samo-opusteno Tinejdžerski kutak
Pages: 1
O "vlažnim" snovima By: Pero Date: Maj 29, 2012, 10:16:48
O "vlažnim" snovimaPrvi put kad vam se to desilo, verovatno ste bili jako iznenađeni, možda i uplašeni. Ako vam se to često dešava, moguće je i da se pitate da li ste normalni, da li je sa vama sve u redu ili ste bolesni na neki čudan i zastrašujući način. Jeste to iskustvo i prijatno, ali, joj, koji blam! O čemu govorimo? O "vlažnim" snovima (ili "mokrim" snovima, kako ih još nazivaju).

Nekad se ovih snova sećate, nekad ne. Čak i ako se ne sećaju da su ih sanjali, dečaci će obično moći da pogode da su ih imali, jer u toku "vlažnog" sna često dođe do ejakulacije. To su snovi u kojima se na najrazličitije načine proživljavaju seksualne fantazije i, odmah da vam kažemo, potpuno su normalna pojava. Imaju ih i dečaci i devojke, samo su kod dečaka uočljiviji, zbog ejakulacije do koje često dovedu. Ako ih nemate, verovatno je ili pitanje vremena kada ćete ih imati, ili se jednostavno ne sećate da ste ih imali - svake noći obično bude nekih pet-šest snova (raznih, naravno, ne samo "vlažnih") i zaista je retkost da ih se neko svih seti.

Ne brinite ako ih imate često - to je potpuno normalno. "Mokre" snove imaju i tinejdžeri i odrasli. Ne brinite ni zbog sadržaja svojih "vlažnih" snova. Može se desiti da se probudite nakon nekog takvog sna potpuno užasnuti onim što ste sanjali i onim što vam je u snu izazvalo veliko fizičko zadovoljstvo, nečim za šta ste sigurni da u životu ne biste uradili i za šta ste sigurni da u tome ne biste mogli stvarno da uživate.

Onda se upitate: kakav sam ja to monstrum kad sanjam takve stvari? Niste nikakav monstrum. Seksualnost se u snovima izražava na mnogo različitih načina i ono što vidite u snu nikako ne bi trebalo bukvalno shvatiti. Drugim rečima: šta god da ste sanjali da vas uzbuđuje, u redu je, nemojte se uzrujavati oko toga. U "vlažnim" snovima vas neće uvek uzbuđivati iste stvari koje bi vas uzbuđivale u stvarnom životu, što ne znači da sadržaj sna treba da shvatite kao poruku da bi to što ste sanjali trebalo stvarno i da uradite. Sanjali ste, probudili ste se, nastavite sa svojim uobičajenim životom i ne brinite o svom mentalnom zdravlju - to što vam se desilo je potpuno normalno.

Sve što "vlažni" snovi znače jeste da se budi vaša seksualnost i da polako odrastate. Zato, bez brige, lepo spavajte - i neka vam stvarnost bude lepša od snova.
Odg: O "vlažnim" snovima By: bannuu Date: Januar 09, 2014, 12:46:27
nice
Odg: O "vlažnim" snovima By: bogbre Date: Jun 14, 2015, 00:48:23
 :ok
Odg: O "vlažnim" snovima By: mnebull Date: Septembar 02, 2015, 11:45:25
huh...sad mi je lakse kad znam da sam normalan  :music