samo-opusteno Nagradna Igra
Pages: 1
Pravila Nagradne igre By: Karudijan Date: Mart 31, 2012, 19:34:15
Pravila nagradne igre

Opšta pravila

1. Nagradna igra traje od 01.04.2012.godine do 31.05.2012.godine.

2. Pravo u učestvovanju nagradne igre imaju svi članovi foruma izuzev administratora i global moderatora.

3. Cilj nagradne igre je međusobno zbližavanje članova pisanjem na forumu, te popularizacija našeg foruma. [1]

Biranje pobednika

4. Član koji je u proteklom periodu napravio najviše korisnih postova, ujedno je i pobednik nagradne igre.(Minimum 150 korisnih postova)

5. Konačnu odluku o pobedniku/pobednicima nagradne igre donose administratori, prvenstveno na osnovu verodostojne statistike, i ličnog objektivnog suda o učešću članova u nagradnoj igri.

6. Po završetku nagradne igre, administratori foruma će u roku od 48 do 72 sata doneti konačnu odluku o pobedniku foruma. Posle proglašenja pobednika, administratori će putem privatne poruke kontaktirati pobednika i zatražiti kontak podatke (Ime i prezime, adresa, broj telefona).
6.1. Ukoliko se pobednik u roku od sedam dana ne javi, administracija foruma zadržava pravo da nagradu uruči sledećem najboljem članu.


Sankcionisanje

7. Administratori foruma imaju pravo da korisnike koji se ne pridržavaju pravila sankcioniše, kao i da bez prethodne najave promeni pravila nagradne igre ukoliko to nađe za neophodno.
7.1. O eventualnim promenama pravila ili izmenama nagrada administracija foruma je obavezna da obavesti članove jasno ističući novi pravilnik/nagrade, kao i napomenu o izmeni pravilnika ili nagrada.

Nagrade

8. Nagrada/nagrade će biti javno objavljene istovremeno sa objavom ovog pravilnika, u vidu detaljnih opisa i karakteristika svake specifične nagrade koja se može osvojiti.

9. Samo-opusteno.info se obavezuje da nagradu bezbedno dostavi pobedniku/pobednicima nagradne igre u roku od 14 dana ili 10 radnih dana. Dostavljena nagrada mora biti identična opisanoj prilikom konkursa i pravilnika. Kvar ili neispravnost nagrade u toku transporta u potpunosti snosi pošiljalac ("samo-opusteno.info") koji je dužan da ispravnu nagradu dostavi pobedniku/pobednicima 20 dana nakon prijave neispravnosti.

10. Primljena nagrada se ne može vratiti i "samo-opusteno.info" ne odgovara za ispravnost iste posle isporuke, kao ni za garanciju koju snosi proizvođač naveden u garantnom listu nagrade, ukoliko je garantni list dostupan.

Žalbe

11. Žalbe na odluku o pobedniku/pobednicima nagrade igre može poslati bilo koji član foruma, kao i treće lice isključivo putem kontakt forme i to u roku od 24h nakon proglašenja pobednika. Naknadne žalbe neće biti uvažene, a blagovremeno dostavljene će biti obrađene i eventualne promene u izboru pobednika će biti naknadno istaknute.
11.1. Žalbe sankcionisanih članova foruma, kao i ranije udaljenih članova foruma neće biti razmatrane.
Napomene:

[1] - Postovi se broje u svakom delu foruma izuzev Igraonice i Humora.

- Postovi sa "spam" sadržajem se takođe ne računaju, kao ni postovi tipa "Hvala" , "OK" , smajlići i slično.

- Pri postovanju u Download delu, računaće se samo postovi sa ispravnim linkovima, nekim infom i slikom. Takođe obratite pažnju koji sadržaj u download delu stavljate, kako bi bio merodavan sa pravilnikom foruma.

- Pre pokretanja novih tema koristite pretragu foruma, kako ne bi došlo do dupliranja tema. Takođe molimo Vas da se pridržavate generalnog pravilnika foruma koji je i za vreme nagradne igre na snazi.


Pitanja/sugestije/komentare/žalbe možete ostaviti u zasebnoj temi koja se nalazi ovde