samo-opusteno Web Razvoj
Pages: 1
Promjena boje By: Gooty Date: Avgust 01, 2012, 00:31:06
Nikola moj sajt je mne-bet.com/forum , e sad uspio sam promijeniti boju imena kategorija ( preko opcije forumi) uspio u istu boju staviti imena clanova ( preko member color) ostalo mi je jos promjena boje teme, znaci kako da mi i ime teme bude u boji? Kao na ovom forumu, takodje zanima me kako da promijenim ikonicu New kao i kada sam na pocetnoj strani , onda mi je u meniju uokvireno Pocetna ali narandzanstom bojom, kako da stavim kafenu? Pozdrav!!
Odg: Promjena boje By: NiKooLaa Date: Avgust 01, 2012, 00:49:17
Boja menija (ova koja je sad narandžasta) se menja u okviru slike:
../images/theme/menu_gfx.png

new sličicu menjaš tako što je pronađeš u temi pod nazivom new.gif i samo zameniš sa onom koja ti odgovara.
Za promenu boje teme ne znam šta tačno misliš jer tema je zapravo samo link, ako promeniš boju toga menja se boja svakog linka na forumu, verovatno ne želiš to?
Odg: Promjena boje By: Gooty Date: Avgust 01, 2012, 00:54:30
zanima me kao na tvom forumu, vidis npr. na pocetnu Pravila , i link do teme nije u boju dok na tvom forumu je plavi a ja bi htio da je meni kafeni
Odg: Promjena boje By: NiKooLaa Date: Avgust 01, 2012, 01:06:01
Kod nas ovde je klasična boja linkova, samo što su zalepljene (sticky) teme boldovane te malo izražajnije prikazane, ali boja je ista kao kod svakog linka na forumu... I kod tebe su sticky teme takve verovatno.
Odg: Promjena boje By: Gooty Date: Avgust 01, 2012, 01:11:36
aha u redu, pitacu jos nesto ako se sjetim... nego kako vam se cini moj forum , sta menjati??? Stvarno bi mi prijao tvoji predlozi :))

Nego ostalo mi je jos da dodam smajlije u brz odgovor i ove kodove kao ti ali ne ide :( kada istaliram mod polje ovo mi je usko , ima previse smajlija, nema kodova... mozes li mi dati kod il nesto da stavim kao ovo tvoje ili izmijenim malo?  Takodje i ova ajax skripta, kada neko napise novi odgovor ni to ne ide... Stavio sam ga u svoju verziju preko Skiperovog predloga ( ono napredno pa verziju stavis) ali i dalje ne moze,, aj brate da ti dam podatke da mi napravis to dvoje molim te :(
Odg: Promjena boje By: NiKooLaa Date: Avgust 02, 2012, 12:11:53
Ja sam koristio modul za smejlice u brzom odgovoru, tj "markItUp! for SMF" modul.

mogao bi kod tebe iz vesti da izbaciš ono džinovsko objašnjenje, i takve vesti stavljaš negde u obaveštenjima a ne u vestima npr, bar bih ja tako uradio. Inače mi izgleda ok forum.
Odg: Promjena boje By: adaxx Date: Oktobar 09, 2015, 20:07:28
hmmm ovo staro :/