Zetaniche - Affiliate network / program

  • 0 Odgovora
  • 869 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Stacy90

  • *
  • 1
  • +0/-0
  • Opustite se i uzivajte!
    • Pogledaj profil
Zetaniche - Affiliate network / program
« poslato: Jun 05, 2017, 10:52:29 »
Pozdrav svima!  cooool

Nisam sigurna koliko vas ovdje ima koji se bavite affiliate-om i tim načinom zarade u onlajn svijetu, ali dozvolite mi da kratko predstavim Affiliate mrežu Zetaniche.

Zetaniche je performance mreža koja je osnovana prije tri godine od strane grupe ljudi koja ima preko 15 godina iskustva u ovoj oblasti. Mreža je orijentisana na tržište Balkana i zemalja okruženja i pruža vam mogućnost da promovišete neke od ekskluzivnih proizvoda kategorijama health, beauty, weight loss, dating.

Pretpostavljam da oni koji rade sa affiliationom znaju da je konkurencija u nekim od HQ zemalja velika i da je tržište na neki način prezasićeno. Zetaniche vam nudi rad sa ekskluzivnim proizvodima u gore pomenutim kategorijama, u zemljama u kojima nema toliko konkurencije, a mogućnost zarade je velika.
 
Vjerujem da vas interesuju i načini isplate. Isplate se vrše se putem wire, Paxum i Payoneer. Minimalni iznos za isplatu putem wire je 100€, a 50€ za ostale metode isplate. Isplate se vrše mjesečno, polugodišnje i godišnje, ali nudimo i mogućnost sedmičnih i dvosedmičnih isplata za affiliate koji ostvare minimalnu zaradu od 1000€, odnosno 1500€ za taj period. Što se tiče isplata, na digitalne proizvode kao što su adult dating je oko 50% CPA, a za fizičke proizvode je 20-30%. Neke od naših proizvoda možete provjeriti u sekciji "Offers" na našoj stranici.

Takođe jedna od prednosti je account management i podrška na lokalnom jeziku (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija). Što se tiče websajta i platforme mreže, oni su na engleskom jeziku, zbog internacionalniog pristupa svim affiliateima, ali landing pages svih proizvoda su prevedeni na jezike svih zemalja sa kojim radimo, i na taj način je našim affiliatima omogućeno da imaju efikasniji pristup ciljnoj grupi kupaca.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt detalja koji se nalaze na stranici Zetaniche.

Zetaniche se trudi da iskoristi potencijal koje naše tržište ima i da budemo što bolji na tom polju. Svi koji žele da učestvuju u našem razvoju a pritom uvećavaju svoje prihode, više su nego dobrodošli da nam se pridruže.

[Reklama]