samo-opusteno Ljubav i sex
Pages: 1
Da li biste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom? By: Miša 92 Date: Maj 21, 2016, 19:27:23
Сматрам да оваква тема мора да постоји на овом форуму. Пре свега молио бих вас да на анкети будете искрени и да гласате онако како бисте заиста поступили. За мене као првостепену ОСИ особу, битно је да се о овој теми, расправља како би се срушиле предрасуде коју многе здраве особе имају према нама.
Odg: Da li biste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom? By: TanjicA Date: Maj 21, 2016, 22:39:48
Vrlo škakljivo pitanje, i teško za odgovoriti ako mene pitate..
Prvo, zato što nikad nisam volela da odgovaram na "da li biste ikad" pitanja, jer prosto ono što neko kaže objektivno i racionalno se ne može uzeti kao relevantno kada vas povuku osećanja, trenutak, što bi rekli - srce.
Pošto partnere ne biram (samo) na osnovu izgleda, već ključni deo predstavlja karakter i ono što ta osoba nosi u sebi - rekla bih da bi bila u vezi sa osobom sa invaliditetom.
Na drugu ruku, jedino što bi me nateralo da razmislim jeste to što u vezi volim da imam nekog ko je "aktivan" u smislu da je "živahan", energičan, da me gura da se i sama "aktiviram" jer mi generalno prijaju takve ličnosti prosto.

Zbog gore navedenog ne bih mogla odgovoriti na pitanje sa striktnim "da ili ne", tako da sam glasala - možda.

Neka analogija bi bila - i da ste me pitali da li bih bila sa crncem, azijatom, indusom i slično - ne bih mogla odgovoriti sa konkretnim odgovorom, prosto ne znam jer mi to ne igra neku bitnu ulogu u odabiru partnera.
Odg: Da li biste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom? By: Sh[o]ne Date: Maj 22, 2016, 01:15:24
Mislim da ne bih mogao, mada se slažem sa Tanjom i njenom konstatacijom. Ne bih da budem surov, ali prosto sam malo više vizuelan tip jelte...
Odg: Da li biste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom? By: StevenHoking Date: Maj 22, 2016, 01:23:50
I ja bih rekao da ne znam dok se ne dogodi, ali ako mi se svidi devojka zašto da ne.
Odg: Da li biste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom? By: Oasis Date: Maj 22, 2016, 01:25:43
Da, mogao bih.