samo-opusteno SMS
Pages: 1
XD By: todor02 Date: Jul 30, 2011, 22:36:11
Posalji mi svoju sliku. Okaci cu je na tavan da bi je pacovi videli i vise nikad se ne pojavili!!!

40. Naj prije osjetis kako se krevet trese pa pocinje da skripi, pa srce pocinje da lupa, zena pocinje da vristi a ondah vidis kad prsne! SRECOM KOD NAS NEMA VULKANA!

41. Stojim u gomili onih koji jedva cekaju da osete dodir tvojih usana na sebi, da ih zapalis, tresnes, iskoristis, zgazis i odes. TVOJA CIGARA

42. Ovu poruku moze procitati samo samo ZGODNA osoba: Probaj opet... Nista? Sorry, ali izgleda da nisi zgodna osoba... HEJ! Nemoj siliti, RUGOBO!

43. Obavestenje Krasa: "Prestajemo sa proizvodnjom zivotinjskog carstva pa vas molimo da to imate u vidu ako trazite novu licnu kartu!"

44. Proslogodisnje istrazivanje u Canadi pokazalo je da su teenageri koji ne veruju u Deda Mraza skloni seksu s istim polom. I Vi bolujete od te bolesti

45. Moram priznati da mastam o tebi i da mi se vec dugo svidas. Zastane mi dah kada te vidim. Zelim te i jednog dana te moram imati. Novi BMW M3!!!

46. Proljece je, ptice to rade, pcelice to rade, leptiri takode, hocemo li i mi? Zaboravi, ni jedan covek ne moze leteti!

47. Ako si mlad i imas muda, javi se odmah, cekam ko luda. Dodji do mene misu moj mali dodji do mene pa me opali. Dodji do mene misicu moj. Nadji me al ne zovi moj broj.

48. Ti imas nesto sto svi zele, za sto se svi bore, ti imas mene.

49. Hteo bih te pitati, da li mogu par dana stanovati kod tebe? Svi su tako ljuti na mene, a potreban mi je prijatelj. RADOVAN KARADZIC.

50. Savremenoj devojci je potreban jedan dobar, vlazan, cvrst i nadasve postojan............................KARMIN.