samo-opusteno Nacionalizam i rodoljublje
Pages: 1
NA REDU JE CEPANJE VOJVODINE By: Knez Danilo II Date: Septembar 06, 2008, 10:27:45
На реду је сецесија Војводине


РИМ- Под насловом ,,Горан Давидовић млади вођа Срба патриота", италијанске дневне новине RINASCITA објавиле су интервју са генералним секретаром Новог српског програма који је представљен као млади српски дисидент који је више пута хапшен, прогоњен, киднапован од стране прозападног режима у Србији.
Давидовић који се тренутно налази у Италији у разговору за "Rinascita" осврнуо се на ветрове сецесионизма који дувају северном српском покрајином.
,,На реду је сецесија Војводине. Главни сецесионисти су из Лиге социјалдемократа Војводине неокомунисти блиски Тадићу, они се сматрају ,,војвођанским Паданима".
"Властодржци желе да Војводина уђе у такозвану Европску унију као независна република"-рекао је Давидовић.
"Војводина има 70% српског становништва а остале мањине су интегрисане и живе у миру. Пошто се не могу наћи етнички сукоби, игра се на карту лигашке пароле - сви новци иду у Београд".
"Мађарске партије су подржане и финансиране од стране мађарске владе која је заинтересована да анектира регион Бачке, профитирајући на слабости централне српске власти. Поједини новинари имају задатак да сваку кафанску тучу између Срба и Мађаре уздигну на међунационални инцидент и претворе у међународни сукоб".
"Док је Војводина као регион демилитаризована , Мађарска има велику НАТО базу одмах уз границу. Србија је повукла сву артиљерију која може да досегне до мађарске границе, док са друге стране хрватска обавештајна служба контролише целу Војводину а Хрвати купују земљу у Војводини. Ситуација је због тога јако тешка по српски народ на северу Србије".
Италијанске новинаре занимао је и однос према недавно ухапшеном Радовану Караџићу кога Давидовић није упознао сплетом околности када је под именом Драган Дабић држао предавање у Новом Саду о алтернативној медицини.
,,Радован Караџић је велики српски патриота заслужан што је српски народ спашен од истребљења на просторима Босне и Херцеговине" – истакао је Давидовић.
,,Караџић је вољен у Србији упркос пропаганди која се водила или још увек води против њега".

Извор- Rinascita (Italia)

Re: NA REDU JE CEPANJE VOJVODINE By: NiKooLaa Date: Septembar 08, 2008, 16:32:08
to je poznato wec neko wreme...
ti se chudish tome sada?
samo je pitanje wremena, ako stanje ostane owakwo...
Re: NA REDU JE CEPANJE VOJVODINE By: Knez Danilo II Date: Septembar 09, 2008, 00:14:27
Da, ako nastavimo sa demokratijom, tesko nama....

Fasizam je zakon, centralizacija, militarizam, verski fundamentalizam, nacionalizam.........
Re: NA REDU JE CEPANJE VOJVODINE By: NiKooLaa Date: Septembar 09, 2008, 15:43:54
ne, apsolutana demokratija je zakon...
samo shto nashim politicharima neshto ne ide od ruke ono shto kao najbolje znaju...
Re: NA REDU JE CEPANJE VOJVODINE By: Knez Danilo II Date: Septembar 10, 2008, 17:05:56
Dok demokrate nisu bile na vlasti, Srbi su ratovali sa hrvatima, muslimanima, i Siptarima u isto vreme, i nisu ni razmisljali o smanjivanju teritorije, bilo je i Kosovo i Crna Gora u okviru Srbije, i postojala je sansa samo da se prosirimo, a sada se smanjujemo, pa jer to ta demokratija bre???????

Najbolja je ideologija NACIONAL-FASIZAM, jel je kroz istoriju pokazao najbolje rezultate.