Photo info Something to 'bee' thankful for
Honey bee flying over crocuses in the Tatra Mountains, Poland
© Mirek Kijewski/Getty Images

Godišnji horoskop za 2021 godinu

Započeo Mantra, Decembar 17, 2020, 12:18:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mantra

Decembar 17, 2020, 12:18:01 Poslednja Izmena: Decembar 17, 2020, 12:46:55 od Mantra
Godišnji horoskop za 2021. godinu

OVAN

Ovo je godina u kojoj ćete osetiti veliko rasterećenje, s obzirom da ste u proteklim godinama bili pod velikim pritiskom okolnosti. Sada ćete imati osećaj da vraćate kontrolu u svoje ruke. Imate podršku planeta da ostvarite planove koje želite, i na tom putu ne bi trebalo da bude posebnih prepreka.

OVAN - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


BIK

U ovoj godini ne opirite se promenama, jer vas mogu odvesti u smeru koji će za vas biti dobar. Sigurnost će izostati, ali različita dešavanja neće. Tako da će za vas godina biti interesantna, sa mnogo novih iskustava. Dosta ćete se promeniti.

BIK - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

BLIZANCI

Ovu godinu doživećete kao povoljnu, i imaćete osećaj da vas okolnosti podržavaju u vašim ciljevima. Generalno dobri odnosi sa ljudima će vam posebno značiti. Možda ćete nešto morati da zapostavite ili žrtvujete zbog odlaska u inostranstvo, ali isplatiće se!

BLIZANCI - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


RAK

Rakovi u ovoj godini mogu značajno uvećati svoje finansije, što samostalno, što preko partnera. Bićete više nego zadovoljni situacijom na tom planu, ali će se od vas očekivati i odgovornost, kako bi uspeh bio trajan. Nekim okolnostima i ljudima ćete morati da se prilagođavate, naročito u odnosima sa prijateljima.

RAK - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


LAV

Ovo je zaista za vas godina puna izazova koja će vam doneti nove uvide i pre svega mudrost. Strpljenjem sada možete dosta toga postići, kao i prihvatanjem okolnosti koje dolaze. Iz druge perspektive ćete sagledati i odnose i posao, i naučiti da ostvarite više baš kroz izazove koji su vam postavljeni.

LAV - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


DEVICA

U ovoj godini nećete osećati pritisak okoline, i okolnosti, pa ćete moći bez bećih izazova da ostvarite svoje ciljeve. Najveće promene i najveći uspeh ostvarujete na polju posla. Ovo je povoljna godina i za zasnivanje porodice, i mnogi od vas će se odlučiti na taj korak.

DEVICA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


VAGA

Ovo je godina u kojoj ćete se osećati prilično dobro i u kojoj nećete morati da se borite sa različitim životnim izazovima. Okolnosti će vas podržavati i vi ćete više biti okrenuti uživanju. Takođe posvetićete se više partneru, deci.

VAGA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


ŠKORPIJA

Godina pred vama nosiće situacije kojima ćete morati da se prilagodite. Možete imati osećaj da imate manje kontrole nad svojim životom nego inače. Ulazićete u promene kojima se ne radujete posebno s obzirom da ste fiksni znak. Ali one imaju za cilj da vas uvedu u nešto novo što sami inače ne biste preduzeli.

ŠKORPIJA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


STRELAC

S obzirom da vaš vladar znaka, Jupiter, menja znak i ulazi u Vodoliju gde se daleko bolje oseća nego u Jarcu, očekujte da ćete se u ovoj godini i vi bolje osećati i da ćete imati više entuzijazma, optimizma i životne energije. Ovo je godina u kojoj ćete imati priliku da naučito mnogo novih stvari koje će vam služiti duži niz godina, pa je savet da iskoristite svaku priliku za edukaciju!

STRELAC - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


JARAC

Tokom ove godine bićete više umreženi sa ljudima, ostvariti nove kontaktei dobiti inspiraciju za nove ideje. Udruživanje sa ljudimai li saradnja sa prijateljima donosi veliku zaradu. Savet je da date sve od sebe jer na polju finansija u ovoj godini ostvarujete maksimalan potencijal.

JARAC - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


VODOLIJA

2021. je važna godina za vas jer ulazite u novi životni ciklus. Stvari u vašem životu više neće biti istei što se brže prilagodite promenama, to ćete imati veći uspeh na mnogim životnim poljima. Ovo je prilika da odskočite na bolje iz životnih okolnosti u kojima ste bili do sada.

VODOLIJA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE


RIBE

Iskoristite ovu godinu da se suočite sa svim što je potiskivano i ostavljano po strani. Rešavanjem tih stvari, možete pronaći mir koji će vam sad biti preko potreban. Istražujte sebe i posvetite se svojoj unutrašnjosti. Naročite šanse pružaju vam povoljni periodi koje vam donosi Jupiter!

RIBE - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: OVAN - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi


U ovoj godini Ovnove očekuje najveća promena na polju koje se odnosi na prijateljstva i udruživanje sa ljudima. Saturn će boraviti tu cele godine i doneti vam ogromne promene. Svi odnosi koji vam više ne služe, odlaze iz vašeg života, a oni koji opstanu, biće čvršći, mada će pretrpeti ozbiljne izazove. Neki od bližih prijatelja mogu se odseliti u inostranstvo, dok neki mogu prolaziti kroz velike životne promene, pa samim tim će ih manje biti u vašem zivotu. Eventualno im može biti potrebna vaša podrška.
Jupiter će takođe biti u istom polju do 13. maja, a posle i od 29. jula do 29. decembra. Uporedo, doneće vam upoznavanje novih grupa ljudi koji će imati slična interesovanja kao vi, a mogu se od vas dosta razlikovati po drugim stvarima. Na primer, mogu biti dosta mlađi ili stariji od vas. Ovo je i sjajan tranzit za udruživanje sa ljudima istog mišljenja, okupljenih oko iste ideje.
Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u vašem 9. polju, a imaće uticaj u narednih par meseci, donosi vam mogućnost selidbe u inostranstvo. Solarna eklipsa 10. juna može uticati na vaše odluke, pa neke stvari koje od vas zavise biće promenjene. Jer od ovog momenta do kraja godine možete donositi neočekivane odluke. Mnogi od vas se sad odlučuju za kupovinu novih kola.
19. novembra, lunarna eklipsa u znaku Bika doneće vam drastične promene na polju finansija. Oprez sa ulaganjima, jer ovo može biti veći gubitak. Od ovog momenta  možete početi da zarađujete na totalno drugačiji način nego do sada. Solarna eklipsa u Strelcu koja se dešava 3. decembra opet vas povezuje snažno sa poljem inostranstva koje se tad otvara.
Pluton u 10. polju i ove godine donosi transformacije u polju karijere, koje će se odvijati sporo i temeljno. Neptun u 12. kući pojačava vam intuiciju, ali i senzitivnost. Mnogi Ovnovi će biti usmereni na unutrašnji rad na sebi. Istraživaćete svoju psihu i bavićete se više duhovnošću.
Uran u vašem polju novca u ovoj godini donosiće vam velike oscilacije, naročito ako se držite starih šablona zarade. Ovo je period kada treba da se otvorite za nove ideje na temu kako zaraditi novac. Rizik će se u ovoj godini isplatiti. Svakako godina velikih obrta na tom planu, i iznenađenja. Malo šta će biti kako ste planirali. Može biti i mnogo bolje nego što očekujete, ali sigurnost nećete osećati.
Prisustvo Marsa u vašem polju novca, od 7. januara do 4. marta, doneće povećane troškove, što obavezne naplate, što svojevoljno povećano trošenje novca. Može u tom periodu biti i svađa oko finansija. Mars u 3. polju od 5. marta do 23. aprila vašu energiju će usmeriti u pravcu edukacije. Sjajan period za početak učenja novog jezika. Mnogi od vas će sad više putovati a budući da ste ionako nemirne prirode, sad vas posebno mesto neće držati. U ovom periodu budite pažljiviji u saobraćaju, savet bi bio da ne brzate.
Od 24. aprila do 11. juna osetićete povećanu tenziju u porodici, kao i sa osobama sa kojima zivite. Mars u ovom polju donosi konflikte, ali pruža mogucnost da se reši nešto što je dugo ostavljano po strani.
Od 12. juna do 29. jula aktivira se polje ljubavi i strasti, i pojavljuje se osoba koja će vas snažno privući. Odnos moze biti turbulentan i fatalan, a uzbuđenja neće nedostajati. Ovo je sjajan period za kreativan rad. Ovnovi koji su roditelji, mogu imati izazova sa decom u ovom periodu.
Kada Mars uđe u vaše polje zdravlja, vreme je da menjate neke navike. Mars će boraviti tu od 30. jula do 14. septembra i može vam doneti zdravstvene probleme, a naročito osetljiva mogu biti creva, i generalno probavni sistem. Ovaj period je dobar za treniranje i, možda, početak neke nove fizičke aktivnosti. Poslovno okruženje sada moze biti stresno i možete doživeti po koju provokaciju od kolega.
Od 15. septembra do 30. oktobra izazovan je period za odnose. Mnogi pripadnici znaka sada mogu raskinuti vezu. U braku može biti svađa, a partner vas konstantno može napadati i kriviti za nešto. Savet bi bio da ne reagujete naglo i iz afekta.
Mars ulazi u vaše 8. polje od 31. oktobra i tu ostaje do 13. decembra, a pokrenuće pitanja nasledstva i svih pitanja vezanih za tuđ novac. Ovo može biti i konflikt oko nasledstva, a takođe i nasilno potraživanje duga ukoliko ga imate. Sve neizmirene finansijskeobaveze sada dolaze na naplatu. Od 14. decembra do kraja meseca Mars u 9. polju podstaćiće vas da odete na put, i u ovom momentu deluje da to može biti neka dalja destinacija.ŠTA OVNU DONOSE TRANZITI VENEREVenera u Strelcu je do 8. januara, a to sjajno pokreće vaše 9. polje, pa Ovnovi koji su na putu mogu da očekuju dobar provod i novu ljubav u inostranstvu. Od 9. januara do 1. februara Venera u Jarcu donosi vam povoljne prilike na polju posla. Sada je period kada možete napredovati, ili dobiti novu poslovnu šansu.
Posebno dobru saradnju ili pomoć možete imati od žene koje je ozbiljna, stroga, ali vrlo odgovorna. Venera u Vodoliji od 2. februara 25.  je tranzit lep za druženja, i u tom periodu možete više energije posvetiti prijateljima, naročito što u ovoj godini odnosi sa njima zahtevaju posebnu pažnju.
Prilika za tajnu ljubav se pojavljuje od 26. februara do 21. marta kada bude Venera u Ribama. Biće to period ispunjen romantikom, ali i iluzijama. Velika je šansa da osobu koja vam se dopada sad ne vidite realno. Venera u Ovnu od 22. marta do 14. aprila donosi slobodnima novu ljubav, a zauzetima zadovoljstvo u postojećem odnosu. Ovo je moment kad ćete biti srećni i ispunjeni. Novi početak desiće se naglo i zbližavanje će se dešavati prilično brzo.
Od 15. aprila do 9. maja Venera u Biku ima pozitivan uticaj na vaše polje finansija. Očekujte povećanje prihoda. Ovo je dobar moment za razgovor o povišici ili pronalaženje novog izvora prihoda. Povoljan period za kraći put, kao i za bilo koju vrstu edukacije je od 10. maja do 2. juna, kada je Venera u Blizancima.
Od 3. do 27. juna Venera u Raku će dosta ublažiti konflikte u porodici koje ste imali u prethodnom periodu i polako donositi rešenje i bolju atmosferu. Tranzit Venere u Lavu je sjajan za vaš emotivni život, pa od 28. juna do 22. jula očekujte veliko zadovoljstvo u ljubavi, kao i sreću sa decom. Neke pripadnice znaka koje planiraju porodicu sada mogu ostati u drugom stanju. Ovnovi koji se bave kreativnim radom sada posebno mogu imati inspiraciju.
Od 23. jula do 16. avgusta kada je Venera u Devici imaćete dobru saradnju sa kolegama, naročito ženama, i generalno uspeh na poslu. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra je tranzit koji Ovnovima donosi divan period za ljubav. U vaš život sad ulazi osoba koja je šarmantna, sa stilom i manirima, i sa kojom možete imati divne momente. Zauzeti Ovnovi videće jasnije kvalitete partnera i uživati u zajedničkom vremenu.
Kada Venera bude u Škorpionu od 11. septembra do 7. oktobra, Ovnovi će biti strastveniji i osećati intenzivne emocije prema partneru. Ovo je period u kom možete da očekujete dobitak novca van redovne zarade. Tu su mogućnost nasledstva, ali i podizanja kredita, uzimanje pozajmice. Od 8. oktobra do 5. novembra možete se super provesti na putu, Venera u Strelcu donosi sreću pri odlasku. Dobar je kontakt sa strancima u tom periodu, kao i mogućnost pojavljivanja nove ljubavi u inostranstvu. Od 6. novembra do kraja godine kada je Venera u Jarcu, vi ćete imati značajan poslovni pomak, naročito ako ste duže vremena čekali na to.
ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKURTranzit retrogradnog Merkura od 31. januara do 21. februara, doneće u vaš život prijatelje koje niste videli dugo vremena, ili prijatelje sa kojima ste dugo u svađi. Ovo je dobar momenat za analizu tih odnosa. Retrogradni Merkur od 30. maja do 22. juna može vam praviti probleme u komunikaciji. U ovom periodu izbegavajte da kupujete kola, jer procena moze biti pogrešna. Takođe svaki dogovor koji sad napravite, biće izmenjen.
Od 29. septembra do 18. oktobra kada je retrogradni Merkur u Vagi, Ovnovima donosi priliku da se pomire sa bivšim partnerima, ali možete biti i u ozbiljnom preispitivanju da li da ostajete u trenutnom odnosu ili ne. Mnogi mogu raskidati i ponovo se miriti u ovom periodu.GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIVaše polje odnosa u ovoj godini prima pozitivan aspekt od Saturna i Jupitera u Vodoliji. Većina vas će moći da ima skladne i stabilne odnose. Zauzeti Ovnovi, s obzirom da će biti manje opterećeni problemima, biće više posvećeni partneru i dosta blaži u odnosu. Osećaćete daleko veći sklad nego prethodnih godina.
Slobodni će imati priliku da uđu u vezu u kojoj neće biti previše trzavica i koja će teći dosta glatko. Posebno povoljan period za ulazak u vezu je kada Venera uđe u vaš znak od 22. marta do 14. aprila. Od 12. juna do 29. jula prisustvo Marsa u vašem polju ljubavi doneće pojačane strasti, ali i moguce provokacije i svađe u odnosu. Ali svakako je to nesto što je rešivo jer će istovremeno Venera biti u Lavu u vašem petom polju od 28. juna do 22. jula. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra će mnogima od vas doneti odluku o zajedničkom životu. Najizazovniji period za odnose je kada Mars bude u znaku Vage, a to je od 15. septembra do 30. oktobra. Tada veza u kojoj ste može biti u ozbiljnijoj krizi. Može doći do prekida ukoliko odnos nije čvrst.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINISam posao u ovoj godini neće trpeti velike promene, ali će biti turbulencija na polju finansija. Neki prihod može izostati, a vama se mogu javiti ideje kako da zaradite novac. Što su neobičnije, to će biti isplativije. Oprezno sa ulaganjima, jer tu može biti iznenadjenja.
Prva polovina godine poslovno može biti prilično mirna, dok ćete u drugoj polovini imati priliku da započnete nešto novo ili promenite posao. Neće to biti drastična promena, već više nešto očekivano čemu nećete morati posebno da se prilalgođavate. Kako se bliži kraj godine vaše ambicije i uspesi će rasti.GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIU ovoj godini imaćete energije, biće je čak i viška. Zato se možete odlučiti da isprobate novu fizičku aktivnost, sport. Zdravlje prilično stabilno. Ovnovi koji imaju hronične tegobe, neka očekuju da se one mogu pojačati u periodima od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 22. juna i od 28. septembra do 18. oktobra. To su periodi kada je Merkur retrogradan, vladar vašeg polja zdravlja. Od 30. jula do 14. septembra kada Mars uđe u vaše polje zdravlja, povedite računa o crevima i probavnom sistemu. Takođe, to može doneti neke akutne stvari, na primer upale.
Ovo je godina u kojoj ćete osetiti veliko rasterećenje, s obzirom  na to da ste u proteklim godinama bili pod velikim pritiskom okolnosti. Sada ćete imati osećaj da ponovo preuzimate kontrolu u svoje ruke. Imate podršku planeta da ostvarite planove koje želite i na tom putu ne bi trebalo da bude posebnih prepreka. Ovo je velika promena stanja za vas kao i godina u kojoj ćete na gotovo svim poljima moći da povratite balans. Posle velikih izazova u prethodnom dužem periodu, sada je vreme za ostvarivanje vaših želja i vreme za vraćanje stvarima koje volite da radite i u kojima ćete uživati. Moći ćete maksimalno da iskoristite svoje potencijale!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: BIK - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

2021. godina donosi vam promene koje su već počele u prethodne dve godine. Promene se odnose pre svega na lični plan. Vaš znak inače voli sigurnost i rutinu, a vi sad nećete moći da prepoznate sebe. Bićete spremni na rizik i na iznenadne poteze i odluke koje sa strane mogu delovati nelogično. Biće više nemira u vama, želećete da menjate stvari iz korena u vašem životu i to će se dešavati naglo.
Promene će biti drastične. Možete promeniti imidž totalno, ali promeniti i okruženje, partnera. Nedostajaće vam osećaj stabilnosti, ali ćete s druge strane dobiti osećaj slobode. Držaće vas ideja da ne želite više ništa da trpite, niti da zadržavate u životu stvari koje vas guše. Najveća promena u ovoj godini se dešava na polju koje je vezano za karijeru, jer će Jupiter i Saturn boraviti u tom polju. U ovoj godini pokrećete novi posao, ili menjate posao. Ovo će takodje biti velika promena, jer je velika šansa da počnete da radite nešto totalno drugačije nego do sad.
Poseban uspeh imaće Bikovi koji započnu online posao. Početak posla uključivaće veliku dozu rizika, koja će vam se u ovoj godini isplatiti. Bikovi koju dugo čekaju napredovanje, ovo je godina u kojoj dolazi do realizacije. Šta god da poslovno započnete, to neće biti važno samo u ovoj godini, već u godinama koje su pred vama.
Lunarna eklipsa koja se 26. maja dešava u vašem 8. polju, a ima dejstvo u narednim mesecima, može vas podstaći na odluku o podizanju kredita, ili neke druge vrste pozajmice. I možete se odlučiti na ozbiljnija ulaganja. Ovo ukazuje i na dobijanje nasledstva. Solarna eklipsa se u istom polju dešava i 3. decembra.
Solarna eklipsa 22. juna aktivira vaše polje novca i još više naglašava važnost odluke gde da uložite novac. Ovo se odnosi na period do kraja godine. Rodjeni u trećoj dekadi znaka će najviše osetiti uticaj lunarne eklipse 19. Novembra, i doživeti najviše ličnih promena. Pluton u vašem 9. polju transformisaće i dalje vaša uverenja i, takodje, usmeravati vas na edukaciju i produbljivanje znanja.ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITISa Neptunom u polju prijateljstva možete imati pogrešnu procenu u vezi sa namerama prijatelja. Nekog možete idealizovati, i neke se stvari mogu odvijati iza vaših leđa, koje ne vidite. Neko od prijatelja može biti neiskren ili vas može lagati. Situacija na ovom polju može biti prilično nejasna. Tranzit Urana kroz prvo polje je period u kojem ćete se dosta promeniti.
Mars će biti na vašem podznaku od 7. januara do 4. marta i tada ćete osetiti veći priliv energije. Ovo je dobar period za povećanu fizičku aktivnost, kako bi se smanjila nervoza koju ovaj tranzit takođe može da donese. Bićete svakako aktivniji, ali ćete osećati i provokacije okoline na koje vam može biti teško da ne odreagujete. Povedite računa da ne radite ništa fizički preterano rizično, kako ne bi došlo do povrede.
Od 5. marta do 23. aprila, Mars će biti u znaku Blizanaca i vas će podstaći na veću potrošnju. Sada dolaze na naplatu troškovi koje ste ostavljali po strani. U saobraćaju budite oprezni od 24. aprila do 11. juna jer će Mars tad boraviti u vašem 3. polju. Ovo označava i odlazak na kraći put, na kojem potencijalno može biti tenzije sa ljudima sa kojima budete putovali. Od 12. juna do 29. jula Mars u polju porodice povećava tenziju i konflikte i vi, takodje, možete nezgodno reagovati u tom period. Polje ljubavi i strasti aktivira se od 30. jula do 14. septembra, pa je ovo dobar period za početak veze, gde će emocije biti intenzivne od samog starta. Bikovi koji su roditelji, mogu u ovom period imati više izazova sa decom.
Od 15. septembra do 30. oktobra je vreme u kojem konflikti na poslu neće moći da se ostavljaju po strani, već će zahtevati rešavanje. Ovo je i period osetljiv za zdravlje. Potencijalni problem mogu biti bubrezi, i uopšte regija donjeg stomaka. Mars ulazi u vaše 7. Polje od 31. oktobra i biće tu do 13. decembra. Slobodni pripadnici znaka sada mogu ući u vezu koja je od početka izazovna, a zauzeti mogu imati konflikt u odnosima, a mnogi mogu i prekinuti vezu ili brak. Od 14. decembra do kraja meseca Mars u vašem 8. polju staviće akcenat na pitanja novca i ulaganja.ŠTA BIKU DONOSE TRANZITI VENEREOd 9. januara do 1. februara Venera u vašem 9. polju označava period povoljan za putovanje. Na putu se takođe možete zaljubiti. Moguć je dobar kontakt sa strancima i sjajan period za put.
Dobru saradnju sa ženama, naročito razvedenim, i povoljne poslovne prilike imaćete od 2. do 25. februara. Za mnoge Bikove ovo je period napredovanja na poslu. Kada Venera bude u Ribama od 26. februara do 21. marta, vama je sjajan period za druženja i sada ćete više vremena posvetiti prijateljima.
Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu Bikovima donosi tajnu ljubav. Ovo će biti neko kome nećete lako odoleti. Osoba koja će biti prilično uporna da vas osvoji. Venera će biti u vašem znaku od 15. aprila do 9. maja i ovo je najlepši period za vas. Sjajan momenat za novu ljubav, mnogi pripadnici znaka će se sada zaljubiti. Zauzeti će više uživati u društvu partnera. Od 10. maja do 2. juna Venera u vašem 2. polju je tranzit koji će vam doneti bolju zaradu, ili porast finansija iz nekih drugih izvora.
Kada Venera bude u Raku od 3. juna do 27. Možete se odlučiti na kraći put na kojem ćete se lepo provesti.  Povoljan period za rešavanje pitanja nekretnina, kao i bilo kojih stvari vezanih za porodična pitanja je od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u Lavu. Očekujte prijatne i skladne odnose u porodici.
Venera u Devici od 23. jula do 16. avgusta donosi opet jako lep period za ljubav. Bikovi se sada zaljubljuju ili uživaju u postojećem odnosu. Sada je vreme da više radite sve stvari koje volite. Od 17. avgusta do 10. septembra  kada Venera bude u Vagi, je povoljan period za posao, odnose sa kolegama. Ako su postojali neki konflikti, oni bi sad mogli biti dosta ublaženi.
Vreme za nove ljubavi i poznanstva je kada Venera udje u vašu 7. kuću od 11. septembra do 7. oktobra. Pošto je Venera u Škorpionu, ovo bi bila strastvenija i fatalnija ljubavnapriča. Od 8. oktobra do 5. novembra i dalje strasti mogu biti jake. Ovo je period u kojem neki od vas dobijaju nasledstvo ili mogu dobiti pristup tudjem novcu. Podizanje kredita takodje je sad moguće. Od 6. novembra do kraja godine Venera u Jarcu vama daje mogućnost odlaska na put, negde gde ste već putovali. Mogućnost ljubavi na putu takodje. Povoljno za sve vezano za inostranstvo.
ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKURTranzit retrogradnog Merkura u Vodoliji od 31. januara do 21. februara Bikovima donosi poslovne dogovore koji kroz vreme mogu biti izmenjeni. Izbegavajte sada potpisivanje ugovora, ili početak posla, otvaranje firme. Od 30. maja do 22. juna kada je Merkur u Blizancima, možete doneti pogršnu odluku vezano za novac i ulaganja. Ukoliko dugo čekate novac, on sada stiže. Od 29. septembra do 18. oktobra retrogradni Merkur u Vagi donosi peripetije na poslu, najviše u vidu grešaka i problema sa administracijom.GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIUran koji iz vašeg 1. polja deluje opozicijom na 7. polje, donosiće i ove godine promene na emotivnom planu. Možete se odlučiti na razvod, naročito rođeni u drugoj dekadi znaka. Partner vas konstantno može iznenađivati svojim ponašanjem i unositi osećaj nesigurnosti. Ovo ima za cilja da uvedete promene u svoj život i krenete dalje. Posebno kritični periodi za odnose su od 30. jula do 14. septembra i od 1. novembra do 13. decembra. Istovremeno imate priliku za novu ljubav, naročito u peridima od 15. aprila do 9. maja, od 23. jula do 16. avgusta i od 11. septembra do 7. oktobra.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIPoslovno vas očekuju zaista velike promene. Ukoliko ste oklevali, sada je period da započnete svoj biznis, da otvorite firmu, promenite posao, ili napredujete. Naročito povoljan upliv planeta je od početka godine do 13. maja i od 29. jula do kraja godine. Može se desiti da imate više izbora kad je reč o poslu, pa da vam izazov bude šta izabrati od opcija. Svakako očekujte period i dobre zarade, kao i mogućeg većeg ulaganja. Period koji može doneti konflikte sa ljudima sa kojima sarađujete je od 15. septembra do 30. oktobra.GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIVaše polje zdravlja prima pozitivan aspekt od Jupitera i Saturna u Vodoliji, pa bi ono trebalo da bude stabilno. Od 15. septembra do 30. oktobra ipak povedite računa jer će Mars tad boraviti u vašem polju zdravlja. Posebnu pažnju obratite na bubrege. Od 28. septembra do 18. oktobra su mogući hronični problemi i tad bi bio savet da ukoliko imate neki problem, zatražite mišljenje više lekara, jer je moguće teško uspostavljanje tačne dijagnoze. Od 20. decembra do kraja godine su, takodje, mogući problemi sa zdravljem, naročito sa kostima ili kožom.
SAVET: U ovoj godini ne opirite se promenama, jer vas mogu odvesti u smeru koji će za vas biti dobar. Sigurnost će izostati, ali različita dešavanja neće. Tako da će za vas godina biti interesantna, sa mnogo novih iskustava. Dosta ćete se promeniti. Hteli ili ne hteli, okolnosti će vas navesti na promenu. Stavite fokus na karijeru jer je ovo izuzetno važna godina u kojoj možete ostvariti najviše uspeha od njenog početka. I upustite se u nove projekte iako nemaju mnogo veze sa vašim dosadašnjim poslom!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: BLIZANCI - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

U ovoj godini Jupiter i Saturn će biti u vašem 9. polju. Ovo će vam otvoriti mogućnost odlaska u inostranstvo. To može biti preseljenje, može biti odlazak u inostranstvo zbog studija, ili početak bliske saradnje sa ljudima iz inostranstva. Početak posla u stranoj zemlji takodje dolazi u obzir. Mnogi rođeni u ovom znaku će se odlučiti da se dodatno edukuju u nekoj oblasti, ili da uče nešto potpuno novo. Ukoliko ste zastali na studijama, ovo je godina u kojoj ćete uspeti da obrazovanje uspešno privedete kraju.
Vaša uverenja se mogu menjati i ono što smatrate svojom svrhom. Ići ćete u jednom novom smeru i imaćete generalno u ovoj godini povećane mogućnosti da ostvarite ono što želite. Odredjena sigurnost će vas pratiti tokom godine, tako da nećete imati osećaj neivesnosti, već ćete znati tačno u kom smeru idete. Inače vam je fokus izazov, ali ćete ga u ovoj godini imati više nego inače.Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u Strelcu u vašem polju partnerstva, otvoriće vam mogućnosti za velike promene na tom planu. Ovo može biti prekid veze ili braka u narednim mesecima, ali i ulazak nove osobe u vaš život. Ovo će najviše osetiti rodjeni u prvoj dekadi znaka. A rođeni u drugoj dekadi će najviše osetiti istu stvar od 3. decembra kada se u Strelcu dešava Solarna eklipsa.
10. juna solarna eklipsa u vašem znaku donosi vam promene na ličnom planu. Generalno veće životne promene. Ovo deluje u narednih par meseci.  19. novembra lunarna eklipsa u vašem 12. polju može psihički da vas destabilizuje. Označava i odredjenu psihološku promenu koja se dešava u narednom periodu. Daje i duhovne uvide i to je pozitivna konotacija ove pozicije.ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITIPluton u vašem 8. polju neće vam dati da izbegnete finansijske obaveze koje imate. To bi bilo plaćanje kredita ili vraćanje pozajmice. Mnogi od vas u ovoj godini mogu dobiti nasledstvo.
Neptun u polju karijere čini stvari nejasnim, možda nećete imati sasvim jasnu sliku šta se dešava na poslu i u kom pravcu stvari idu. Postojaće neke stvari vezano  za posao koje se dešavaju a koje ne znate. Možete ih eventualno naslutiti. Povoljan je tranzit za sve koji se bave medicinom, pomaganjem ljudima, ili duhovnošću.
Uran u vašem 12. polju može vam donositi unutrašnji nemir. Generalno možete lošije da spavate, ili možete biti slabijih živaca. Ovo donosi i nagle reakcije, nestabilnu psihu. Možete imati poteškoća da nađete mir. Tu tenziju pojačaće prisustvo Marsa u vašem 12. polju od 7. januara do 4. marta. Iako se stvari spolja odvijaju dobro, vi se iznutra možete osećati napeto i nemirno. Ko je sklon strahovima ili anksioznosti ovo će posebno osetiti.
Mars u vašem znaku od 5. marta do 23. aprila podstaćiće vas na akciju. U ovom periodu možete biti i prilično oštri na rečima, i bilo kakve provokacije nećete tolerisati. Dobar tranzit za sport.
Od 24. aprila do 11. juna kada Mars bude u Raku, u vašem polju novca, očekujte da ćete trošiti više nego inače, a takođe možete imati i neke neplanirane troškove.  Iako generalno važite za sjajne vozače, kada Mars bude u Lavu od 12. juna do 29. jula, povedite računa u saobraćaju. Svakako ćete se u ovom periodu više kretati i putovati. Sada takođe možete biti posebno ostri na rečima prema okolini.
Nesporazumi u okviru porodice su mogući od 30. jula do 14. septembra. Ovo je period kada vam neće prijati mnogo boravak u kući. Mars u Devici može doneti da neko posebno bude kritički nastrojen prema vama.
Mars u Vagi od 15. septembra do 30. oktobra aktivira polje ljubavi i u vaš život donosi osobu lepog fizičkog izgleda, posebno privlčnu, sa kojom možete započeti vezu. Zauzeti Blizanci sada mogu imati poneku svađu sa partnerom. Ovo je povoljan period za sve one koji se bave kreativnim radom.
Od 31. oktobra do 13. decembra kada Mars bude u Škorpionu, očekujte provokacije od strane kolega. U radnom okruženju može biti ljubomore. Svakako ćete u ovom periodu više raditi, i uspeh neće izostati, ali samo okruženje vam može biti neprijatno.
Od 14. decembra do kraja godine izazovan je period za zauzete Blizance. Jer će Mars u Strelcu biti u vašem polju odnosa. Partner vas može kriviti za nešto. Strasti može biti, ali će sklad i harmonija u odnosu izostati.ŠTA VAM DONOSE TRANZITI VENEREDo 8. januara, kada je Venera u Strelcu, u vašem polju odnosa možete uživati sa partnerom, naročito ako ste na putu. Od 9. januara do 1. februara Venera u Jarcu donosi sreću vezano za ulaganja i novac drugih ljudi. Neki od vas mogu sada naslediti nešto. Povoljan period za podizanje kredita. Venera u Vodoliji od 2. februara do  25. februara je sjajan period za odlazak na dalji put. Dobri kontakti sa strancima, ili ljubav na putu. Ako sa prijateljima idete na put, očekujte super provod.
Povoljan period za posao, u kojem možete ostvariti ono što želite, očekujte od 26. februara do 21. marta. U ovom periodu možete napredovati ili imati neku drugu satisfakciju vezanu za posao. Vaše polje prijateljstava dobro je aspektovano od 22. marta do 14. aprila. Sada ćete više vremena provoditi sa prijateljima, i to će vam posebno prijati. Možete se zaljubiti u nekog iz kruga prijatelja i početi vezu.
Od 15. aprila do 9. maja  Venera u vašoj 12. kući može vas lako odvesti u paralelnu vezu. Biće zaista teško odoleti.  Kda Venera bude u vašem znaku od 10. maja do 2. Juna, vi ćete posebno privlačiti suprotan pol, i imati više ponuda. Možete se neko vreme i dvoumiti koga da izaberete. Zauzeti Blizanci će u ovom periodu posebno biti zadovoljni odnosom u kojem su.
Priliku za dobru zaradu imate od 3. juna do 27. juna kada Venera bude u znaku Raka u vašem polju novca. Ženska osoba sa kojom ste porodično povezani vam može posebno pomoći. Od 28. juna do 22. jula je sjajan period za kraći put. Blizanci koji se bave pisanjem sada mogu imati posebnog uspeha.
Venera u vašem polju porodice od 23. jula do 16. avgusta doneće prijatnu atmosferu i dobre odnose u porodici. Povoljan period za renoviranje, ili za prodaju, kupovinu nekretnina.  Venera u Vagi u vašem 5. polju od 17. avgusta doneće inspiraciju svima koji se bave kreativnim poslom. Ovo je odličan tranzit za ljubav, pa će se mnogi pripadnici znaka sada zaljubiti. Povoljan period za posao očekuje vas od 11. septembra do 7. oktobra. Naročito uspeha mogu imati Blizanci koji rade u finansijama.
Od 8. oktobra do 5. novembra dobar momenat za ulazak u vezu. Naročito ako je osoba iz inostranstva. Venera u Strelcu će vam doneti veliku želju za avanturama u ovom periodu. Od 6. novembra do kraja godine, kada je Venera u Jarcu, povoljan je period za ulaganja, kredite i, generalno, za novac.
Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može vam donositi nesporazume sa prijateljima i promene dogovora sa njima. Takođe moguće su peripetije sa papirologijom, naročito koja je vezana za inostranstvo.
Od 30. maja do 22. juna, kada Merkur bude retrogradan u vašem znaku, možete osetiti pad energije. Generalno ovo je tranzit koji vam ne prija. Ali je dobar za preispitivanje, za pomirenje sa nekim iz prošlosti sa kim su stvari ostale nedorečene. Savet je da sačekate i pustite da vreme učini svoje.GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIU ovoj godini je moguć početak veze sa nekim sa kim ćete prvo biti u prijateljskom kontaktu. Velika je šansa da ta osoba bude iz inostranstva. Osoba za koju se odlučite u ovoj godini, može biti vaš dugogodišnji partner. Kritičan period za ljubav je do 19. januara kada vaš vladar polja odnosa Jupiter bude u kvadratu sa Uranom. To može doneti prekid stare veze i, generalno, nestabilnost.
Zauzeti Blizanci uvešće u odnos sa partnerom više slobode, i to je nešto što će vam prijati. Zajednička putovanja u ovoj godini mogu biti posebno značajna. Oprezno u periodu od 15. septembra do 30. oktobra i od 14. decembra pa do kraja godine. Tada postoji potencijal za svadju. Izuzetno dobri periodi za ljubav i početakveze su od 10. maja do 2. juna, od od 17. avgusta do 10. septembra, i od 8. oktobra do 5. novembra.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIImate priliku da u ovoj godini započnete nešto novo u okviru posla što je povezano sa strancima ili inostranstvom. Takodje, ako se odlučite za dodatnu edukaciju, to vam može biti od izuzetne koristi na poslu. Period do 19. januara mnogima od vas može doneti promenu posla. Situacija na dalje u godini je dosta stabilnija. Namere nekih ljudi sa kojima  saradjujete ostaće nejasne.
Ipak, vaš lični uspeh neće izostati. Udruživanje sa ljudima oko iste poslovne ideje u ovoj godini može biti prilično uspešno. Poseban napredak na poslu imaćete kada Jupiter udje u znak Riba u vaše 10. polje, od 14. maja do 28. jula. U tom periodu možete naći značajno plaćeniji posao. Takođe je moguć odlazak u inostranstvo zbog posla. Izazove možete imati od 11. septembra do 7. oktobra, gde možete osećati ljubomoru u poslovnom okruženju. U istom periodu to vas može baš motivisati za uspeh.GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODININema posebno teških aspekata za zdravlje za vas u ovoj godini. Veću pažnju zdravlju posvetite od 11. septembra do 7. oktobra kada Mars bude u vašem polju zdravlja. Savet bi bio otići na ginekološki pregled. Takodje, mogući su problemi sa hormonima. Periodi retrogradnog Merkura koje sam navela mogu generalno da vam ne prijaju. Tada možete osećati pad energije, i ko ima hronične tegobe, one tada mogu postati jače. Na strahove i anksioznost posebno obratite pažnju u ovoj godini jer je to nešto što vas najviše može mučiti.
Ovu godinu doživećete kao povoljnu, i imaćete osećaj da vas okolnosti podržavaju u vašim ciljevima. Generalno dobri odnosi sa ljudima će vam posebno značiti. Možda ćete nešto morati da zapostavite ili žrtvujete zbog odlaska u inostranstvo, ali isplatiće se! Ljudi iz inostranstva koji u ovoj godini udju u vaš život biće na dalje posebno značajni. I kao potencijalni emotivni partneri, i kao poslovni. Pokušajte da sačuvate mir u uzbudljivoj godini koja je pred vama!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: RAK - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Jupiter i Saturn u Vodoliji u ovoj godine borave u vašem 8. polju. Ovo je tranzit koji će vas suočiti sa situacijama u životu, posle kojih ćete se transformisati. Te situacije ne moraju biti posebno prijatne. Ali cilj im je da izazovu promenu kod vas. Pitanja nasledstva u ovoj godini mogu biti aktuelna. Takodje, možete se odlučiti za veća ulaganja. To će biti dugoročno isplativo, ne samo u ovoj godini.
Mnogi od vas će se odlučiti za podizanje kredita. Partner će imati velike promene na bolje na finansijskom planu, pa ćete i to osetiti. Ukoliko čekate veći novac, ovo je godina u kojoj ga dobijate. Tranzit ovih planeta donosi trudnoću i tu odluku možete naglo doneti. Slobodni Rakovi ulaziće u veze koje mogu biti fatalne i strastvene. Ti odnosi će vas takodje promeniti.
Lunarna eklipsa u Strelcu koja se dešava 26. maja donosi promene u poslovnom okruženju. Promene će se dešavati u narednim mesecima. Ukoliko imate zaposlene, neko bi iznenada mogao da da otkaz. Možete promeniti saradnike naglo, a mnogi od vas će se odlučiti i za promenu posla. Prva dekada znaka bi trebalo da obrati pažnju na zdravlje. A druga dekada od 3. decembra kada će solarna eklipsa biti u Strelcu.
10. juna solarna eklipsa u Blizancima pada u vaše 12. polje. Možete naglo saznati tajne koje vam neće prijati. Ovo vas može i psihički destabilizovati. Dobro je za duhovni rad na sebi. Promene u vezi sa prijateljima očekujte od 19. novembra pošto će se Lunarna eklipsa u znaku Bika odigrati u vašem 11. polju. Ovo može biti nagli prekid druženja, ali takođe u periodu posle toga očekujte da novi ljudi uđu u vaš život.  ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITIPluton u vašem polju odnosa i dalje temeljno tranformiše vaše odnose. Situacija će u ovoj godini biti lakša nego u prethodnoj, ali i nećete biti skroz rasterećeni.  Neptun u 9. polju onima koji studiraju može da smanji volju za učenjem, osim ako ne studiraju nešto u simbolici Neptuna, na primer, medicinu. Povoljan tranzit za putovanja na ostrva i daleka, izolovana mesta.
Uran u Biku donosi vam tenziju sa prijateljima. Teško da ćete moći da se oslonite i osetite sigurnost od njih u ovoj godini. Biće dosta promena i mogućih prekida druženja. Ali i dolazak novi ljudi, i uzbudljivih dogadjaja na tom planu.  Mars u Biku će od 7. januara do 4. marta biti isto u vašem polju vezanom za prijatelje. Sada su moguće svadje i tenzija. Zapravo, osetićete provokacije, a na vama će biti kako ćete odreagovati.
Od 5. marta do 20. aprila kada Mars bude u Blizancima aktiviraće vaše 12. polje. Ovo je period kada možete saznati da neko priča nešto o vama što ne znate i što vam se ne dopada. Moguć je u ovom periodu rastrzan san, unutrašnja tenzija i nervoza.
U vašem znaku Mars će boraviti od 24. aprila do 11. juna i može pojačati nervozu. Ovaj tranzit je dobro iskoristiti za sport, i akciju. Ako ste nešto duže vremena odlagali da uradite, ovo je pravi period. Povećane troškove ili nesporazume vezane za novac očekujte od 12. juna do 29. jula. Takodje, čuvajte novčanik i tašnu u ovom periodu, potencijalno može doći do krađe.  Od 30. jula do 14. septembra možete više putovati kada je Mars u Devici. Ovo se odnosi na kraće puteve. Možete dobiti i kaznu, zato oprezno vozite. U ovom periodu bićete oštriji na rečima i prilično kritični prema okolini.
Mars u Vagi od 15. septembra do 30. oktobra ima uticaj na vaše polje vezano za dom i porodicu. Može biti neslaganja u odnosima, i atmosvera u kući vam neće posebno prijati. Kada Mars bude u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra, aktiviraće vaše polje ljubavi. Može doneti strastvenu ljubav, ali takođe i ljubomoru. Čuvajte se posesivnog ponašanja, i svog, i od strane partnera.
Od 14. decembra do kraja godine Mars u Strelcu doneće vam veći obim posla. Ukoliko sarađujete sa strancima, u ovom periodu možete imati izazova u odnosu sa njima. Sada povedite računa o zdravlju takođe.ŠTA VAM DONOSE TRANZITI VENEREVenera do 9. Januara boraviće u znaku Jarca i doneti vam zadovoljstvo i sreću kroz partnerske odnose. Od 2. do 25. februara biće u Vodoliji u vašoj 8. kući i pokrenuti pitanja ulaganja, eventualnog dizanja kredita. Neki pripadnici znaka sada dobijaju nasledstvo.
Tranzit Venere kroz 9. polje od od 26. februara do 21. marta sjajan je za putovanja, naročito odlazak u zemlje koje izlaze na more. Moguća ljubav na putu.Povoljno za sve vidove edukacije, studije. Venera će od 22. marta do 14. aprila biti u Ovnu u vašem polju karijere. Posebno bitan saradnik vam sad može biti žena koja je dominantna i borbena. Generalno dobar period za posao, daje mogućnost napredovanja i uspeh.
Od 15. aprila do 9. maja Venera u Biku će poboljšati stanje na vašem polju prijateljstva. Očekujte da je ovo period godine kad ćete biti najzadovoljniji odnosom sa prijatlejima. Iskušenje u ljubavi i moguć ulazak u tajnu vezu dešava se kada Venera bude u Blizancima od 10. maja do 2. juna.
Venera će boraviti u vašem znaku od 3. juna do 27. juna i doneti vam period u kojem ćete biti posebno šarmantni i privlačni. Sjajan period za početak emotivne veze. Zauzeti Rakovi će sad od partnera osećati više emocija, i više uživati.  Od 28. juna do 22. jula Venera u Lavu je povoljna za finansije. Pa u ovom periodu očekujte povećanje prihoda.
Period kad je Venera u Devici od 23. jula do 16. avgusta je odličan za kraći put, i za odnose sa okolinom, komšijama, braćom i sestrama. Prijatnu atmosferu u porodici očekujte od 17. avgusta do 10. septembra. Ovo je povoljno i za nekretnine ili renoviranje prostora za život. Sjajan period za ljubav je od 11. septembra do 7. oktobra kada Venera bude boravila u Škorpionu. Ipak i sad pripazite na ljubomoru.
Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu donosi povoljne poslovne prilike, naročito ako radite sa strancima. Povoljan period za saradnju i srećne okolnosti na poslu. Od 6. novembra do kraja godine Venera u Jarcu daće Rakovima priliku da se pomire sa bišim partnerom ako su neke stvari ostale nedorečene.ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKURRetrogradni Merkur od 31. januara do 21. februara nalaziće se u vašoj 8. kući. Sada se može desiti pogrešna procena kad je reč o ulaganju i novcu, zato je savet da ne donosite bitne odluke u ovom periodu.
Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima donosi u okolini zakulisne radnje koje ćete moći da naslutite ali nećete imati dokaza za njih. Nepovoljan period za bilo kakve odluke oko nekretnina ili porodice je od 27. septembra do 18. oktobra kada retrogradni Merkur bude u Vagi.GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIOvo je godina u kojom možete uploviti u vezu sa intenzivnim emocijama i jakim strastima. Mogu se pokrenuti pitanja ljubomore i kontrole nad partnerom, obostrane. Savet bi bio da reagujete ako primetite opsesivno ponašanje, bilo kod sebe bilo kod partnera. Kada vaš vladar polja odnosa, Saturn, bude u kvadratu sa Uranom, očekujte izazove u odnosima. To se dešava od 16. do 25. januara i od 13. do 18. juna. Ovo su momenti mogućih prekida veze ili braka.
Partner u ovoj godini će biti više nego inače usmeren na sticanje i na pitanja finansija. Ovo je ogroman pomak na bolje na tom planu. Iako vam u nekim momentima može nedostajati pažnja, ipak ćete biti zadovoljni situacijom. Posebno povoljni periodi za ljubav su od 3. juna do 27. juna i od 11. septembra do 7. oktobra.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIVaše polje posla ne trpi posebno izazovne aspekte u ovoj godini. U januaru jedino od 15. do 19. kada Jupiter, vladar vašeg polja posla bude u kvadratu sa Uranom, može vam doneti naglu promenu posla, za neke otkaz. Na dalje tokom godine prilično stabilna situacija. Više saradnje sa strancima i inostranstvom možete imati od 14. maja do 28. jula.
U ovoj godini ćete svakako napraviti značajan napredak u odnosu na prošlu godinu. Rakovi koji trže posao, imaće veliku pomoć prijatelja, preko čije preporuke mogu pronaći posao. Saradnja sa nekim od prijatelja takođe može biti isplativa. Izazove na poslu možete imati od 8. oktobra do 5. novembra. I generalno u drugoj polovini godine možete menjati saradnike, ili ljude koji rade za vas.GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE  U 2021. GODINIPrelazak Jupitera vašeg vladara zdravlja u Vodoliju, ukazuje da u ovoj godini više pažnje posvetite zdravlju kardiovaskularnog sistema. Mogući su problemi sa venama, krvnim sudovima. Generalno možete u svakodnevici više biti izloženi stresu, pa samim tim i više napeti. Izazovan period za zdravlje je od 8. oktobra do 5. novembra, kada neki od vas mogu imati problema sa jetrom.

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: LAV - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

S obzirom na to da su Jupiter i Saturn u ovoj godini ušli u vaše polje odnosa, na tom planu ćete svedočiti ogromnim promenama. Pre svega, svaki odnos u kojem ne bude odgovornosti, biće prekinut. Ovo može da dovede do raskida i razvoda. Takođe u odnosu će biti potrebna i velika doza prijateljskog odnosa. Mnogi Lavovi će se odlučiti da prekinu odnos u kojem su i da uplove u novi. Osoba za koju se odlučite, može biti osoba za dugoročnu vezu ili brak. Takođe sada ćete se više prilagođavati partneru, što vam neće posebno prijati.

Neke stvari u životu partnera mogu dovesti i do promena u vašem životu. Na primer, partner može dobiti posao u insotranstvu i vi ćete se seliti zajedno. Ovi aspekti imaju za cilj i da omekšaju vaš ego, ćete imati osećaj smanjene slobodne volje sada. Ovde je rešenje prihvatati okolnosti, da ne biste imali osećaj teskobe i tuge.Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u znaku Strelca aktivira promene u vašem 5. polju. Ovo može doneti trudnoću u narednim mesecima. Može doneti prekid veze i, generalno, promene u emotivnom životu.Solarna eklipsa koja se dešava 3. decembra takodje aktivira ovo polje. 10. juna solarna eklipsa u Blizancima menja situaciju na polju prijateljstva. Sa nekim od bližih prijatelja se možete razići, a neko nov ulazi u vaš život. Lavovi koji su u nekom udruženju, sada mogu izaći iz istog.
Lunarns eklipsa u Biku 19. novembra omogućava vam da na poslovnom planu napravite rez. Možete dati ili dobiti otkaz, i početi novi posao, koji će se ispostaviti bolji. Ovo ima za cilj da vas podstakne na promene. Deluje narednih par meseci.ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITIPluton u vašem 6. polju i dalje će donositi promene u vašem načinu poslovanja. Prilagođavaćete se promenama i menjati svoje  poslovanje.  Neptun u 8. polju daje nejasnu situaciju kad je reč o proceni gde usmeriti novac. Zato ako želite da uložite u nešto ili, ako želite da uzmete bilo kakvu pozajmicu, savetujte se sa nekim u koga imate poverenje.
Uran u polju karijere i u ovoj godini vam donosi promene i prilagođavanje novim tokovima. Lavovi sad često mogu menjati posao, ili menjati način poslovanja. Moguć je početak posla koji niste radili do sada. Vi ste fiksni znak i uživate u stabilnosti, ali u ovoj godini na poslovnom planu to nećete osećati.
Mars u Biku koji je od 7. januara do 4. marta takođe ukazuje na mogućnost promene posla u tom periodu. Moguć je sukob i neslaganje sa nadredjenim i, uopšte, tenzija na poslovnom planu. Moguća svađa oko finansija. Od 5. marta do 23. aprila odnosi sa prijateljima mogu biti napeti. Neko iz okruženja vas može provocirati. Vi na to takodje možete burno odreagovati. Nesanice i unutrašnju napetost donosi Mars u vašoj 12. kući koji će tu biti od 24. aprila do 11. juna.
Kada Mars bude u vašem znaku od 12. juna do 29. jula, doneće vam porast samopouzdanja i volje. Ovo je period kada ćete biti preduzimljivi i kada ćete uložiti veliku energiju da ostvarite ciljeve. Ako se bavite sportom, sad se čuvajte povreda. Od 30. jula do 14. septembra mogući su neplanirani troškovi i, takođe, ako postoji bilo šta neplaćeno, sada dolazi na naplatu.
Oprez u saobraćaju od 15. septembra do 30. oktobra. U ovom periodu možete biti oštriji u komunikaciji i lako se možete naći u svađi sa okolinom.  Mars u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra može da donese svađu u porodici oko imovine ili nasledstva, u kojoj ne morate vi lično učestvovati. Odnosi sad mogu biti prilično napeti.
Od 14. decembra do kraja godine Mars u Strelcu u polju ljubavi donosi priliku za novu ljubav sa osobom iz inostranstva.ŠTA VAM DONOSE TRANZITI VENEREVenera je do 8. januara u vašem polju ljubavi, pa slobodni Lavovi mogu da očekuju novu ljubav na putovanju. Tranzit Venera kroz znak Jarca od 9. januara do 1. februara donosi povoljne poslovne prilike i dobru saradnju sa ženama. Ovo je momenat kad možete da očekujete poslovni uspeh.
Od 2. do 25. februara Venera u Vodoliji označava period u kojem ćete biti emotivno zadovoljni. Bolji odnosi sa partnerom, a slobodnim Lavovima nova ljubav. Velika je šansa da to bude neko iz kruga prijatelja. Pitanja nasledstva, ulaganja, podizanja kredita, biće aktuelna kada Venera bude u znaku Riba od 26. februara do 21. marta.  Od 22. marta do 14. aprila je fenomenalan period za putovanja, kao i za zaljubljivanje baš na putu.
Kada Venera bude u Biku od 15. aprila do 9. maja očekujte poslovni uspeh i ličnu satisvakciju. Naročito se odnosi na Lavove koji se bave kreativnim poslom, ali i finansijama. Period u kojem ćete više vremena posvetiti prijateljima je od 10. maja do 2. juna, kada Venera bude u Blizancima. Možete započeti vezu takođe sa prijateljem.
Neki od vas će ući u tajnu ljubavnu vezu u periodu od 3.juna do 27.juna kada Venera bude boravila u vašoj 12. kući. Sjajan period za ljubav vas očekuje od 28. juna do 22. jula kada Venera bude boravila u vašem znaku. Tada ćete biti posebno lepi i upadljivi, i imati priliku da birate sa kim želite da budete.
Od 23. jula do 16. avgusta je odličan period za zaradu. Poslovne ideje koje tada budete realizovali doneće vam značajan novac. Kada Venera bude u Vagi od  17. avgusta do 10. septembra možda se odlučite za kraći put. Bolje odnose u porodici i atmosferu imaćete od 11. septebmra do 7. oktobra kada Venera bude u Škorpionu. Ovo je povoljan period za rešavanje imovinskih pitanja unutar porodice.
Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu u vašem polju ljubavi donosi mogućnost za avanturu ili početak veze. Svakako će doneti zadovoljstvo. Nekima se otvaraa mogućnost trudnoće. Od 6. novembra do kraja godine očekujte uspeh na poslu i realizaciju projekata na kojima radite. Dobra saradnja sa kolegama.ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKURRetrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara u vaš život donosi staru ljubav, gde ćete imati još jednu priliku za pomirenje. Veza sa novim partnerom u ovom periodu neće trajati, ali dok traje ovaj tranzit može biti lepo.
Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima u vašem polju prijateljstva, možete primetiti da je neko od prijatelja neiskren prema vama i ne vezujte se za informacije koje vam daje, ili dogovore koje tada pravite.
Sa retrogradnim Merkurom u znaku Vage, budite oprezni u saobraćaju. Nije povoljno ni za kupovinu kola. Neka obećanja koja tad budete dali nećete ispuniti jer će se okolnosti menjati. Ne pravite u tom periodu važne dogovore jer neće biti realizovani.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIIzazovna godina je pred vama kad je reč o dešavanjima na planu ljubavi. Prekid stare veze ili braka je moguć i u istoj godini ulazak u drugu ozbiljnu vezu. Ukoliko želite da ostanete u postojećem odnosu, on će morati da se drastično tranformiše. Zahtevaće prilagođavanje partneru i njegovom životu. Posebno kritični momenti su kada vaš vladar polja odnosa bude u kvadratu sa Uranom a to je od 16. januara do 25. januara i od 13. juna do 18. juna.
Novu ljubav nalazite u krugu prijatelja ili preko društvenih mreža. Da bi odnos opstao, moraće pre svega da bude prijateljski i da se zasniva na razumevanju. Strasti će biti manje nego inače a akcenat će biti na ovim stvarima. Posebno povoljni periodi za ljubav su od 28. juna do 22. jula i od 8. oktobra do 5. novembra.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODININestabilna situacija na poslovnom planu pratiće vas u ovoj godini. Uspeh možete ostvariti kroz prilagodjavanje promenama i prihvatanje novih ideja. Možete imati uspeha u nečem totalno novom što do sada niste radili. Promene se mogu dešavati kada vaš vladar polja posla, Saturn, bude u kvadratu sa Uranom, a to je od 16.januara do 25. i od 13. do 18. juna.
Što veći rizik preduzmete u ovoj godini, to ćete imati veći uspeh. Prijatelji vam mogu biti od pomoći i ideje koje delite sa više ljudi možete uspešno realizovati. Od 15. aprila do 9. maja i od 6. novembra do kraja godine možete imati posebnog uspeha u poslu.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIU ovoj godini vodite računa o kardiovaskularnom sistemu najviše. Takođe čuvajte zglobove i kičmu naročito ako puno trenirate. U periodima kada budete imali izazova sa poslom, trudite se da se dovoljno odmarate kako ne bi trpelo zdravlje jer se tada možete dosta iscrpljivati. Od 24. maja do 11. oktobra kada Saturn bude retrogradan malo više računa povedite, a tad je moguće i povećanje hroničnih tegoba ili vraćanje nekog problema koji ste imali ranije.
SAVET: Ovo je zaista za vas godina puna izazova koja će vam doneti nove uvide i pre svega mudrost. Strpljenjem sada možete dosta toga postići, kao i prihvatanjem okolnosti koje dolaze. Iz druge perspektive ćete sagledati i odnose i posao, i naučiti da ostvarite više baš kroz izazove koji su vam postavljeni. Biće sad akcenat više na drugim ljudima kojima treba da se prilagodite, nego na razvijanju sopstvene ličnosti. Ovaj put rastete kroz odnose!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: DEVICA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

U 2021. godini Jupiter i Saturn boraviće u vašem 6. polju. To će pokrenuti drastične promene na polju posla. Promene će biti pozitivne, tako da možete da očekujete napredovanje ili početak novog posla. Novi posao doneće značajno veću zaradu, ali i daleko više odgovornosti neko što ste imali do sada. Moguće da će vam svakodnevne obaveze biti napornije.
Takođe navike koje imati u ovoj godini ćete menjati. To može biti promena režima ishrane, odluka da se počne sa treninzima. Ove dve planete u polju zdravlja potencijalno mogu nekima da donesu zdravstvene probleme, i baš zato je dobro na vreme promeniti navike koje vam ne služe. Savet bi bio i otići na sve potrebne kontrole. Svakodnevica će vam postati dosta drukčija, sa novim obavezama. Radno okruženje takođe drugačije, pa Device koje se bave privatnim poslom, mogu promeniti ljude koji rade za njih.
Eklipsa koja se dešava u Strelcu 26. maja aktivira vaše 4. polje, pa u narednim mesecima se možete preseliti i, takođe, imati promene unutar porodice. Ovo često ukazuje na rođenje deteta u porodici. Isto se aktivira solarnom eklipsom koja se dešava 3. decembra. Samo će prvu eklipsu osetiti najviše rođeni u prvoj dekadi, a drugu rodjeni u druoj dekadi.
10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca pada u vaše polje karijere. S obzirom na to da eklipse donose nagle i trajne promene, ovo može promena profesije. Lunarna eklipsa u Biku 19. novembra aktivira polje inostranstva, pa u narednom periodu očekujte važne vesti za vas iz inostranstva, kao i mogućnost selidbe.
ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI
Pluton u vašem polju ljubavi transformiše i dalje način na koji volite. Ovo može da donese fatalne emocije, kao i nemogućnost prekida veze, koliko god da je teška.Neptun u polju odnosa daje zamagljenu sliku vezano za partnera, čije namere ili motivi mogu biti nejasni. Često ukazuje i na mogućnost prevara i laži. Kao da vam može biti teško da jasno vidite da li partner dobar za vas ili nije. Uran u 9. polju može doneti nagle odluke o putovanjima, ili neka od putovanja mogu biti stresna. Neki će odlučiti iznenada da se presele u inostranstvo.
Kada Mars bude u Biku od 7. januara do 4. marta, donosi mogućnost puta. Ali neko sa kim budete putovali može da vas provocira, i velika je šansa za neslaganje. Od 5. marta do 23. aprila Mars u Blizancima u polju karijere doneće vam više posla. Bićete borbeniji, uspećete da se istaknete i ostvarite uspeh, ali ćete imati i sukobe.
Tranzit Marsa kroz polje prijateljstva od 24. aprila do 11. juna donosi vam razmirice sa prijateljima ili, u ovom periodu, možete osećati da vam ne prija društvo. Od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu, boraviće u vašem 12. polju, donositi vam nesanice i unutrašnju tenziju. Mars je u vašem znaku od 30. jula do 14. septembra i tada možete biti posebno kritični prema okolini i borbeni. Ovo će vam dati potrebnu količinu energije za ostvarivanje ciljeva. Naročito ako ne budete gubili snagu na nevažnim stvarima.
Od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u Vagi, imaćete veću potrebu za trošenjem novca, naročito na lepe i luksuzne stvari, pa se mogu pojaviti i nepredviđeni troškovi. Oprez u saobraćaju se savetuje kada je Mars u vašoj 3. kući u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra. Možete sad dobiti veću kaznu za nepropisnu vožnju. Od 14. decembra do kraja godine Mars u Strelcu u vašoj 4. kući povećaće tenziju u porodici i doneti neslaganja.
ŠTA VAM DONOSE TRANZITI VENERE
Venera je do 8. januara u Strelcu u vašem polju porodice, pa će vam praznici u krugu porodice izuzetno prijati. Od 9. januara do 1. februara kada Venera uđe u znak Jarca je sjajan period za zaljubljivanje i početak nove veze. Odnos koji sada krene biće trajan i ozbiljan.Venera u Vodoliji od 2. februara do 25. februara donosi povoljne prilike na poslu. Saradnja sa prijateljima, naročito ženskim osobama, može biti izuzetno uspešna. Radno okruženje i kolege će vam prijati u ovom periodu. Opet povoljan period za ljubav dešava se kada Venera bude u Ribama od 26. februara do 21. marta. Neki od vas će započeti vezu koju će u početku sakrivati od okoline. Povoljnosti za ulaganja, kredite, pozajmice - to  donosi tranzit Venere kroz vaše 8. polje od 22. marta do 14. aprila.
Odlazak na put, dobar provod na putu, kao i zaljubljivanje očekujte od 15. aprila do 9. maja. Venera u Blizancima doneće povoljne poslovne okolnosti Devicama od 10. maja do 2. juna. Dobra saradnja sa mlađim ljudima u ovom periodu i, naročito, dobro za Device koje se bave pisanjem.
Više druženja i provoda očekujte u periodu od 3. juna do 27. juna kada Venera bude u znaku Raka. Venera u Lavu je od 28. juna do 22. juna i mnogim Devicama donosi iskušenje i mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja vam je na neki način autoritet.
Od 23. jula do 16. avgusta Venera u vašem znaku je fenomenalan period za ljubav. Zauzete Device biće u ovom periodu zadovoljnije odnosom u kojem su, a slobodne će imati priliku da započnu novu vezu. Poznanstvo se može desiti u poslovnom okruženju.
Veću zaradu i novac preko partnera dobijate u periodu od 17. avgusta do 10. septembra kada Venera bude u znaku Vage. Povoljan period za kraći put, kao i za komunikaciju i dogovore, je od 11. septembra do 7. oktobra jer je Venera u vašem 3. polju. Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu povoljna je za poslove vezane za nekretnine, kao i za porodična pitanja. Dobra vest od rođaka koji je u inostranstvu. Od 6. novembra do kraja godine Venera u Jarcu doneće mogućnost da se pomirite sa bivšim partnerom ili uđete u vezu sa nekim koga dugo znate.
ŠTA VAM DONOSI RETROGRADNI MERKURRetrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može doneti pogrešne poslovne odluke. Zato je savet da, ako ne morate, da ih tada ni ne donosite. Pogrešna je procena saradnika i situacije na poslu, a generalno je moguće više grešaka. Ukoliko sad menjate posao, na novom poslu se nećete dugo zadržati.
Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima takođe vam može doneti peripetije na poslu. Ne vezujte se za informacije koje tada dobijate, jer mogu biti pogrešne.
Oprezno sa novcem, naročito sa ulaganjima od 29. septembra do 18. oktobra kada retrogradni Merkur bude u Vagi. Novac koji dugo čekate sada može stići.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI
S obzirom na to da vaš vladar polja odnosa, Jupiter, krajem 2020. godine menja znak, tako i vi tad možete napraviti veliku promenu u emotivnom životu. Možete naći novog partnera, ili se odlučiti na brak sa postojećim. To će biti naglo i zahtevaće prilagođavanje promenama. Slobodne Device u ovoj godini partnera mogu naći u poslovnom okruženju.Naročito povoljan period za odnose je od 14. maja do 28. jula kada Jupiter uđe u vaše 7. polje. Tad će se većina vas odlučiti za zajednički život ili brak. Oprez od 15. do 19. januara kada Jupiter bude u kvadratu sa Uranom jer vaš odnos tada može trpeti velike izazove. U ovoj godini će se mnogi pripadnici znaka odlučiti za planiranje porodice.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIIzuzetno važna poslovna godina kada možete promeniti način poslovanja ili čak promeniti profesiju. Mnogi će značajno napredovati. Obaveza će biti dosta, kao i odgovornosti, ali i srećnih okolnosti i dobre zarade. Saradnja sa prijateljima u ovoj godini može biti isplativa, kao i generalno udruživanje sa ljudima.
Mnogi će naći posao u inostranstvu i otići da rade, ili će blisko sarađivati sa strancima. Određene izazove na poslu možete imati od 5. marta do 23. aprila, kao i neslaganja sa ljudima sa kojima radite. Najveći fokus će svakako biti na ovom planu i to će odrediti dalji tok vašeg posla za naredne godine.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIZdravlje može biti izazov u ovoj godini. Zato je savet da prekontrolišete sve sa čim bi mogli imati problem. Ako ste slučajno zapostavljali neki zdravstveni problem, sad će on biti aktuelan i zaktevati rešavanje. MnogI će zbog zdravlja menjati navike, način iskhrane. Ovo je dobar period za tako nešto. Posebnu pažnju na zdravlje obratite od 26. januara do 25. januara i od 13. juna do 18. juna. Od 31. januara do 21. februara moguće je povećanje hroničnih tegoba.U ovoj godini nećete osećati pritisak okoline i okolnosti, pa ćete moći bez većih izazova da ostvarite svoje ciljeve. Najveće promene i najveći uspeh ostvarujete na polju posla. Ovo je povoljna godina i za zasnivanje porodice, i mnogi od vas će se odlučiti na taj korak. Najveći izazov biće obaveze kojih će biti dosta, kao i povećana odgovornost na više planova. Savet je - dobra organizacija, jer će u ovoj godini to biti neophodno

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: VAGA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Vage će se osećati zadovoljno i okolnosti će vas podržavati za razliku od prethodne dve i po godine koje su za vas mogle biti prilično izazovne. Sada očekujte rasterećenje i mogućnost da bez toliko prepreka ostvarite ono što želite. Prisustvo Saturna i Jupitera u vašem 5. polju, može doneti ogroman uspeh rođenima u ovom znaku koji se bave kreativnim poslom.
Bićete više usmereni na ljubav, pa će mnogi doneti odluku da prekinu vezu u kojoj nisu zadovoljni i započnu novu. Ukoliko ste zadovoljni, sada možete započeti zajednički život. Odgovornost će svakako biti potrebna u odnosu, kao i prilagođavanje partneru. Ovo je godina kada će većina pripadnica znaka ostati u drugom stanju. Vage koje su roditelji pratiće kako im deca sada postaju odgovornija i kako se prihvataju životnih obaveza. Za vas je godina u kojoj ćete se više usmeriti na stvari koje volite i biti manje opterećeni porodičnim problemima, za razliku od protekle godine.
Lunarna eklipsa u Strelcu koja se dešava 26. maja ukazuje na to da ćete sada biti spremni da donesete važne životne odluke. Ovo se odnosi na narednih par meseci, a odluke će prilično iznenaditi okolinu. Inače ste odlagali rešavanje stvari koje zavise od vas, ali sada ćete na to biti spremni. Isto važi i kada se dogodi solarna eklipsa u znaku Strelca 3. decembra.
10. juna Solarna eklipsa u Blizancima pada u vaše polje inostranstva i studija. Neki od vas se odlučuju na dodatnu edukacija koja može biti u inostranstvu. Ili odlazite na dalji put. Pitanja nasledstva se mogu pokrenuti od 19. novembra kada se dogodi lunarna eklipsa u znaku Bika. Sada se možete odlučiti za veća ulaganja. Velike promene se dešavaju na planu finansija partnera.ŠTA VAGI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI
Pluton u vašem 4. polju tranformiše porodične odnose, pa ćete se i dalje sa nekim izazovima suočavati iako će to biti daleko blaže od protekle dve i po godine. Neptun u 6. polju može pojačavati strahove i anksioznost kod onih koji su tome skloni. Isto donosi nejasnu situaciju u poslovnom okruženju kao i nejasne namere ljudi sa kojima radite. Vage koje imaju zaposlene neće jasno videti njihove namere a naslućivaće da se nešto dešava što ne vidite.
Sa Uranom u 8. polju savetuje se oprez sa finansijama, naročito kod ulaganja novca - osim ako ideja nije genijalna, neobična. Neki od vas iznenada dobijaju nasledstvo. Finansijsko stanje partnera može biti nestabilno i on može trpeti veće gubitke novca. Kada Mars bude u Biku od 7. januara do 4. marta posebno povedite računa o finansijama i ne donosite važne odluke, jer se situacija može odvijati nepredviđeno.
Mars u Blizancima od 5. marta do 23. aprila aktivira polje inostranstva i vi možete otići na put. Komunikacija sa osobama sa kojima putujete može biti izazov. Od 24. aprila do 11. juna Mars u Raku donosi sukobe sa autoritetima i uopšte u sa ljudima sa kojima radite. Uspeh možete ostvariti, ali vam odnosi neće posebno prijati. Provokacije od nekog iz kruga prijatelja osetićete od 12. juna do 29. jula. Nečiji ego tad možete povrediti, pa će se ta osoba ponašati prilično sujetno. Mars u Devici od 30. jula do 14. septembra vama donosi napetost i nervozu, nevezane za okolnosti oko vas. Psiha osetljiva u ovom periodu.
Kada Mars bude u vašem znaku moguće su svađe sa partnerom. Od 15. septembra do 30. oktobra više ćete moći da istaknete sebe, a manje da se prilagodite drugima. Povećane troškove očekujte od 31. oktobra do 13. decembra. To je period kada nešto što niste platili stiže na naplatu. Od 14. decembra do kraja godine kada Mars bude u znaku Strelca, možete otići na kraći put, ali se savetuje oprez u saobraćaju, naročito na autoputu.ŠTA VAGI DONOSE TRANZITI VENERE
Venera je do 8. januara u Strelcu, pa ako u tom periodu putujete sa partnerom, možete posebno uživati. Od 9. januara do 1. februara, kada Venera bude u znaku Jarca, vama će doneti povoljne prilike u porodici. Ovo je dobar period za rešavanje pitanja nekretnina. Sjajan period za ljubav očekuje vas kada Venera uđe u Vodoliju od 2. februara do 25. februara. Mnoge Vage će se sada zaljubiti. Partnera upoznajete u većem društvu ili preko društvene mreže.
Uspeh na poslu, naročito za one bave koje se bave poslom povezanim sa estetikom, dolazi u periodu od 26. februara do 21. oktobra kada Venera bude u Ribama. Mnogi tada mogu ući u tajnu vezu sa osobom sa posla. Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu slobodnim Vagama donosi nagli ulazak u strastvenu vezu. To bi bila ljubav na prvi pogled. Zauzetima više strasti u ovom periodu. Dobar period za ulaganja, ili podizanje kredita, dešava se od 15. aprila do 9. maja kada Venera bude u Biku.
Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je sjajan tranzit za putovanje, naročito sa partnerom. Slobodne Vage se na putu mogu zaljubiti u mlađu osobu od sebe. Dobar period za učenje i studije, i za početak učenja novog jezika. Od 3. juna do 27. Juna Venera u znaku Raka naročito uspeh donosi Vagama koje se bave privatnim ili porodičnim poslom. Generalno uspešan period koji donosi dobru saradnju. Više druženja i provoda očekujte u periodu od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u Lavu. Moguća su nova poznanstva sa ljudima uspešnim i cenjenim u oblasti kojom se bave.
Iskušenje u ljubavi i mogućnost ulaska u tajnu vezu imate od 23. jula do 16. avgusta kada Venera bude u Devici. Venera u vašem znaku svakako je divan aspekt za ljubav, pa od 17. avgusta do 10. septembra osećaćete posebno zadovoljstvo. Odličan period za početak kvalitetne veze. Može vam se dopasti neko posebno fizički lep. Povećanje prihoda imaćete od 11. septembra do 7. oktobra kada Venera bude u Škorpionu. Dobar momenat za kraći put je od 8. oktobra do 5. novembra, naročito sa partnerom. Takođe, povoljno je za učenje. Od 6. novembra do kraja godine neka povoljna stvar vezana za porodicu koju dugo čekate, sada se ostvaruje.ŠTA VAGI DONOSI RETROGRADNI MERKUR
Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može da donese pogrešne izbore u ljubavi. Pa ako se za nekog sada odlučite, vrlo brzo ćete se predomisliti. Ovo donosi i partnera iz prošlosti u vaš život. Od 30. maja do do 22. juna vesti koje dolaze iz inostranstva i informacije dobro proverite jer mogu biti pogrešne. Takođe ovo nije posebno povoljno za putovanja, osim ako idete na destinaciju gde ste već bili.
Retrogradni Merkur u vašem znaku od 27. septembra do 18. oktobra može vam doneti dosta preispitivanja i potencijalno donošenje pogrešnih odluka. Zato je savet da sa odlukama sačekate dok ne prođe ovaj tranzit.GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIZaista važna godina za vas na emotivnom planu u kojoj birate partnera sa kojim možete ostati više godina, ili ući brak. Imaćete i više odgovornosti i obaveza prema partneru, ali svakako ćete se osećati prilično zadovoljno. Ovo je godine u kojoj Vage koje to žele postaju roditelji.
Avantura neće biti toliko u ovoj godini. Imaćete izbor više osoba, pa je na vama koga ćete izabrati. Ali će se zahtevati da odnos bude ozbiljan i da imate zajednički cilj. Ukoliko partner nije spreman za to, dolazi do prekida odnosa, i vi ulazite u nov odnos. Partner za koga se odlučite u ovoj godini može imati jaku vezu sa inostranstvom. Posebno povoljni periodi za ljubav su od početka godine do 14. maja i od 28. jula do kraja godine.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIIzuzetno povoljan period za posao koji će doneti srećneokolnosti je od 14. maja do 28. jula kada Jupiter bude u Ribama u vašem 6. polju. Tada dobijate ponudu koja je bolja nego što očekujete, i plaćenija nego što očekujete. Može biti vezana za inostranstvo i možete otići u inostranstvo zbog posla. Ovaj tranzit donosi napredovanje, i povećan obim posla. Bićete više nego zadovoljni. Izazove u odnosima sa ljudima sa kojima sarađujete i naročito sa nadređenim možete imati od 24. aprila do 11. juna. Ipak, uspeh neće izostati.GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIVaše polje zdravlja nije loše aspektovano u ovoj godini, pa generalno ne bi trebalo da imate posebnih problema. Ono šta bi moglo biti problem, to je Neptun u 6. kući koji i dalje može pojačavati strahove i anksioznost. Ovo označava i skonost alergijama, i generalno psihosomatskimtegobama. Kada Jupiter uđe u vaše polje zdravlja od 14. maja do 28. jula, on može povećati već postojeće zdravstvene probleme ukoliko ih imate. Od 15. do 19. januara povedite računa o zdravlju, tako što nećete raditi posebno rizične stvari.
Ovo je godina u kojoj ćete se osećati prilično dobro i u kojoj nećete morati da se borite sa različitim životnim izazovima. Okolnosti će vas podržavati i vi ćete više biti okrenuti uživanju. Takođe posvetićete se više partneru, deci. Mnogi od vas mogu otkriti neke svoje talente i početi da se bave kreativnim poslom. Ili možete započeti novi hobi u kojem ćete uživati. Iskoristite ovu godinu tako što ćete se posvetiti ljudima i stvarima koje volite!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: ŠKORPIJA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

2021. je godina u kojoj će se Škorpije prilagođavati okolnostima i u kojoj ćete imati izazove u cilju rasta. Ti izazovi pre svega mogu dolaziti iz kruga porodice. Može se desiti da se bliske osobe ne slažu sa vašim odlukama, ili da ćete morati u ovoj godini više da im se prilagođavate, jer će se u njihovim životima dešavati tekuće stvari koje će zahtevati pažnju. Svakako najveće promene dešavaće se bas u 4. polju, a to je polje vezano za porodicu, dom, mesto stanovanja.


Mnogi od vas će u ovoj godini odlučiti da se osamostale i odvoje od roditelja. Ovi aspekti donose selidbu, kupovinu ili promenu nekretnine, a takođe i selidbu u inostranstvo. Promena može biti zaista velika. I koliko god da vam prijala, zahtevaće vašu energiju, odgovornost i posvećenost. Na primer, možete se odlučiti za kupovinu stana, a dosta vremena možete posvetiti renoviranju i uređenju. Tranzit ovih planeta donosi i odluku o početku zajedničkog života koji vam neće lako pasti jer ćete morati da se prilagođavate tuđim navikama.
Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u Strelcu pada u vaše polje finansija i uticaj traje u narednim mesecima. U istom polju se dešava i Solarna eklipsa 3. decembra. Ovo može da donese nagle obrte na polju finansija. Moguć je gubitak nekog izvora prihoda, ili veliki trošak, a onda i otvaranje mogućnosti za pronalaženje novog izvora prihoda.
10. juna solarna eklipsa u Blizancima opet se odnosi na novac, ali sada na ulaganja, novac partnera i uopštze drugih ljudi. Na tim poljima se mogu dešavati velike promene i obrti. Ovo obično budu nepredviđene okolnosti.ŠTA ŠKORPIJI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITIPromene u partnerskim odnosima očekujte od 19. novembra kada se desi lunarna eklipsa u vašem polju odnosa. Moguć je prekid veze ili braka u ovom periodu, naročito za rođene u trećoj dekadi znaka. Pluton u vašem 3. polju i dalje vam može donositi mračne misli i pesimizam, ali i žeju i mogućnost da se pronikne u suštinu stvari. Možete imati osećaj da su sve odluke koje donosite prilično teške.
Neptun u 5. polju pojačava zaljubljenost i donosi idealizaciju partnera. Neke stvari vezano za ovo polje vidite nejasno. U ljubavi su moguće laži i obmane, prevare. Uran u vašem polju partnerstva i ove godine može donositi prekide, i razvod. Sada će ovaj tranzit više osetiti rođeni u drugoj dekadi znaka. Odnos može opstati jedino uz dosta slobode i tolerancije, i čak fizičke odvojenosti u nekom periodu.
Mars u Biku od 7. januara do 4. marta može da donese svadje sa partnerom, a nekima i mogućnost raskida. Svađe mogu biti oko novca. Partner vas u ovom periodu može konstantno provocirati. Od 5. marta do 23. aprila kada je Mars u Blizancima vama može doneti svađu oko nasledstva ili svađu sa partnerom oko novca.
Period u kojem se možete odlučiti za put, a koji neće biti posebno udoban je od 24. aprila do 11. juna kada Mars bude u Raku u vašem 9. polju. Neka vest iz inostranstva sada može da vas uznemiri. U radnom okruženju može biti više konflikata uzrokovanih sujetom u periodu od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu. Vi se možete u ovom periodu izboriti za uspeh.
Neko od prijatelja može biti posebno kritičan prema vama, i lako se možete vređati kad Mars bude u Devici od 30. jula do 14. septembra. Nervozu i napetost, kao i anksioznost ko je tome sklon, možete osećati od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u vašem 12. polju.
Mars će biti u vašem znaku od 31. oktobra do 13. decembra i tada ćete imati poseban priliv energije da beskompromisno ostvarite sve što želite. Drugi će vas doživljavati kao prilično napadne i dominantne u ovom periodu. Od 14. decembra do kraja godine kada je Mars u Strelcu, imaćete veće troškove, naročito ako budete putovali u tom periodu.ŠTA ŠKORPIJI DONOSE TRANZITI VENEREVenera je u Strelcu do 8. januara i to je period u kojem ćete biti zadovoljni finansijama. Možete dobiti novac iz inostranstva.  Od 9. januara do 1. februara tranzit Venere u Jarcu može vam doneti kraći put, na kojem ćete se lepo provesti naročito ako ste tu već bili i ako idete sa partnerom.
Bolje odnose u porodici i generalno bolju atmosferu na tom planu osetićete od 2. februara do 25. februara kada Venera bude boravila u znaku Vodolije. Venera u znaku Riba od 26. februara do 21. marta donosi slobodnim Škorpionima priliku da se zaljube. Ovo će biti period ispunjen romantikom i maštanjem. Vezu u početku iz nekog razloga možete kriti od okoline.
Od 22. marta do 14. aprila očekujte povoljne poslovne prilike, naročito ako se bavite bilo čim čto je povezano sa sportom. Opet sjajan period za ljubav očekuje vas od 15. aprila do 9. maja kada Venera bude u Biku. Ovo je period kada ćete osetiti više stabilnosti u odnosima i kad će vam partner više prijati. Slobodni sad mogu ući u vezu.
Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je povoljan period za ulaganje novca ili podizanje kredite. Partner u ovom periodu može imati povoljne finansijske prilike. Dobar period za putovanja, i kontakte sa strancima, a takođe i za studije je od 3. juna do 27. juna kada Venera bude u znaku Raka.
Uspeh na poslu, i posebne pohvale ili satisfakciju dobijate u periodu od 28. juna do 22. jula. Neki od vas se mogu sad zaljubiti u osobu sa posla. Kada Venera bude u Devici tada vam se može svideti prijatelj i, generalno, od 23. jula do 16. avgusta očekujte dobar provod i druženje.
Tajna ljubav je moguća sa tranzitom Venere kroz 12. polje a to je od 17. avgusta do 10. septembra. Venera u vašem znaku donosi vam strastvenu ljubavnu priču gde može biti dosta ljubomore. Zauzetima zadovoljstvo sa partnerom od 11. septembra do 7. oktobra.
Od 8. oktobra do 5. novembra moguće povećanje prihoda i dobijanje novca iz inostranstva. Od 6. novembra do kraja godine povoljno za kraće puteve, kao i za odnose braćom, sestrama, generalno rodbinom, a naročito sa onima koje niste dugo videli.ŠTA ŠKORPIJI DONOSI RETROGRADNI MERKUR u Vodoliji od 31. januara do 21. februara nije dobar za odluke koje se tiču porodice, ili nekretnina. Ovo je period kada bi trebalo izbegavati kupovinu ili prodaju stambene jedinice. Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima možete imati pogrešnu procenu kada je reč o novcu. Sada bi trebalo izbegavati ulaganja ili podizanje kredita.
Partner takođe sad može praviti greške vezano za finansije. Merkur u vašem 12. polju retrogradan u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra, može vam donosi dosta preispitivanja, i kolebljivost, pa u tom periodu kao da nećete znati u kom pravcu da krenete.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINIOvo je izazovna godina za vas kad su emocije u pitanju. Ova godina može doneti dosta uzbuđenja, avantura, i to može biti interesantno i uzbdljivo. Ali ako tražite stabilnost, to sada može izostati. Naročito u periodu od 7. januara do 4. marta i od 31. oktobra do 13. decembra. Mnogi od vas će izaći iz odnosa u kojem nisu zadovoljni i započeti novu vezu.
Partner generalno može biti nepredvidiv, ili može biti pod baš veliki stresom, da će mu biti teško da se posveti vašem odnosu, tako da će odnos trpeti. Ukoliko ima dovoljno slobode, i ukoliko ste pre svega prijatelji, tada možete sačuvati vezu, brak. Periodi kada ćete više uživati u emocijama su od 26. februara do 21. mara, od 15. aprila do 9. maja i od 11. septembra do 7. oktobra.GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINIU ovoj godini neće biti velikih oscilacija na polju posla, ali ćete ipak morati da se prilagođavate određenim okolnostima. Na primer, firma u kojoj radite može uvesti nov način poslovanja, ili ako radite privatno menjaćete nešto da biste se prilagodili tržištu. Oprezno sa ulaganjima u ovoj godini, i ako ulažete novac savetujete se sa nekim od poverenja. Imaćete dobru zaradu, ali i moguće obrte na planu finansija.
Posebni izazov je moguć sa autoritetima, neslaganje i konflit može da traje. Naročito od 12. juna do 29. jula. Periodi kada možete da očekujete uspon na poslu su od 22. marta do 14. aprila i od 28. juna do 22. jula, iako ćete u tom drugom momentu imati i sukobe.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINIU ovoj godini imate povoljne aspekte za zdravlje, i Škorpioni koji su u prethodnom periodu imali zdravstvenih tegoba, sada bi mogli uspešno da ih reše. Eventualno kada bi trebalo malo više računa da povedete je period od 15. septembra do 30. oktobra. Ovo može biti vezano za bubrege, ili za glavu. I sve što je na glavi, oči, uši, sinusi itd. U istom periodu možete biti napeti, i takođe taj tranzit donosi pojačane strahove, anksioznost i nesanice.
Godina pred vama nosiće situacije kojima ćete morati da se prilagodite. Možete imati osećaj da imate manje kontrole nad svojim životom nego inače. Ulazićete u promene kojima se ne radujete posebno s obzirom da ste fiksni znak. Ali one imaju za cilj da vas uvedu u nešto novo što sami inače ne biste preduzeli. Godina je povoljna za selidbu, osamostaljivanje, i to je nešto na šta bi trebalo da usmerite energiju. U partnerskim odnosima prihvatite uzbuđenja i nemojte se preterano vezivati. Više uživajte u trenutku dok traje.

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: STRELAC - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Jupiter i Saturn u ovoj godini boraviće vašem 3. polju i to će označiti period u kojem ćete morati da donesete važne životne odluke. Ovo je period u kojem će stvari u životu Strelca zavisiti više od vaših izbora, nego od okolnosti. Izbori neće biti laki i za svaku odluku moraćete da preuzmete odgovornost. Odnosi sa braćom, sestrama, i generalno rodbinom zahtevaće vašu pažnju. Biće potrebno da se neke stvari reše pre nego uspostavite balans u tim odnosima.

Ovo je odlična godina za učenje novih stvari, mnogi od vas početi sa učenjem novog jezika. Neka vrsta edukacije biće sad potrebna. A ko je još učenik, sada će osećati više odgovornosti i više vremena će posvetiti učenju. U ovoj godini se možete prilično uozbiljiti i iz vaš vedar duh sada će ići i doza mudrosti. Neki mogu biti skloni brigama više nego inače, pa ne dozvolite da izgubite optimizam koji vas inače prati. Bićete tokom ovog tranzita više u pokretu i često na kraćim putevima koji vam mogu stvoriti neki vid pritiska, ili obaveze. Razlog odlaska na puteve može biti finansijske prirode. 3. kuća označava i prevozno sredstvo, pa se sad možete odlučiti za kupovinu novih kola i sjajan je momenat za tako nešto.

Lunarnu eklipsu u vašem znaku koja se dešava 26. maja osetiće najviše pripadnici znaka rođeni u prvoj dekadi. A solarnu eklipsu 3. decembra, rođeni u 2. dekadi znaka. Obe eklipse donose promene na ličnom planu, obrte u vašem životu. Iz vašeg života mogu otići ljudi sa kojima odnos nema više svrhu, a takođe se pojavljuju totalno novi sa kojima ulazite u novu životnu fazu. Uticaj eklipsi traje par meseci nakon njih.

10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca pada u vaše polje odnosa i donosi promene na tom planu. Ovo često bude nagli prekid veze, a slobodnima donosi novu osobu u život. Svakako se siituacija na tom polju drastično menja.

Lunarna eklipsa u znaku Bika 19. novembra događa se u vašem polju posla, pa od tad možete odlučiti da promenite saradnike, ili ljude koji rade za vas. Ukoliko radite u kolektivu, neko sa kim ste bliski može otići sa radnog mesta. Nekima ova eklipsa može doneti probleme sa zdravljem koji će zahtevati hitnu reakciju.
ŠTA STRELCU DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem polju novca, donosi mogućnost za nasledstvo i za izuzetno dobru zaradu. Ovo je svakako aspekt uvećavanja kapitala. Neptun u 4. polju donosi i u ovoj godini osećaj da neko iz porodice nije sasvim iskren prema vama ili da neki deo svoj života krije, želi da zadrži za sebe. Ili da je labilnijeg karaktera, što može da vam ne prija.

Uran u 6. polju donosi nagle promene na poslovnom planu. Možete i više puta menjati posao dok ne nađete odogovarajući. Ovo su nagla i neočekivana dešavanja na tom planu. Strelčevi rođeni u drugoj dekadi znaka će ovo najviše osetiti. Ovo je aspekt koji ima za cilj da vas usmeri na nešto novo, i na rizik, koji nikad ne biste preduzeli da nije nenadanih okolnosti. Oni koji su spremni da se upuste u realizaciju novih ideja, mogu imati izuzetnog uspeha. Čak iako bi to uključivalo i promenu profesije.

Mars će od 7. januara do 4. marta biti u Biku i ovaj tranzit može doneti povećan obim posla i napetost u poslovnom okruženju. Neko od saradnika može vas provocirati, na šta vi možete imati burnu reakciju. U ovom momentu moguća je i promena posla. Od 5. marta do 23. aprila kada Mars bude u Blizancima, više sukoba možete imati u partnerskim odnosima. Sada ćete imate dve osobe između kojih se možete dvoumiti. Izbor neće biti lak.

Strelčevi u čijem životu se proteže pitanje nasledstva, periodu od 23. aprila do 11. juna nek očekuju konflikte baš istog. Generalno sada možete imati neslaganja sa ljudima sa kojima delite finansije na bilo koji način. Kada Mars bude u Lavu od 12. juna do 29. jula možete otići na put na kojem može biti tenzije. Osoba sa kojom idete će pokušati da dominira što vam neće prijati.

Od 30. jula do 14. septembra Mars u Devici donosi vam povećan obim posla. Uspeh možete imati, ali će autoriteti biti kritički nastrojeni, i zahtevati da obratite više pažnje na detalje. Odnosi sa prijateljima mogu biti destabilizovani kada Mars bude u Vagi od 15. septembra do 30. oktobra.

Nervozu i napetost kao i probleme sa spavanjem osećaćete dok Mars bude prolazio kroz vaše 12. polje u periodu od 31. oktobra do 13. decembra. Od 13. decembra do kraja godine Mars u vašem znaku pokreće vas da se izborite za stvari koje su vam važne. Osetićete značajan priliv energije.
ŠTA STRELCU DONOSE TRANZITI VENERE

Do 8. januara Venera u vašem znaku donosi uživanje sa partnerom, naročito ako taj period provedete zajedno na putu.  Od 9. januara do 1. februara kada Venera bude u znaku Jarca očekujte mogućnost povišice, veće zarade, pronalaženje novog izvora prihoda.

Venera u Vodoliji od 2. februara do 25. februara pokreće vas na više kretanja i kraći put, na kojem se možete sjajno provesti sa partnerom I prijateljima. Odnosi sa porodicom i prijatnu atmosferu u kući očekujte sa tranzitom Venere u Ribama, od 26. februara do 21. marta.

Od 22. marta do 14. aprila kada Venera Ovnu uđe u vaše polje ljubavi, možete se zaljubiti. Sve se dešava naglo, a osoba sa kojom ulazite u odnos biće prilično direktna i iskrena. Zauzeti osetiće emocije prema partner sa početka veze. Venera u Biku od 15. aprila do 9. maja je period povoljan za posao. Poslovi započeti sada biće ispativi, a odnosi sa saradnicima dobri i stabilni. Moći ćete da se oslonite na ljude koji rade za vas ili na kolege.

Sjajan period za ljubav, koji opet može doneti više mogućnosti je od 10. maja do 2. juna kada Venera bude u Blizancima. Dopašće vam se neko sa kim imate posebno dobru komunikaciju. Od 3. juna do 27. juna Venera u Raku je povoljna za vas ako odlučujete da dobijete kredit, ili da uložito novac.

Fenomenalan period za odmor, putovanje i ljubav je od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u znaku Lava. Uspeh na poslu i povoljne poslovne prilike i odnose očekujte od 23. jula do 16. avgusta. U tom periodu možete započeti vezu sa nekim sa kim inače radite.

Druženje sa prijateljima i dobar provod prijaće vam sa tranzitom Venere kroz znak Vage od 17. avgusta do 10. septembra. Od 11. septembra do 7. oktobra Venera u Škorpionu donosi poznastvo sa osobom koja će vas snažno fizički privući, a ljubav može bii zabranjena.

Kada Venera bude u vašem znaku od 8. oktobra do 5. novembra očekujte zadovoljstvo u emotivnom životu ako ste zauzeti, a slobodni će imati više mogućnosti za vezu ili avanturu. Od 6. decembra do kraja godine Venera u Jarcu povoljno aspektuje vaše polje novca i donosi povećane prihode, kao i novac koji ste čekali dugo vremena.
ŠTA STRELCU DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može da vas podstakne na donošenje odluka koje potencijalno mogu biti pogrešne. Ovo nije dobar period za kupovinu automobile i, generalno, možete sad imati peripetija sa vožnjom.

Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima, doneće vam priliku da se pomirite sa partnerom iz prošlosti sa kojim su stvari ostale nedorečene. Zauzeti se sad mogu upustiti u paralelnu vezu. Odluke vezane za emotivni život koje sad odlučite, vrlo brzo ćete promeniti.

Susrete sa starim prijateljima donosi vam retrogradni Merkur u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra. Neko od bližih ljudi sa kojima se družite može biti neiskren prema vama.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

U ovoj godini imaćete više puta priliku za ulazak u novu vezu, ili promenu postojeće, ali će to biti stvar vaše odluke. Mnogi će biti u iskušenju da uću u paralelan odnos, jer duže vremena neće moći da se odluče koga da izaberu. Najviše promena dešavaće se od 10. juna posle eklipse u znaku Blizanaca.

Periodi retro Merkura  nepovoljni su za vaš emotivni život i tad možete donositi pogrešne odluke zbog kojih ćete se pokajati. U tim periodima se možete miriti sa partnerom iz prošlosti, ali ni to ne mora potrajati. U ovoj godini bićete više posvećeni društvu i prijateljima, pa se partner u nekim periodima može osećati zapostavljeno. Promena će u ovoj godini biti na emotivnom planu, ali će vam to i prijati.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Nestabilna situacija će vas pratiti sa tranzitom Urana kroz vaše polje posla. Dosta promena koje mogu biti nagle, dramatične. Mnogi od vas će odlučiti da daju otkaz, i započnu novi posao. Kompletna promena profesije je moguća. Ukoliko imate originalne ideje, koje deluju neobično ili nose veliki rizik, mogu biti naročito uspešne i isplative.

U periodima retrogradnog Merkura koji vlada vašim polje karijere, ne donosite važne odluke. Dogovori tada sklopljeni biće izmenjeni ili otkazani, a započeti projekti neisplativi. U tim periodima informacije koje dobijate uzmite sa rezervom jer mogu biti netačne.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini bi bio savet redovno kontrolisati hormone i, naročito, štitnu žlezdu. Možete osećati napetost i nervozu, naročito rođeni u drugoj dekadi. U periodu od 7. januara do 4. marta naročito povedite računa o zdravlju jer je to period najosetljiviji u celoj godini. Generalno većih problema ne morate imati i savet bi bio da se što više opuštate, jer promene na poslu i pritisak se mogu odraziti i na vaše zdravlje.

S obzirom da vaš vladar znaka, Jupiter, menja znak i ulazi u Vodoliju gde se daleko bolje oseća nego u Jarcu, očekujte da ćete se u ovoj godini i vi bolje osećati i da ćete imati više entuzijazma, optimizma i životne energije. Osećaćete veću potrebu za ljudima i druženjem i takođe bićete spremni da donesete važne odluke u svom životu. Ovo je godina u kojoj ćete imati priliku da naučito mnogo novih stvari koje će vam služiti duži niz godina, pa je savet da iskoristite svaku priliku za edukaciju!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: JARAC - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Sa izlaskom Saturna iz vašeg znaka osetićete olakšanje jer životne lekcije koje su vam bile potrebne su savladane. Rođeni u znaku Jarca moći će da uživaju u svemu za šta su vredno radili i trudili se. Strpljenje koje ste imali sada će biti nagrađeno. U ovoj godini nema posebno izazovnih aspekata koji deluju na vaš znak, pa možete da očekujete zaista povoljne okolnosti koje će vas podržavati. Osećaćete stabilnost i moi da realizujete planove bez iznenađenja. Glavna promena se dešava na polju finansija. U ovoj godini pronalazite nov izvor prihoda koji će postojati i u narednim godinama.


Naročitu zaradu možete imati kroz online poslove, kao i kroz posao koji je vezan za inostranstvo. Neki od vas će otići u inostranstvo zbog dobre zarade. U ovoj godini maksimalan potencijal ostvarujete na polju finansija. Ukoliko ste bili neodgovorni prema novcu, što inače za vas nije tipično, onda očekujte da će u ovoj godini te stvari doći na naplatu. Sistem vrednosti se kod vas sad može menjatii možete početi da cenite stvari kojima do sada niste pridavali toliko pažnje. Preispitivaćete i svoje samopouzdanje, koje sada može biti građeno na čvršćim osnovama.

Lunarna eklipsa u Strelcu 26. maja i 3. decembra, može vam doneti duboke duhovne uvide. S druge strane, ako budete zanemarivali svoje osećaje, ovo vas može prilično destabilizovati, kao i izazvati anksioznost i pokrenuti razne vrste strahova.

Promene na poslovnom planu i eventualno neke okolnosti nad kojima nećete imati kontrolu a tiču se saradnikai li ljudi koji za vas rade, očekujte od 10. juna kada se odigra solarna eklipsa u znaku Blizanaca. Uticaj traje narednih nekoliko mesecii savet je prihvatiti okolnosti, jer promene koje se dese su neminovne.

Lunarna eklipsa u znaku Bika od 19. novembra, otvoriće vam nove mogućnosti na emotivnom planu. Odnosi koji dugo traju bez perspektive, sada mogu biti završeni.
ŠTA JARCU DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem znaku i dalje tranformiše vašu ličnost na najdubljem nivou. Samo ćete ove godine to osetiti manje intenzivno. Neptun u 3. polju može vas usporiti kod donošenja odluka, kao da će vam biti nejasno šta je najbolje za vas. Uran u 5. polju mnogima može doneti iznenadnu odluku o trudnoći. Ukoliko ste roditelji, deca u ovoj godini mogu biti nemirnija i buntovnija. Ljubavni život biće uzbudljiv, sa pun preokreta. Naročito druga dekada znaka može imati nestabilnu situaciju u odnosima.

Mars u Biku od 7. januara do 4. marta donosi buran period za ljubavi spunjen strastima, ali i provokacijama. Partner sad može biti posebno posesivan, što će vam smetati. Od 5. marta do 23. aprila Mars u Blizancima u vašem polju posla doneće pre svega povećan obim posla, ali i neslaganje sa saradnicima. Jarčevi koji se bave trgovinom mogu imati posebnog uspeha.

Sukobe sa partnerom i mogućnost prekida veze očekujte kada Mars bude u Raku od 24. aprila do 11. juna. Pitanja ulaganja novca, za neke nasledstva ili podizanja kredita, biće pokrenuta od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu. Neko može biti naročito dominantan i mešati se u vaše odluke, sa čime se vi nećete slagati. Velika je šansa da odete na put u periodu od 30. juna do 14. septembra, ali neko od ljudi sa kojima putujete vam može zameriti neke stvari, pa očekujte da može biti tenzije.

Od 15. septembra do 30. oktobra sa tranzitom Marsa u Vagi, vi možete ostvariti značajan poslovni uspeh. U ovom periodu bićete prilično borbeni. Ako imate partnera u poslu, ovaj period donosi neslaganje. Mars u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra doneće vam provokacije od strane prijatelja. Povod za neprijatno ponašanje biće ljubomora. Od 13. decembra do kraja godine Mars u strelcu pojačava nervozu i pravi vam problem sa snom.
ŠTA JARCU DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je u Strelcu do 8. januara i to je period u kojem neki od vas mogu imati avanturu na putovanju, koju će sakriti od okoline. Od 9. januara do 1. februara Venera u vašem znaku donosi vam jako lep period za ljubav, u kojem će se neki od vas odlučiti za braki svakako učvrstiti odnos u kojem su. A veze koje sad krenu biće ozbiljne i stabilne. Tranzit Venere kroz znak Vodolije od 2. februara do 25. je period odličan za finansije. Naglo možete zaraditi novac, naročito kroz saradnju sa prijateljima.

Od 26. februara do 21. marta Venera u Ribama povoljna je za kraća putovanjai odnose sa bliskom okolinom. Dobre vesti od nekog iz porodice, kao i dobro slaganje sa mlađim ženama sa kojima ste porodično vezani, očekujte kada Venera bude u Ovnu od 22. marta do 14. aprila. Venera u vašem polju ljubavi biće od 15. aprila do 9. majai tada je sjajna prilika za početak nove veze. Zauzeti Jarčevi sada će biti zadovoljni odnosom sa partnerom, na koga će moći u potpunosti da se oslone.

Od 10. maja do 2. juna Venera u Blizancima uticaće povoljno na vaš posaoi naročito dobru saradnju imaćete sa mlađim ženskim osobama. Opet jako lep period za ljubav je kada Venera bude u Raku od 3. juna do 27. juna. Slobodni Jarčevi sada ulaze u vezu, a zauzeti će osećati daleko više bliskosti sa partnerom. Venera u Lavu od 28. juna do 22. jula je povoljna za ulaganje, podizanje kredita uopste u ovom peridu bićete zadovoljni finansijama.

Od 23. jula do 16. avgusta Venera u Devici donosi mogućnost za putovanje, koje može biti i poslovno, a na kojem ćete se jako lepo provesti, a moguće i zaljubiti. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra je tranzit koji vama donosi povoljne poslovne prilike i uspeh, a naročito onima koji se bave pravima, umetnošću ili nečim povezanim sa lepotom. Povoljan period za druženja ali i za ljubav sa nekim iz kruga prijatelja očekujte od 11. septembra do 7. oktobra.

Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu uvašem 12. polju donosiće vam iskušenja u ljubavi, mogućnost za avanturu ili ulazak u tajnu vezu. Venera u Jarcu od 6. novembra do kraja godine povećava zadovoljstvo u odnosima, a slobodnima donosi mogućnost ulaska u vezu. Vraćanje takođe partnera iz prošlosti.
ŠTA JARCU DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara nije povoljan za odluke koje se tiču finansija, zato to izbegavajte u ovom periodu. Novac koji očekujete da dobijete, može kasniti. Od 30. maja do 22. juna sa tranzitom retrogradnog Merkura kroz znak Blizanaca osećaćete da ne možete dovoljno da se oslonite na ljude sa kojima raditei li na ljude koji rade za vas.

Mogu vam proslediti netačne informacije ili se dogovori s njima mogu menjati i otkazivati. Period koji takođe nije povoljan za poslovne dogovore je kada Merkur bude retrogradan u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra. Poslovi sada započeti neće biti isplativii odluke mogu biti pogrešne.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Ovo je godina u kojoj ćete iamti promena na emotivnom planu, naročito Jarčevi koji su u vezama mogu češće neko inače promeniti partnera. Dok oni u braku mogu da očekuju stabilniju situaciju. Uzbuđenja u vezi neće nedostajati, ali kao da će vam biti teško da ostvarite stabilnost. Neslaganja sa partnerom najviše ćete osećati kada Mars bude u znaku Raka od 24. aprila do 11. juna i tada je veliki potencijal za prekid veze.

Ako budete pružili partneru dovoljno slobode, kao i on vama, veća je mogućnost za opstanak veze. Partner se u ovoj godini može ponašati nepredvidivo i promenljivo. Naročito povoljni periodi za ljubav su od 9. januara do 1. februara, od 15. aprila do 9. maja, od 3. juna do 27. juna, kao i od 6. novembra do kraja godine.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

U ovoj godina biće stabilna situacija na poslovnom planu. Saradnicima ćete morati da se prilagodite od 10. juna pa do kraja godine više nego inače. Tad je eventualno moguće da promenite neke stvari vezano za posao. Izuzetan finansijski uspeh možete da ostvaritei tim planom ćete biti posebno zadovoljni, naročito ako se odlučite za online posao, saradnju sa prijateljimai li strancima.

Periodi retrogradnog Merkura koje sam navela nisu povoljni za vaš posao jer tad možete napraviti grešku i doneti pogrešan izbori generalno imaćete osećaj da stvari stagnirajui da uspeh ne ostvarujete dovoljno brzo. Ovo su periodi kad se savetuje strpljenje. Najveći poslovniuspeh ostvarujete u periodu od 17. avgusta do 10. septembra.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

Polje zdravlja je pozotovno aspektovano u ovoj godini. Možete čak naći rešenja za tegobe koje su vas mučile duži vremenski periodi li koje suhronične. Oprezno u periodima retrogradnog Merkura, jer taj period vama potencijalno može doneti problem. Od 31. januara do 21. februara mogu se javiti problem sa pritiskom, karidovaskularnim sistemom ili venama. Od 30. maja do 22. juna moguć je problem sa plućima, a od 28. septembra do 18. oktobra obratite pažnju na bubrege. Ovo se naročito odnosi na osobe koje već imaju problema sa pomenutim stvarima.

Tokom ove godine bićete više umreženi sa ljudima, ostvariti nove kontakte i dobiti inspiraciju za nove ideje. Udruživanje sa ljudimai li saradnja sa prijateljima donosi veliku zaradu. Savet je da date sve od sebe jer na polju finansija u ovoj godini ostvarujete maksimalan potencijal. Mnogi od vas će se odlučiti da potraže nove izvore prihoda i u tome imati uspeha. Verujte u sebe, jer je to glavni zadatak za vas u ovom periodu. Imaćete podršku okolinei ovo je zaista godina u kojoj ćete biti više nego zadovoljni!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: VODOLIJA - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Od svih znakova vi ćete najviše osetiti upliv Saturna i Jupitera koji menjaju poziciju jer ulaze u vaš znak. Ovo će vam doneti velike životne promene i  ulazak u potpuno novu životnu fazu. Mnoge Vodolije imaće osećaj da život gradite ispočetka. Ovaj novi ciklus vam može doneti odluke kao što su odlazak u inostranstvo i započinjanje novog i drugačijeg života tamo. Možete započeti novi posao drugačiji od onoga koji ste do sada radili, koji će promeniti vaš svakodnevni život i učiniti da on drugačije izgleda.

U vaš život ući će novi ljudi sa kojima ćete se zbližiti i koji će i na dalje biti prisutni u vašem životu. Možete pristupiti nekom udruženju ili grupi ljudi okupljenoj oko iste ideje. Novi ljudi postaće vam bliski prijatelji. Sada ćete imati i značajno veću zaradu, kao i nove izvore prihoda. Mnogi od vas će se odlučiti na brak u ovoj godini i zasnivanje porodice. Imaćete srećne okolnosti, ali i povećanje obaveza i prilagođavanje novim uslovima života.

Lunarna eklipsa koja se dešava u znaku Strelca 26. maja dešava se u vašem polju prijateljstvai  donosi na tom planu promene. Možda nećete imati više toliko vremena da posvetite prijateljima koji su do sada bili prisutni kod vas u životu, već će vas životne okolnosti spojiti sa novim ljudima. Ovo se odnosi na narednih par meseci kao i na eklipsu koja se dešava 3. decembra takođe u Strelcu.

10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca uticaće na vaše polje partnerstvai  od tada se mogu dešavati promene. Možete se odlučiti na ulazak u brak. Promene u okviru porodice i mogućnost preseljenja se dešava u periodu od 19. novembra kada lunarna eklipsa u znaku Bika aktivira vaše 4. polje.
ŠTA VODOLIJI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašoj 12. kući i dalje vas transformiše na psihološkom i duhovnom nivou. Neptun u polju novca daje nejasnu procenu finansijske situacije. S obzirom na to da ćete u ovoj godini imati mogućnost za veću zaradu, savet je da konsultujete nekog ako želite da uložito novac, da ne biste napravili grešku. Uran u polju nekretnina ukazuje na mogućnost selidbe u ovoj godini, naročito za pripadnike znaka rođene u drugoj dekadi.

Nepredviđene okolnosti u porodici i, generalno, promene na tom planu očekujte i u ovoj godini. Neko vama blizak se na primer može odselitii li ako ste roditelj deca se sad mogu osamostaljivati. Mars u Biku od 7. januara do 4. marta donosi moguće sukove sa članovima porodice, naročito oko finansija. Situacija u kući vam u ovom periodu neće prijati.

Od 5. marta do 23. aprila Mars u Blizancima u vašem polju ljubavi donosi više dešavanja i, pre svega, dilemu između dve osobe. Onaj ko se postavi prema vama kao prijatelj ima više šansi da vas osvoji. Izazove na polju posla, kao i moguća neslaganja očekujte kada Mars bude u znaku Raka od 24. aprila do 11. juna. A izazove u odnosu sa partnerom, moguće svađe i eventualno prekid, očekujte sa tranzitom Marsa u Lavu od 12. juna do 29. jula. Partner sad može biti posebno dominantan i sujetan.

Sva pitanja vezana za podizanje kredita, pozajmice, eventualno nasledstvo mogu biti aktuelna od 30. jula do 14. septembra kada Mars bude u znaku Device. Period u kojem je velika šansa da se odlučite na odlazak na put je od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u Vagi. Ako idete sa partnerom, može doći do svađe na putu. Od 31. oktobra do 13. decembra tranzit Marsa u Škorpionu donosi vam uspeh na poslu, ali ćete u tom periodu takođe biti beskompromisni prema ljudima sa kojima sarađujete. Od 13. decembra do kraja godine Mars u Strelcu može doneti provokacije od strane prijatelja naročito ako sada budete putovali zajedno.
ŠTA VODOLIJI DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je do 8. januara u Strelcu i tada možete imati posebno dobar odnos sa jednom od prijateljica koja može biti povezana sa inostranstvom. Od 9. januara do 1. februara može vam se dopasti osoba koja je zauzeta, pa se neki od vas upuštaju u tajnu vezu. Venera u vašem znaku donosi vam sjajne prilike za ljubav od 2. februara do 25. februara. Slobodni sada ulaze u vezu sa nekim iz kruga prijatelja.

Povećanje prihoda, povišicu i dobar period za finansije očekujte od 26. februara do 21. marta kada Venera bud u Ribama. Odlazak na kraći puti  dobre odnose sa braćom, sestrama, rodbinom imaćete sa tranzitom Venere kroz znak Ovna od 22. marta do 14. aprila. A dobru atmosferu u porodici i povoljan period za rešavanje pitanja nekretnina očekujte kada Venera bude u Biku od 15. aprila do 9. maja.

Priliku za novu ljubav, a za zauzete uživanje u postojećoj vezi imaćete od 10. maja do do 2. juna. Sa partnerom u ovom periodu možete imati odličnu komunikaciju. Od 3. juna do 27. jula Venera u znaku Raka donosi vam povoljne psolovne prilike i dobru saradnju sa ženama. Divan period za ljubav očekujte sa tranzitom Venere kroz znak Lava od 28. juna do 22. jula. Partner će sad biti vrlo velikodušan prema vama.

Povoljan period za ulaganje novca, podizanje kredita je od 23. jula do 16. avgusta kad Venera bude u Devici. Venera u Vagi od 17. avgusta do 10. septembra je fenomenalan period za putovanje, naročito ako idete sa partnerom možete uživati. Uspeh na poslu i odbru saradnju sa ženama imaćete od 11. septembra do 7. oktobra.  Odličan period za druženja i putovanje sa prijateljima je od 8. oktobra do 5. novembra kada Venera bude u znaku Strelca. Od 6. novembra do kraja godine imaćete iskušenje u ljubavi i mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom iz prošlosti.
ŠTA VODOLIJI DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u vašem znaku od 31. januara do 21. februara nije povoljan period za odluke i dogovore. Sve što sad dogovorite biće izmenjeno, odloženo ili otkazano. Utisak koji imate o poslu, biće promenjen posle ovog perioda, kao i utisak o osobi sa kojom ste u partnerskom odnosu. Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima tranzitiraće kroz vaše polje ljubavi. Imaćete izbor između dve osobei  mnogi od vas će se naći u paralelnoj vezi.

Odnos koji započnete u ovom periodu može kratko vreme biti interesantani  neće biti trajan. Ovaj period donosi i pomirenje sa nekim iz prošlosti. Nepovoljno za odlazak na put je od 29. septembra do 18. oktobra jer će retrogradni Merkur prolaziti kroz vaše 9. polje. Ukoliko se ipak odlučite da putujete, očekujte peripetije i promene plana u poslednjem momentu. Sada vesti koje dobijate iz inostranstva posebno proverite jer mogu biti netačne.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Ovo je izuzetno bitna godina za odluke koje se tiču emocija. Nametnuće se više obaveza i odgovornosti prema partneru. Mnogi od vas će se odlučiti za zajednički život i brak. Pratiće vas srećne okolnostii  bićete emotivno zadovoljni naročito u periodu od početka godine do 14. maja i od 28. jula do kraja godine.

Periodi u kojem možete imati nekih neslaganja sa partnerom su od 5. marta do 23. aprila i od 12. juna do 29. jula. Savet je da tad pokušate da ne reagujete impulsivnoi  da svesno odgovorite na provokacije koje mogu doći od strane partnera. Odluke koje donesete u ovoj godini, tačnije osoba za koju se sad odlučite može biti prisutna u vašem životu dugi niz godina.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Poslovna situacija u ovoj godini je prilično stabilna bez nenadanih prekida koji ne zavise od vaše volje. Vi ćete imati priliku svojevoljno da promenite posaoi  čak odaberete drugu profesiju. Na primer, mnogi će se odlučiti da odu da rade u inostranstvu. Ovo je prilika za odličnu zaradu i  bilo šta novo što započnete, to će biti vrlo isplativo. Prilike koje se sad pružaju neće biti važne samo u ovoj godini, već i u narednim godinima.

Periodi izazova na poslovnom planu su od 24. aprila do 11. juna i od 31. oktobra do 13. decembra. U drugom periodu neko sa kim radite može biti ljubomoran na vas i može pokušati da vas ugrozi poslovno. Međutimi  vi ćete biti prilično borbeni tadai  moći ćete i u tim okolnostima da ostvarite uspeh. Posebno povoljan period za zaradu biće od 14. maja do 28. jula kada Jupiter bude u vašem polju novca.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini bi se savetovalo da prekontrolišete zdravlje i sve sa čim bi potencijalno mogli da imate problem. Ako ste neki problem zapostavljali, sada se to može aktivirati, pa budite oprezni u tom smislu. Naročito obratite pažnju u periodu od 24. aprila do11. juna kada potencijalno možete imati problema sa stomakom. U ovoj godini je savet da uvedete nove životne navike, promenite ishranu ili počnete da trenirate.

2021. je važna godina za vas jer ulazite u novi životni ciklus. Stvari u vašem životu više neće biti iste i  što se brže prilagodite promenama, to ćete imati veći uspeh na mnogim životnim poljima. Ovo je prilika da odskočite na bolje iz životnih okolnosti u kojima ste bili do sada. Iskoristite šanse koje se pružaju u ovoj godini jer ovako važan period vam se skoro neće ponoviti!

Mantra

HOROSKOP ZA 2021: RIBE - Ljubav, zdravlje, novac i najvažniji datumi

Ribe u ovoj godini doživljavaju veliku promenu na psihološkom i duhovnom planu. Ovo je takođe godina u kojoj bi bio savet da vam fokus budu baš te stvari. Možete dobiti duboke uvide i promene koje naravite služiće vam i u narednim godinama. Saturn u 12. kući kojeg ćete imati u ovoj godini, može biti neprijatan jer ćete imati osećaj da imate manje slobodne volje i da više morate da se prilagođavate okolnostima.


Jedino rešenje je sada naučiti da prihvatate okolnosti i promene koje dolaze, jer su neminovne. To će svakako ublažiti Jupiter u Vodoliji koji će takođe biti u vašem 12. polju. Doneće takođe da neki periodi godine u kojima možete biti izolovani, vam ipak i prijaju. Ovo je idealan period za početak psihoterapije i li neki drugi sličan rad na sebi. Sve što je potiskivano i što je skrivano dugi niz godina, sada će isplivavati ne bi li se pozabavili tim stvarima. Neke tajne možete saznati i otkriti nešto što će vam biti značajno za dalji život. Tragaćete za pronalaženjem duhovnog mira u ovoj godini i u tome apsolutno možete uspeti. Neki od vas će odlaziti na sveta mesta ili na daleka putovanja baš iz tog razloga.

Lunarna eklipsa 26. maja koja se dešava u znaku Strelca aktivira vaše polje karijere. Može se desiti destabilizacija na polju posla, posle koje ćete odlučiti da nađete novi posao. Ovo deluje u narednih par meseci i na isto ukazuje solarna eklipsa koja se takođe dešava u Strelcu 3. decembra.

10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca donosi promene unutar porodice i donosi mnogima selidbu. Ovo je nešto što nećete planirati mnogo pre nego se desi. Nagle odluke donećete u periodu od 19. novembra kada lunarna eklipsa bude u znaku Bika. Inače kolebljivi, sada ćete okolnostima biti primorani da donesete odluke. Isto budite oprezni u vožnji u ovom momentu. Moguća je takođe kupovina kola u periodu posle eklipse.
ŠTA DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem polju prijateljstva, transformisće i ove godine način na koji se družitei uopšte funkcionisanje sa ljudima. Neptun na vašem podznaku i dalje će vas činiti hipersenzitivnim i maćete takođe izuzetnu intuiciji, a okolini možete biti prilično nejasni i neuhvatljivi.

Uran u 3. polju donosi nagle promene odluka u ovoj godini, tako da ćete se ponašati prilično nepredvidivo. Odnosi sa braćom, sestramai rodbinom, mogu biti pod tenzijom. Oprez u saobraćaju, naročito za pripadnike znaka rođene u drugoj dekadi. Mars u Biku će biti od 7. januara do 4. marta i može donositi probleme u saobraćaju, naročito naplaćivanje kazni. Ako imate brata ili sestru, sa njima sad odnos može biti posebno izazovan, naročito ako ste povezani i finansijama.

Od 5. marta do 23. aprila kada Mars bude u Blizancima, očekujte lošiju komunikaciju unutar porodice. Ako putujete sad sa porodicom, možete biti više neslaganja. Period u kojem vam se aktivira polje ljubavi, ali period i koji donosi napetost u odnosu sa partnerom je od 24. aprila do 11. juna. Strasti neće nedostajati, ali vas partner može konstantno provocirati.

Izazove na poslu očekujte sa tranzitom Marsa u Lavu od 12. juna do 29. jula. osobe sa kojima raditei li zaposleni biće sujetni i teško ćete uspevati da uspostavite balans. Partner može biti prilično kritičan prema vma kada Mars bude u Devici od 30. jula do 14. septembra. Ovo može dovesti i do prekida veze.

Od 15. septembra do 30. oktobra možete imati sa partnerom svađu oko finansija. Mars u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra donosi napetost na putu ili izazove u inostranstvu. Od 14. decembra do kraja godine imaćete povećan obim posla i želju da se izborite za svoje mesto.
ŠTA RIBAMA DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je do 8. januara u znaku Strelca ako ste tada na poslovnom putu on može proći vrlo uspešno. Od 9. januara do 1. februara Venera u Jarcu je dobar tranzit za vaše polje prijateljstva, pa ćete se nalaziti sad sa prijateljima sa kojima se dugo niste videli. Ti susreti će vam izuzetno prijati. Ulazak u tajnu vezu i iskušenja u ljubavi imaćete kada Venera bude u Vodoliji od 2. februara do 25. februara.

A fenomenalan period za ljubav očekuje vas od 26. februara do 21. marta sa tranzitom Venere kroz znak Riba. Biće više romantike i emocija u vašem životu, slobodni će se zaljubiti a zauzete Ribe imati divan odnos sa partnerom. Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu donosi vam mogućnost povećanja prihoda i odlične zarade. Povoljan period za kraći put, kao i stabilniji period za odnos sa rodbinomi maćete od 15. aprila do 9. maja.

Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je povoljan tranzit za odnose u porodici. Odlično za komunikaciju, pa sve o čemu niste razgovarali, sada ćete imati priliku. Povoljno je i za kupovinu ili prodaju nekretnina. Ulazak u novu vezu ili zbližavanje sa postojećim partnerom očekujte kad Venera bude u Raku od 3. juna do 27. juna. Odličan period za posao i dobru saradnju imate od 28. juna do 22. jula. U ovom periodu ceniće se vaše organizacione sposobnosti.

Venera u Devici od 23. jula do 16. avgusta je povoljan period za vaš emotivni život. Sada ćete više uživati u svakodnevici i običnim stvarima koje radite zajedno sa partnerom. Slobodni ulaze u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Od 17. avgusta do 10. septebmra Venera u Vagi je povoljna za ulaganje novca ili podizanje kredita.

Posebno dobar savet vezano za finansije sada možete dobiti od partnera.  Sjajan momenat za odlazak na put je kada Venera bude u Škorpionu od 11. septembra do 7. oktobra. Uspeh na poslu, dobru saradnju sa strancima ili odlazak na poslovni put imaćete od 8. oktobra do 5. novembra kada Venera bude u Strelcu.
ŠTA RIBAMA DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara doneće vam period u kojem možete saznati nešto što se dugo skrivalo od vas. Ovo je momenat u kojem se otkrivaju tajne. Nije period povoljan za odluke, jer ćete se vrlo lako pokolebati.

Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima je u vašem polju porodice, pa tada može biti više nesporazuma. Izbegavajte kupovinu ili prodaju nekretnina u ovom periodu. Nepovoljno za ulaganje novca, kao i podizanje kredita je kada retrogradni Merkur bude u Vagi od 29. septembra do 18. oktobra.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

U ovoj godini ne mora biti velikih promena na emotivnom planu. Situacija će biti prilično mirna. Imaćete osećaj da treba da se prilagođavate partneru više nego inače. Partneru će se dešavati veoma važne stvari i promene na polju posla, pa će biti fokusiran na to više. Ukoliko postoje neke tajne između vas, ovo je godina u kojo jse one mogu otkriti.

Imaćete potrebu u nekim periodima da se povučete i izolujete, što se na kraju može ispostaviti kao dobro za vaš odnos. Periodi retrogradnog Merkura mogu biti izazovni, s obzirom na to da on vlada vašim poljem odnosa. Tada možete doneti pogrešne odluke. Pa ukoliko tada prekinete vezu, očekujte posle toga pomirenje. Takođe, odnosi započeti tada neće trajati. Oprezno u odnosu i od 30. jula do 14. septembra kada partner može biti posebno kritičan i kada može doći i do prekida veze. Najlepši periodi u godini za ljubav su od 26. februara do 21. marta, od 3. juna do 27. juna i od 23. jula do 16. avgusta.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Jupiter, vaš vladar polja posla, je promeni znaki vama omogućava značajan napredak. Bićete zadovoljniji poslom u ovoj godini nego u prethodnoj. Možete da očekujete napredovanje ili početak novog posla. Te odluke će se dešavati naglo. Nove okolnosti će zahtevati prilagođavanje, jer ipak Saturn i Jupiter iz vašeg 12. polja eluju opozicijom na 6. polje, polje posla. Izazovni periodi za posao su od 15. do 19. januara, od od 12. juna do 29. jula i od 14. decembra do kraja godine.

Posebno povoljan momenat je od 28. oktobra do 5. novembra. Priliku za značano veću zaradu očekujte kada Jupiter bude u vašem znaku od 14. maja do 28. jula. ovo su srećne okolnosti koje treba da iskoristite. Svaka povezanost sa inostranstvom sada može biti isplativa.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini obratite više pažnje na psihičko zdravlje, kao i sve tegobe koje mogu biti psihosomatske. Sklonost ka tome se još više povećava u ovoj godini. Pronalaženje mira sada će biti izuzetno korisno za vaše zdravlje. Od 12. juna do 29. jula posebno obratite pažnju na kičmu i na kardiovaskularni sistem. Odmor, više izolacije će vam u ovoj godini prijati. Pojačava se sklonost ka depresiji u ovoj godini, pa ko već ima takvih problema nek posebno obrati pažnju.

Iskorsitite ovu godinu da se suočite sa svim što je potiskivano i ostavljano po strani. Rešavanjem tih stvari, možete pronaći mir koji će vam sad biti preko potreban. Istražujte sebe i posvetite se svojoj unutrašnjosti. Takođe iskoristite srećne okolnosti koje će doneti Jupiter u vašem znaku od 14. maja do 28. jula. Odlazak na putovanja i to na udaljena mesta i ostrva će vam posebno prijati u ovoj godini! Tamo možete pronaći osećaj za kojim tragate.

TanjicA

Godišnji horoskop me obavezno deprimira, jer uvek pročitam nešto što može da se razume ovako ili onako.
Ovaj put je nja, onako, ništa specijalno, a i u poređenju sa prošlom godinom imam osećaj da ništa ne može biti tako loše  hammer
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta

^Tina^

Ja sam zadovoljna, samo da se ostvari :D