Photo info How's the air up there?
Hanging bridge in the Monteverde Cloud Forest Reserve, Costa Rica
© Dmitriy Burlakov/Getty Images

Horoskop i seks

Započeo Oasis, Novembar 15, 2010, 23:41:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Oasis

HOROSKOP I SEKSDok se jedni trude da seks u potpunosti odvoje od ljubavi, doživljavaju ga mehanički i ne biraju partnera, drugima je seksualni odnos nezamisliv bez uplitanja osećanja. Pročitajte kako se znaci Zodijaka snalaze na tom području i koliko su predani u najintimnijim trenucimaOvan

Ovnovi su izuzetno zainteresovani za seks. Oni će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži, a često će je i sami stvoriti, jer kada je seks u pitanju - veoma su konstruktivni. Upravo zato što u tom smeru troše mnogo energije, ne ostaje im previše za ,,pravu ljubav". Međutim, kada se Ovnovi stvarno zaljube, partner im je na prvom mestu, odani su i vole iskreno.

Bik
Kako u ljubavi tako i u seksu, Bikovi su taktični, pažljivi i nežni, te je svaki kontakt s njima pravo uživanje. Partneri koji traže iznenadne promene i odstupanje od uobičajene erotske igre, Bikove će sigurno odbiti. Za razliku od Ovnova koji često ne biraju s kime će u krevet, za Bika je pravilo da se prvo barem malo zaljubi u partnera. Bikovi su lojalni i verni, a isto traže i od partnera.

Blizanci
Za Blizance je seks jedan od načina da ubiju dosadu. Naravno, to ne znači da u seksu ne uživaju, već mu često prilaze neozbiljno jer im to nije najvažnija stvar u životu. Ponekad mogu biti krajnje nezainteresovani za seks. U seksu i ljubavi su nestalni, a nekada se čini kao da nisu sposobni za duže veze. Njihov interes za seks javlja se iznenada, ali isto tako iznenada i nestaje. Kad se zaljube, znaju da budu nežni i žele da se u potpunosti posvete osobi koju vole.

Rak

Rakovi su sentimentalni i osetljivi. Kad god se zaljube, misle da je baš to ono pravo. U biranju partnera nisu selektivni, jer je njihova ogromna potreba za ljubavlju i nežnošću jača od razuma. U ljubavi se predaju potpuno i do kraja. Rakovi su izuzetno erotični, a tokom seksa izražavaju snažne emocije. Za njih je seks bez ljubavi ili barem bez duboke zainteresovanosti za partnera gotovo nezamisliv. Problem je u tome što Rakovi nikada ne znaju kada partneru treba reći zbogom.

Lav

Lavovima nisu potrebni dodatni časovi ljubavi ili erotike, oni su za to kao stvoreni. Kad Lav nekog voli, obasipa ga ljubavlju, ali i skupocenim poklonima. Ništa mu nije teško da uradi za voljenu osobu, a svoju ljubav izražava slatkim rečima. Vatreni su, kako u ljubavi tako i u svađi. Njihovo ljubavno gnezdo mora biti luksuzno. Otvoreni su i iskreni, tako da njihovi partneri uvek tačno znaju na čemu su. Posesivnost je jedna od njihovih lošijih karakteristika.

Devica
Pre nego što se upusti u bilo kakvu vezu, prva stvar koju Devica želi da zna jeste koliko ste pametni. Ono čime Device mogu najpre da budu privučene nije fizički izgled, nego inteligencija. Device znaju da budu cinične, ali to je samo način kojim se zbog svoje velike stidljivosti brane. Ljubav doživljavaju ozbiljno i vrlo su nežne. Da bi u seksu pokazale sve što znaju, potrebno im je vreme i poverenje u partnera. Njima nikako ne odgovaraju agresivni i provokativni seksualni partneri.

Vaga
Vage jedino ljubav pokreće. U ljubavi su idealisti, a partnera favorizuju do neslućenih granica. Iako su u ljubavi nežne i prefinjene, u seksu često preteruju i umeju da budu lascivne. Važno im je da je njihov partner inteligentan i suptilan, ali to ne znači da zanemaruju njegov fizički izgled. Štaviše, može se reći da je često upravo fizički izgled onaj koji odlučuje pri izboru partnera. Pamet, iako je bitna, dolazi tek kasnije.

Škorpija

Ako vam vernost nije urođena vrlina, zaboravite Škorpiju kao partnera. Njima je toliko bitna stabilnost ljubavnog i porodičnog života, a kada jednom izgube poverenje u partnera, nikada se više ne mogu smiriti. Škorpije su majstori seksa. Međutim, njihova osnovna mana je ljubomora, a ponekad pokazuju i znakove sadizma. Da biste bili sigurni u njihovu ljubav, Škorpijama je ponekad potrebno da vide kako njihov partner pati. Kada raskinu s partnerom, dugo ga nakon toga ne ostavljaju na miru. Njihova posesivnost nema granica.

Strelac
Strelčevi imaju izraženu potrebu za slobodom. Vernost im uopšte nije bitna jer i sami, ma koliko se trudili, ne mogu da budu verni. Izvrsno se slažu s mnogim astrološkim znakovima. U seksu su snažni, žustri i brzi. Međutim, njihova površnost im ne dopušta da se dublje bave vlastitom vezom - oni jednostavno puštaju da stvari idu svojim tokom. Kada nešto zaškripi, Strelčevi ubrzo gube živce.

Jarac
U ljubavi su verni i ozbiljni, čak pomalo konzervativni. Usamljenost im ne pada teško i zato imaju problema u sklapanju veza, bez obzira na to o kojem se astrološkom znaku radi. Znaju da vole, ali često to ne znaju da pokažu. U seksu su konzervativni i stidljivi iako njihovi erotski potencijali nisu mali. Vrlo su sposobni u poslu kojim se bave, tako da je za one koji vole životnu sigurnost Jarac pravi izbor.

Vodolija
Vodolija je, pre svega, znak prijateljstva - idealni su prijatelji, puni razumevanja i strpljenja za druge. Vođenje ljubavi za njih je usputna zabava, kojoj ne pridaju prevelik značaj. U seksu su ili neopisivo razvratni ili potpuno čedni - sredina za njih ne postoji. Osnovna osobina Vodolija je nepredvidljivost. S njima nikada ne može biti dosadno.

Ribe
Ribe su romantične, osetljive i erotične, a u seksu popustljive. Za njih je ljubav sve i kada su zaljubljeni, teško im je da budu realni. Skloni su da partneru pridaju osobine koje nema. Ako se zaljubite u Ribu, nikada nećete znati na čemu ste jer one često znaju i da se pretvaraju. Ekstremno su erotične, kao i svi vodeni znakovi.

MarkoKg

Ajd kao nešto su pogodili, kao :)

JOMINI

Kombinacija skorpija - blizanac :ok