samo-opusteno Ljubav i sex
Pages: 1
Kako izabrati neobičan poklon za Dan zaljubljenih By: Oasis Date: Januar 31, 2011, 22:31:50
Kako izabrati neobičan poklon za Dan zaljubljenih

Izabrati i kupiti poklon za Dan zaljubljenih je izuzetno važno ako ste u vezi. Pritom, još je bolje ako je taj poklon neobičan, zanimljiv i biran sa puno ukusa i stila. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko saveta i primera šta možete izabrati kao poklon za Dan zaljubljenih.

1) Korpica sa slatkišima. Ako znate da vaš partner voli slatkiše (ko ih ne voli?) možete pronaći i kupiti neku prikladnu korpicu i nju napuniti najlepšim slatkišima.

2) Baloni sa papirićima. Još jedna lepa ideja je da kupite na primer 101 balon, ili manje ako vam je to baš previše, i u svaki od njih da ubacite papirić sa nekim tekstom. To može biti na primer: Volim te, Ljubavi moja, Ti si moje srce, Mojoj srećici itd. Nešto što vi želite i što je vezano za vas, vašu vezu i partnera.

3) Šolja sa slikom i tekstom. Možete sami dizajnirati šolju i pokloniti je vašem partneru za Dan Zaljubljenih. Na nju možete staviti neku lepu zajedničku sliku sa tekstom koji želite. Potrudite se da to bude nešto iskreno, lepo i upečatljivo.

4) Dijamantski gedžeti. Možete odabrati i neki zanimljiv gedžet, u vidu usb-a ili miša koji će biti obložen dijamantima. Ako nemate para za prave, mogu biti i lažni :)

5) Poruka u boci. Još jedna lepa ideja za poklon za Valentinovo. Izaberite oblik boce i u nju stavite neku lepu uvijenu porukicu. Na vrhu stavite mašnicu :)

6) Ogrlica ili narukvica sa imenom. Ovo i nije tako neobičan poklon, ali ipak je drag i lep. Ugravirajte ime vašeg partnera ili neki lep tekst na narukvicu ili privezak od ogrlice i poklonite sa puno stila.

Ovo su samo neki od primera neobičnih i originalnih poklona, kojih će biti još puno kako se bude Dan zaljubljenih bližio :)
Želite da Dan Zaljubljenih bude specijalan za vašu voljenu? Niste sigurni kako da ovaj Dan zaljubljenih učinite posebnim za vašu voljenu osobu? Svako ima osećanja koja želi da ispolji i normalno je da trebate pomoć oko toga kako iskazati rečima koliko vam je zaista stalo do te osobe. Ne tražite dalje, samo pratite ovih par kreativnih koraka i kućne ideje Dan zaljubljenih i podarićete joj najlepše Valentinovo koje je ikada imala.

1) Probudite je čim se probudite, poželite joj srećan Dan zaljubljenih i pomenite joj koliko je volite. Recite joj koliko je vam je bitna i kako je zadnjih nekoliko godina promenila vaš život.

2) Kupite joj njenu omiljenu čokoladu ili slatkiše. Ne štedite na tome, kupite joj lepe stvari.

3) Kupite joj njeno omiljeno cveće. Poklonite joj samo jedan cvet uz slatkiše a ostalo cveće krišom sakrijte u njenu spavaću sobu.

4) Napišite joj dirljivu pesmu. Da li će se stihovi rimovati, to je na vama, ali potrudite se da stihovi pesme budu lične prirode. Pišite o iskustvima koja ste podelili i o tome koliko vam znači. Sa cvećem u krevetu će vaši postupci dobiti na snazi.

5) Provedite vreme radeći nešto u čemu oboje uživate. Ukoliko oboje volite da vozite snowboard, možete otići na stazu. Ili je možda opuštanje i uživanje u romantičnoj večeri više u skladu sa vašom vezom. Ne zaboravite na sveće koje će dodati atmosferi.

6) Izmasirajte joj leđa losionom. Sve žene umeju da cene dobru masažu.Odg: Kako izabrati neobičan poklon za Dan zaljubljenih By: !mila! Date: Jun 22, 2011, 21:14:38
ali ono pod broj jedan je super...slatkisi...
njih nikad previse....