Photo info Time to make an impression
Caribou crossing the Susitna River during autumn, Alaska
© Tim Plowden/Alamy

HAOS U PARIZU - više od 150 mrtvih, ubijeno pet terorista

Započeo Sh[o]ne, Novembar 15, 2015, 13:49:41

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sh[o]ne

HAOS U PARIZU U pucnjavama i eksplozijama više od 150 mrtvih, ubijeno pet terorista

U Parizu se dogodilo nekoliko eksplozija i pucnjava u kojima je poginulo više od 150 ljudi, a više desetina je povređeno. Samo u koncertnoj dvorani ubijeno je oko 100 ljudi. Policija i vojska su ubile petoricu napadača.

U Parizu se dogodilo nekoliko eksplozija i pucnjava u kojima je poginulo više od 150 ljudi, a više desetina je povređeno. Samo u koncertnoj dvorani ubijeno je oko 100 ljudi. Policija i vojska su ubile petoricu napadača. Dešavanja u prestonici Francuske pratimo uživo. Ukoliko se nalazite u Parizu i svedok ste događanja, javite se redakciji "Blica" na 0113334762


Oland: Borićemo se bez milosti protiv terorista

Francuski predsednik Fransoa Oland rekao je večeras da će se ta zemlja protiv terorista boriti "bez milosti".Oland je došao do dvorane Balaklan, kojoj je večeras prema navodima policije ubijeno 118 ljudi u terorističkom napadu.Islamska država slavi napade na društvenim mrežama

Teroristička organizacija Islamska država (IS) pokrenula je večeras na društvenim mrežama akciju proslavljanja nekoliko terorističkih napada u Parizu.IS i oni koji je podržavaju pokrenuli su večeras "hešteg" na društvenim mrežama pod nazivom "Pariz gori" na arapskom jeziku, što je naišlo na brojne pristalice, ali i brojne osude.

Niko do sada nije preuzeo odgovornost za terorističke napade u Parizu.


Vučić sazvao vanrednu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sazvao je za subotu u 11 sati vanrednu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti povodom serije terorističkih napada u Parizu, u kojima je ubijeno na desetine ljudi.

TanjicA

Užasno. Kad sledbenici "religije mira" drže taoce i ubijaju ljude. cry3
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta