Photo info An old bridge in a new light
Designs projected on the Oberbaum Bridge during the yearly Festival of Lights in Berlin, Germany
© John MacDougall/AFP via Getty Images

Srpska Jutjuberka u 22. godini izvršila samoubistvo

Započeo MarkoKg, Decembar 10, 2021, 09:06:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarkoKg

Strašna tragedija u Beogradu: Srpska Jutjuberka u 22. godini izvršila samoubistvo

Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom - rekla je za Telegraf Kikina bliska saradnicaPopularna jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u noći između 8. i 9. decembra, nakon mučne borbe sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime jutjuberka, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama posustala je i digla je ruku na sebe.

Ovu informaciju za Telegraf Jetset potvrdila nam je Kristinina bliska saradnica Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, čiji je i Kika bila član.
- Strašno. Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

- Policija je sinoć u 23:40 zatekla beživotno telo u stanu bez tragova nasilja. Istraga je u toku - naveli su iz MUP-a Srbije.
Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

MarkoKg