvodnjom nekog proizvoda, i koncentriše se na proizvodnju i tehnologiju. A za sve ostalo postoje preduzeća koja su usko specijalizovana i sa kojima se ulazi u saradnju, po pitanju obezbedjenja-sigurnosti, higijene, tehničke podrške. Ovo je jedna od retkih pozitivnih stvari koje su sa zapada došle na naše prostore.

mrmotlsd

Usluge podrške
Spada

- logistika za kancelarije
- kontrola pristupa
- iznajmljivanje radne snage

Recepcija, odvajanje pošte i snabdevanje kancelarija su primer svakodnevnih aktivnosti u organizaciji. Poverenim uslugama uklanjamo teret sa klijenta obezbeđujući kvalifikovanu radnu snagu koja pruža rigorozan nivo odgovornosti, kao i pouzdane performance u obavljanju zadataka. Tako oslobađamo menadžere klijenta da se fokusiraju na svoje dnevne dužnosti bez brige o osnovnim dnevnim aktivnostima.

Isporučujemo usluge podrške koje se mogu kombinovati na različite načine u skladu sa potrebama kupca. Stvaramo fleksibilna, transparentna i po meri rešenja u bliskom dijalogu sa klijentima, zasnovana prevashodno na standarnim procedurama omogućavajući klijentu da smanji troškove, a da zadovolji potrebe koje se menjaju. Dajemo klijentima progresivne usluge podrške sa kompletnim uvidom u troškove.

Vaši benefiti ogledaju se kroz smanjenje troškova niskog održavanja kao rezultat naše ekonomije obima.

Petar Petrović

Agencia za ciscenje u Beogradu nudi sve vrste čišćenjea bilo da su zgrade ili kuće u pitanju. Veliki izbor, cišćenje i održavanje po najpovoljnijim cenama.
ciscenje stanova u Beogradu
cisćenje poslovnog prostora u Beogradu