samo-opusteno Lepota i Zdravlje
Pages: 1
Podignite energiju do maksimuma By: Jow4n@ Date: Novembar 14, 2010, 19:42:49
Podignite energiju do maksimuma

Kako da se osećate seksi kada posle jurišanja od jednog do drugog sastanka nemate ni trunku energije, a od vaše frizure i šminke nije ostalo gotovo ništa?
Probudite kožu za tren oka
Umijte lice hladnom vodom: Osim što će vam pomoći da se razbudite, hladan talas će prijati vašoj koži, jer se na niskoj temperaturi krvni sudovi sužavaju. Rezultat? Zategnuta i glatka koža. Da bi takva ostala do kraja dana, ,,ubrizgajte" joj dozu kiseonika. Kako? Pomoću proizvoda koji ga sadrže.

Mirišite pepermint: Njegov miris stimuliše mozak i umiruje, kažu stručnjaci. Dakle, ako ste zacrtale da dan provedete u seksi rapoloženju, započnite jutro kupkom od eukaliptusa. Napunite kadu i sipajte šaku soli za kupanje sa aromom ove biljke. Dok leškarite u kadi, lagano lufom istrljajte telo i oslobodite se mrtvih ćelija.

Osvežite pogled: Čak i ako ne verujete u moć kućnih tretmana, ovaj savet bi trebalo da usvojite: Isecite dva koluta svežeg krastavca i prislonite ih na očne kapke. Kada ste osetljivom području oko očiju obezbedili potrebnu vlažnost, možete preći na kremu sa hranljivim sastojcima.

Maska za detoksikaciju: Ceđena pomorandža prija vašem telu, ali i koži, jer vitamin C detoksikuje kožu i poboljšava njen metabolizam. Zato, kada ujutru cedite voće za đus, u jednu čašu odvojite malo za detoks-tretman. Papirnatu maramicu natopite svežim sokom i prislonite je na lice. Želite jednostavniju i bržu varijantu? Nanesite piling masku sa grejpfrutom i čajevcem.

Osvežite pogled: Pad energije utiče na pad svih funkcija organizma, a onda i vašeg raspoloženja. Sledeće na šta će se ovo odraziti je koža. Vratite joj vitalnost preparatima koji su bogati vitaminima i proteinima, jer će oni obnoviti njene ćelije.