samo-opusteno Ljubav i sex
Pages: 12
[TEST] Šta to beše ljubav? By: TanjicA Date: April 17, 2009, 21:23:05
Šta je za ženu ljubav? Šta je za ženu važnije - avantura, iznenadni događaj ili poverenje? Otkrijte kom tipu pripadate i kakav je vaš tip idealnog muškarca. Odgovorite redom na postavljena pitanja, tako što ćete odabrati jednu od tri ponuđene mogućnosti koja najviše zadovoljava vaš stav. Na kraju pogedajte rezultate testaPITANJA:

1. Potrebno je da raspremite dnevni boravak. Od čega ćete početi?

a) stola

b) kreveta

c) lustera

2. Za njegov rođendan poklanjate mu sat. Kakav ćete izabrati?

a) budilnik za put

b) sat sa kukavicom

c) džepni sat sa lančićem

3. Od ove tri slavne žene, na koju biste voleli da ličite?
a) Marija Kiri

b) Đokonda

c) Koko Sanel

4. Kojom prilikom biste obukli večernju haljinu sa šlepom?

a) prijem na dvoru

b) veče za dvoje

c) koncert

5. Za ludu ljubavnu noć, šta ćete odabrati da obučete?

a) svilu boje mesa

b) crni čipkasti negliže

c) japanski kimono

6. Nalazite se na Olimpu. Koju boginju ćete odabrati za svoju najbolju prijateljicu?

a) Veneru

b) Minervu

c) Dijanu

7. Šta vam se najviše dopada?

a) beli kašmir

b) romantični film

c) ljubavno pismo

8. "Sutra je novi dan", je poznata rečenica koju je izgovorila Skarlet O'Hara. Za vas to znači...

a) nadu

b) čekanje

c) revanš ili osvetu

9. "Par" za vas znači...

a) dvoje

b) oboje

c) loto bubanj

REZULTATI TESTA

Najviše odgovora pod "a", "b" ili "c" vas svrstava u određeni profil i tip osobe.

TIP "A" - HARMONIČNA OSOBA

Za Vas je najvažnije kada se nalazite u vezi sa muškarcem da živite u miru i harmoniji. Poznato Vam je načelo da, kada poštujete život i misli onog drugog, ustvari činite dobro za oboje. Mislite da odnos koji duže traje može da se izgradi strpljenjem i realnim planovima. Za Vas biti zajedno sa nekim, takođe znači i mnogo zajedničkih interesa. Vi uživate da ih podelite sa osobom sa kojom ste u vezi, zajednici ili braku. Upravo ove Vaše karakteristike o sposobnosti da budete u harmoniji, čak i ako imate različita mišljenja su glavni oslonac Vaše veze, zajednice ili braka. Sviđa Vam se da predstavite drugima svoju harmoniju koja je bazirana na različitostima. Pre svega, zato što ne preferirate odnos u kome je sve predstavljeno kao idealna slika, samo za druge i radi poze. Ali, i zato što smatrate da prevelika bliskost i kontrola dovodi do smanjenja slobode. Dopadalo bi Vam se da delite posao sa svojim partnerom ili čak, da radite zajedno. Iako to nije lako, ali smanjuje rivalstvo i na takav način možete staviti pod veću kontrolu različite neprijanosti. Vaša zamišljena idealna zajednica je recimo, spoj pevača i balerine ili muzičara i glumice, gde oboje uživaju u muzici i osećaju harmoniju zbog toga, ili u nekoj drugoj srodnoj profesiji. Naravno, uz sve varijacije osećanja harmonije koje donose životne situacije.

TIP "B" - KREATIVNA OSOBA

Vi ste vrlo vitalni i radoznali po svojoj prirodi. Takođe ste i veliki optimista i mislite da je avantura (ne u smislu prevare) kao novo i poučno iskustvo u životu. I najčešće ste spremni da tražite nove podsticaje ili avanture u različitim životnim prilikama. To se redovno odnosi i na svakodnevicu, koja može biti dosadna, jer za Vas trenutak kreativnosti počinje od pokreta i malih rituala sve do predmeta koji Vas čine sentimentalnim, ali kojima često menjate mesto. Verujete da u ljubavnim odnosima sve može da se ispravi i isproba: čak i jedna teška ljubavna epizoda može da se transformiše u svoju suprotnost, kao novu priliku da se sve obnovi na dobar ili idealan način. Vi se ne predajete lako i za Vas ništa nije unapred izgubljeno. Veza sa Vašim partnerom je odnos koji se produbljuje iz dana u dan, bilo da imate lepe ili ružnjikave periode slaganja. Takođe i zajedničke svađe doživljavate sa avanturističkim duhom, kao hazarder. Spremni ste da branite svoje mišljenje, ali i da tražite kompromis ako shvatite da ste preterali, da bi zatim sve to lako zaboravili i krenuli ispočetka. Takođe, na praktičnom planu spremni ste da lako menjate različite stvari: kuću, grad, posao, kao i da uvek da idete u korak sa svojim partnerom. Vas život udvoje je spoj romantično-avanturističkog para, koji voli da živi u znaku strasti i avanture.

TIP "C" - ŽIVAHNA I ZAVODLJIVA OSOBA

Može se reći da za Vas život predstavlja niz izazova kroz različite forme "igre", ali i zadovoljstva ili radosti koje ona nosi. Možda zato što umete bolje od drugih da u sebi sačuvate mladalački duh (devojčice). Ako bi Vas definisali kao dobrog stratega, to bi često odgovaralo istini. U ljubavnim odnosima nikada niste direktni. Smatrate da su najintenzivnije veze one u kojima ostane nešto ne dorečeno, skriveno, odnosi koje ispunjavaju suptilne misli i neočekivani događaji. Ne volite direktno da se suočavate sa problemom, iako kada to želite možete biti vrlo energični. Ipak, više volite da ti problemi i određeni događaji sami dođu u susret, da biste imali vremena da smislite pravu strategiju ili da imate dovoljno vremena da reagujete. Vi ste velika zavodnica i volite da zadivljujete svog partnera, bilo rečima ili delima. Impresionirani ste teatralnošću i volite fikcije, te se sa velikim zadovoljstvom i često njima služite. Uglavnom se ponašate na takav način da Vaš partner bude oprezan, da ne zna šta da očekuje ili kako ćete reagovati u različitim situacijama. Ali, volite da sačuvate konstantnost, određena pravila ili principe zajedničkog života, veze ili braka. Duboko u sebi volite iznenađenja, promene i čari avanutra, i smatrate da su ona divan način da zajednički uživate u vezi sa svojim partnerom.
Re: [TEST] Šta to beše ljubav? By: Dzejn Date: Jul 15, 2009, 15:53:44
A.
bash tachno.
Re: [TEST] Šta to beše ljubav? By: TanjicA Date: Jul 30, 2009, 12:03:52
B, recimo da je tako.. :)
Re: [TEST] Šta to beše ljubav? By: Angelic_Disgrace Date: Avgust 04, 2009, 03:04:57
b) tachno :)
Re: [TEST] Šta to beše ljubav? By: ~HeLeNa~ Date: Avgust 22, 2009, 14:04:14
A  :pijani
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: !mila! Date: Novembar 09, 2010, 12:32:36
b
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: Alle Date: Novembar 09, 2010, 13:09:31
A ..
Apsolutno tačno.. :)
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: aLexA* Date: Novembar 09, 2010, 19:43:13
B
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: sisanje Date: Decembar 02, 2010, 19:59:17
 :whistle :whistle :whistle
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: Tijjana Date: Decembar 06, 2010, 12:38:12
A sta ako imam identicno pod A i C ...? :D
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: ekwelika Date: Decembar 06, 2010, 14:33:14
A veoma tacno :)
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: Looodacha Date: Decembar 25, 2010, 01:54:50
C- wink
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: rea13 Date: Maj 29, 2011, 00:57:45
A - nista mi nije pogodilo  :huh
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: sota Date: Jun 12, 2011, 16:51:32
 :at
Odg: [TEST] Šta to beše ljubav? By: frenkipn Date: Jun 13, 2011, 17:28:35
tachno  :banghead  cheesy