Photo info The bears of summer
Brown bear mother and cub in Katmai National Park and Preserve, Alaska
© Suzi Eszterhas/Minden Pictures

Telekineza

Započeo NiKooLaa, Maj 09, 2009, 23:51:21

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

NiKooLaa

Maj 09, 2009, 23:51:21 Poslednja Izmena: Maj 09, 2009, 23:51:58 od NiKooLaa
TELEKINEZATelekineza znaci pomeranje stvari pomocu moci uma. S moje tacke gledista , telekineza se postize projektovanjem jednog dela svesti u objekt koji zelimo da pomerimo.

Kada je svestu u predmetu I mi ga dozivljavamo kao deo naseg tela I svesti onda je pomeranje moguce. Jedna tehnika koja funkcionise kod telekineze je koncetracija na objekat , da smatramo objekat delom naseg tela , delom naseg bica. Kada imate osecaj da ste projektovani u predmetu onda mozete da probate da ga pomerite . Sada kada ste vi I objekat jedno , smatrajte objekat vasom trecom rukom I pokusajte da je pomerite.

Telekinezu ne postizete snagom volje zapravo snaga volje ce biti losa zato sto potvrdjujete da ste odvojeni od objekta I ne mozete pomerati nesto sto je odvojeno od vaseg tela. Najjednostavnija forma telekineze je igranje sa “tablom za duhove”.Drska ne moze da se pomera ako je ne dodiremo,jer je onda veza prekinuta.

Nesto sto mozete pokusati :Napuni ciniju vodom a onda ubaci kap ulja unutra .Posto je ulje lakse od vode ,ulje ce plutati na povrsini.Probajte da pomerite ulje snagom uma , zamislite da ste jedno s uljem I probajte da ga pomerite.
Citat:

"Telekineza je sposobnost micanja predmeta mislima, bez primjene fizičke sile. Počni sa malim predmetom svijetle boje npr. ping-pong lopticom. Predmet postavi na stol ispred sebe. Moraš se dobro opustiti i koncentrirati na predmet, možda neko vrijeme u početku provesti u vizualizaciji i meditaciji. Dlanove protrljaj, vizualiziraj energiju između svojih dlanova. Razmiči ih i osjeti tok energije između dlanova. Slijedeći korak je da postaneš svjestan energije koja struji između tvojih dlanova i te loptice/predmeta. Zatim energiju sabijaš u vrh tvojeg kažiprsta, u mislima se približavaš predmetu, ali ga ne dodiruješ. Energija prsta privlači energiju predmeta poput magneta. Moći ćeš vidjeti auru predmeta, što znači da je koncentracija usmjerena. Telekineza se uvježbava na dnevnoj bazi, kad se postignu prvi rezultati praksu i razvoj treba nastaviti. Možda za vježbu možeš upotrijebiti list papira, ili plamen svijeće. Iako je tehnika jednostavna moraš se obavezno zaštititi čarolijama zaštite. Također ovdje se rado pojavljuju razne deformacije uslijed manipuliranja, i moraš biti svjestan da na sebe preuzimaš određeni rizik. Ovo nije bezopasna tehnika, i osobno s njom imam loša iskustva."
Vase misljenje o svemu ovome je...?
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

DaRkOoO

Gluposti..eh,kad bi stvarno moglo..Shta bi radio u shkoli..zlo =)
...so close, no matter how far..

TanjicA

Cula sam zanimljive price o tome, i nznam sta da mislim...
Pomalo sam skepticna...
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

MarkoKg

Glupost, to nije moguce...

alexandra30

1 izreka kaze: " Istina je neobicna-neobicnija od fantazije".
Na ovom svetu se svasta neobicno i neobjasnjivo desava.

Srlenzio

Don't take life too seriously ,you'll never get away alive
http://www.erepublik.com/en/referrer/Srdjan+Damjanovic

alexandra30

Bas sad citam knjigu Dr Petra Dinica  "Hiropraktikom do zdravlja"

I evo na sta sam naisla - "U nama postoji ogromna kolicina znanja i sposobnosti kojih mi obicno nismo ni svesni, a koje se vezuju za onaj ogromni mentalni kapacitet koji mi ne koristimo i koji cini  90% od nasih ukupnih mentalnih sposobnosti.
Mi koristimo u toku svog zivota samo 10 - 15% svojih mentalnih sposobnosti. Da li onda na osnovu ovih 10% mozemo tvrditi da onih 90% stvari koje ne vidimo ne postoje?"


bane83

sve se moze kad se hoce wink