samo-opusteno Koncerti
Pages: 1
Bela žurka "okrečila" Beograd By: Karudijan Date: Maj 13, 2012, 14:15:11
Bela žurka "okrečila" Beograd


Srpska prestonica je drugi put bila domaćin žurke u belom - "Sensation Innerspace". Ljubitelji dobre zabave uživali su u Beogradskoj Areni u muzičko-scenskom spektalu od 22 časa do šest ujutro.

Beli grad, bela žurka - sve to ide jedno sa drugim veoma dobro pokazalo se prošle godine, a zvanična potvrda stigla je i ove godine od ljubitelja dobrog celonoćnog provoda. Već oko 18 časova počelo je ,,krečenje", stotine ljudi odevenih u belo krenulo je ka Areni. Na platou ispred - žurka dobrodošlice i nezaobilazni štandovi sa 'ladnim pivom i sokovima...

Zagrevanje je dobro počelo, hiljade nasmejanih lica je plesalo. Kostimi su već tradicija, anđeli izgleda da više nisu u modi, dominirale su zečice nasuprot mornara i kapetana koji tvrde da su sa prekookeanskih brodova, a one iz Hefnerove vile...

Čim su se kapije otvorile, bele kolone su se polako uvukle u Arenu i počele da je pretvaraju u veliki beli "Innerspace" sa ogromnim cvetovima lotosa u sredini i velikim kuglama na plafonu... Tačno u 22 "nestalo je struje", a par sekundi kasnije laseri su presekli mrak iz kojeg su se pojavili ogromni beli cvetovi i Mr White - nezaboravna noć je mogla da počne.

Galama u hodnicima je utihnula, sve ruke su bile u vazduhu kojim su odzvanjali bitovi sa miks pulta na latici lotosa... Svako je tražio sebi najbolji prostor za igranje, najneobičnije koreografije su nastajale u trenutku, osmeh nije silazio sa lica.

Kako je noć odmicala, temperatura je rasla a fontane više nisu mogle da rashrade atmosferu. Za misks pultom su su se smenjivali Dennis Ferrer, Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde Le Grand, Daniel Sanchez & Juan Sanchez i Hardwell, a kugle na plafonu su se pomerale u ritmu muzike kao i hiljade tela ispod njih.

Naravno da ni ova žurka nije prošla bez Adel i "Rolling In The Deep", bilo je tu još poznatih pesama, ali ova je ipak ostavila najjači utisak - hodnici su se u trenutku ispraznili, svi su u glas pevali - delirijum!

Cvetovi lotosa su se vrteli, konfete su letele, akrobatkinje su padale kroz mrežu lasera i dima koji je stvarala pirotehnika, hiljade tela se njihalo. Publika - iz celog sveta: Amerike, evropskih zemalja, Australije, Kine... ali najviše ipak iz Srbije i regiona i svi su bili tamo samo zbog jednog - dobrog provoda.

Bilo je i onih koji su preterali sa alkoholom, pa su čistačice morale da intervenišu - ipak je žurka u belom. Međutim, već oko četiri sata ujutro i posle najamnje toliko sati igranja niko nije obraćao pažnju na svoje nove bele pantalone kupljene samo za ovu žurku.

Sensation i Beograd su se opet pokazali kao dobra kombinacija i skoro pa smo uvereni da će to biti i tradicija. Publika je rekla svoje, a kada se žurka u Areni završila gradski parkovi su pobeleli, pantalone sada imaju više boja, ali to nije bitno jer je osmeh i dalje na licima
Odg: Bela žurka "okrečila" Beograd By: brule_zg Date: Decembar 16, 2012, 23:42:28
zar nije beograd u bosni?
Odg: Bela žurka "okrečila" Beograd By: Benja Date: Jun 21, 2014, 12:09:39
 :at
Odg: Bela žurka "okrečila" Beograd By: mspisic Date: Septembar 24, 2014, 19:07:49
...