samo-opusteno Ljubav i sex
Pages: 1234
Da li je poljubac prevara? By: TanjicA Date: Mart 03, 2012, 12:15:01
Da li je i poljubac prevara?

Prevariti dečka ili devojku je nešto veoma ružno i loše, jer na taj način povređujete njihova osećanja i uništavate poverenje koje postoji između vas dvoje - a bez poverenja veza ne može opstati, niti se u takvoj vezi možete osećati prijatno. E, sad, neko može da upita - a šta je tačno prevara? Da li se "računa" samo seks (i koji oblik seksa, recimo, ako je bilo samo oralnog ili suvog seksa, da li se i to računa?), ili i poljubac, maženje... Je li prevara ako se samo ljubite s nekim - eto, na žurki nisu bili vaš dečko ili devojka, a vi ste sreli nekog simpatičnog ili neku simpatičnu i bilo vam je lepo da se ljubite s njima - da li je i to "baš prevara" ili je ipak nešto sitnije?

Ukoliko razmišljate na ovakav način, zapitajte se sledeće - i obavezno budite iskreni prema sebi: kako biste se vi osećali da se vaš dečko ili devojka ljube s nekim? Da li biste na to gledali kao na neku sitnicu, ili biste bili ljuti i razočarani? Ako bi vam to bila samo sitnica i ne bi vas uzrujalo, vrlo je verovatno da vama zapravo i nije stalo do vašeg dečka ili devojke - a onda se postavlja pitanje šta ćete uopšte u takvoj vezi, osim ako baš takav odnos nije ono što i vama i vašem dečku ili devojci odgovara.

Ako biste bili ljuti i razočarani, eto vam odgovora i na pitanje kako bi se vaš dečko ili devojka osećali da vi tako nešto uradite. Da li zaista želite da ih povredite na taj način? Želite li da se oni toliko loše osećaju jer je vama na nekoj žurki bilo dosadno? Nije toliko bitna precizna definicija prevare - bitno je kako se voljena osoba oseća povodom nekog postupka.

Zato, ako vam je zaista stalo do nekoga, budite pažljivi prema njima i nemojte da učinite ništa što bi ih povredilo (naravno, može se desiti da slučajno učinite nešto što ih povredi, ali ljubljenje, maženje, seks s nekim drugim nije nešto što se slučajno uradi). Ne ako želite da tu osobu zadržite uz sebe, ne ako želite da i dalje budete srećni s njima.
Odg: Da li je poljubac prevara? By: Cynster Date: Mart 03, 2012, 13:01:41
Donekle jeste. Pitanje je zasto je doslo do tog poljubca. Da li nesto nedostaje u vezi, dal je postala monotona ili da li covek jednostavno vise ne ceni sta ima i ne seca se vremena kada je bio sam?
Odg: Da li je poljubac prevara? By: BakiSl Date: April 09, 2012, 22:02:35
[/shadow][/color][/size][/font][/font]
Po meni nije.Ako je to poljubac iz zezanja zasto bi to bila prevara?! :rolle
Odg: Da li je poljubac prevara? By: locaportuboca Date: April 10, 2012, 00:37:35
narevno da jeste prevara,da nije ljubi bi se s kim bi stigli... nije uredu da se ljubi s nekom drugom djevojkom dok je u vezi samnom...meni bar ne bi bilo svejedno da cujem zato ;)
Odg: Da li je poljubac prevara? By: Revy Date: Maj 08, 2012, 13:56:19
U obraz ne , u usta ... da , naravno ...
Odg: Da li je poljubac prevara? By: curi mast Date: Maj 19, 2012, 21:51:09
Citat: BakiSl poslato April 09, 2012, 22:02:35
[/shadow][/color][/size][/font][/font]
Po meni nije.Ako je to poljubac iz zezanja zasto bi to bila prevara?! :rolle

Kakav je to poljubac iz zezanja??? O.o

Naravno da jeste prevara.
Odg: Da li je poljubac prevara? By: NiKooLaa Date: Jun 23, 2012, 14:08:56
Jeste, i guess... :rolle
Odg: Da li je poljubac prevara? By: Maja93 Date: Jul 30, 2012, 01:42:27
Kako da nije, naravno da je prevara   :oui
Odg: Da li je poljubac prevara? By: kladionicar Date: Avgust 11, 2012, 11:52:43
jeste a prevara je i kad pomislis na prevaru
Odg: Da li je poljubac prevara? By: Coolerantkinja Date: Avgust 22, 2012, 16:50:02
Citat: locaportuboca poslato April 10, 2012, 00:37:35
naravno da jeste prevara,da nije ljubili bi se s kim bi stigli...
Ahaha to! To je pravi odgovor  :ok
Odg: Da li je poljubac prevara? By: zelenika Date: Septembar 01, 2012, 10:17:47
Jeste i poljjubac je nesto najintimnije po meni...
Odg: Da li je poljubac prevara? By: milos_87 Date: Maj 23, 2013, 12:46:11
Pa jeste, sem ako niste primorani  :lovekiss: :D
Odg: Da li je poljubac prevara? By: pcelica.m Date: Jun 10, 2013, 16:50:50
Jeste, jer poljubac uvek nešto znači, da ne znači, ne bi se ljubili ;)
Odg: Da li je poljubac prevara? By: pop789 Date: Jun 18, 2013, 18:12:13
za mene ne
Odg: Da li je poljubac prevara? By: pcelica.m Date: Jun 18, 2013, 20:50:11
Citat: pop789 poslato Jun 18, 2013, 18:12:13
za mene ne

Ako ti poljubiš nekoga ili ako ona poljubi nekoga? :D