SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...

 • 49 Odgovora
 • 19127 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #15 poslato: Decembar 10, 2009, 20:31:12 »
Pece Kotevski izbačen iz „Survivora“
Višnja je baš dvolična
Autor: M. Čule | 10.12.2009. - 05:00Policajac iz Bitolja Pece Kotevski, jedan od najborbenijih učesnika „Survivora“ koji se, nakon što ga je pleme „Manobo“ na Plemenskom savezu izbacilo, preselio na Ostrvo duhova, te ušao u duel s Nikolom, poslednji je spartanski ratnik koji je napustio filipinsko poluostrvo Karamoan.

- Bitka između mene i Nikole je bila teška. Iskreno, malo sam mu pustio jer sam hteo da izađem, a i Nikola mi je postao više od prijatelja, on mi je više od brata! - kaže Pece.
Pun je utisaka o duelu na Ostrvu duhova.
- Mnogo, mnogo mi je drago što je Nikola ostao. Mislim da sam mu pojačao moral. Znate, kada smo se nas dvojica našli na Ostrvu duhova, osetili smo se izigrano. Nismo hteli da se borimo jedan protiv drugog, ne ide. Ali pravila su nam tako nalagala i tako je moralo - priča policajac.
Pece otkriva zašto je morao da izađe.
- Ja sam radio za tu decu tamo! Radio sam za njih, za naše pleme. Da sam radio samo za sebe, sigurno bih i sada bio tamo i na kraju bih pobedio. Kuvao sam im, održavao vatru petnaest dana, svaki dan su imali topli obrok… Dok drugo pleme to nije imalo. Ja sam već dvadeset i pet godina u uniformi, služim narodu, pošten sam i naučio sam da radim timski. Radio sam za sve nas, ali na kraju se ispostavilo da oni tamo to ne cene. U plemenu „Ga’dang“ sam doneo odluku da ću izaći napolje, ne u „Manobu“. Nisam mogao da prihvatim da se sve radi iza leđa - priča Kotevski. On je razočaran međuljudskim odnosima na poluostrvu.
- Višnja je najlicemernija osoba na ostrvu. Mislim da svi to vide, gledaoci, takmičari. Ona je u borbi trebalo da ispadne, zbog nje smo izgubili, tražila mi je imunitet, hteo sam da joj ga dam, ali zbog nje smo izgubili. Iskoristila je moj autoritet, napala je Nikolu, kada god je neko ispadao, ona se cinično smejala, a mi svi smo išli da damo podršku onom koji napuštao ostrvo, radi iza leđa, spletkari. Mnogo je dvolična osoba - navodi Pece.i dodaje:
- Cela Makedonija me je doživela kao heroja! Kao uspešnog sportistu, zdravog i poštenog čoveka. Telefon u kući nam je zvonio bez prestanka, ljudi su plakali što sam izašao. To su Makedonci doživeli kao tragediju.
Pecea su bodrile kolege.
- Ja ne volim „Fejsbuk“ i ostale internet varijante, ali to moj sin voli. On mi je pokazao da na „Fejsbuku“ imam nekoliko hiljada fanova. I sin i ćerka i žena su me gledali i podržali, naravno i moje kolege. Međutim, oni svi su znali da sam previše pošten i da neću izgurati spletke. Ne umem da varam i lažem – priča Pece, koji bi opet otišao u „Survivor“.
- Da, opet bih otišao i sve bih isto uradio. Opet bih radio za njih. Meni ih je bilo žao, noću ne smeju sami da odu u ve-ce, ne umeju. Znate, tamo nije ništa fingirano, sve je divlja priroda - kaže Kotevski i otkriva ko po njemu zaslužuje pobedu.
- Nikola! On treba da pobedi. I Aca mi je drag.

Anita se povredila
U igri za imunitet takmičari su se borili gumenim štapovima na gredi. Ko obori protivnika, osvaja poen za svoje pleme. Tokom duela sa Peđom, Anita je nezgodno pada i teško povredila mišić. Niko nije pretpostavio po njenom izrazu lica da nešto nije u redu dok nije izašla iz bazena. Rupa u nozi zgrozila je sve učesnike. Lekarska pomoć je hitno ukazana, noga je fiksirana i povijena, a Anita mora da napusti igru.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

[Reklama]


MarkoKg

 • *
 • 5,181
 • +48/-3
 • Pol: Muškarac
 • Music is my aeroplane...
  • samoopustenoinfo
  • Pogledaj profil
  • samo-opusteno
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #16 poslato: Decembar 11, 2009, 14:41:29 »
Buran dan u rialiti serijalu
Andrija se posvađao s takmičarima „Survivora“
Autor: M. Mijatović | 11.12.2009. - 05:00Pošto su izgubili u igri za imunitet, članovi plemena „Manobo“ nenadano su se opet našli na Plemenskom savetu tokom koga su iz „Survivora“ eliminisali Peđu.

U „Manobu“ je tokom dana bila zategnuta atmosfera. Dušan i Bibi konačno raspravljaju jedan na jedan jer Dušan zamera Bibiju što je sklapao dogovore, a Bibi njemu što je i on sklapao dogovore a o tome nije izvestio Srđana, Klemena i njega. Bibi se taman spremio da digne sidro sa Filipina, ali mu je Peđa pomrsio konce. On je izmolio da bude izbačen jer mu je svega dosta i hoće kući.
Budući da je Srđan ponovo osvojio lični imunitet, svi su se dogovorili da Peđa treba da izleti napolje. Međutim, njihov postupak uspeo je da iznervira čak i smirenog voditelja Andriju. Pošto su prvo porazgovarali o Bibiju i o tome zašto je nepoželjan, Bibi izjavljuje da se nije uklopio, ali Vesna iznosi još novosti i to da se Nikola i Bibi znaju odranije, tj. da su zajedno bili u vojsci. Bibi je demantuje i poziva Dušana da posvedoči da su Nikola i Bibi tek na podeli plemena izjavili da bi voleli da budu u istom timu. Dušan, međutim, tvrdi da ništa nije čuo, iako je bio blizu. Peđa otvoreno kaže da je iskukao izbacivanje i da ne može više da izdrži.
To je Andriju toliko iznerviralo, da odlučuje da preskoči glasanje i da odmah ugasi Peđinu baklju jer „Survivor“ nije mesto za milosrđe i tu ne moli za izbacivanje.

Anitino učešće neizvesno
Budući da se u prethodnoj igri povredila, te su joj lekari stavili gips na nogu, Anita je i dalje isključena iz „Ga’danga“. Međutim, niko od takmičara ne zna šta se dešava sa njom. I dok jedni iskreno žale zbog njene povrede, drugi se potajno nadaju da se Anita neće vratiti u igru.

TanjicA

 • be optimist
 • *
 • 2,968
 • +39/-2
 • Pol: Žena
  • Pogledaj profil
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #17 poslato: Decembar 12, 2009, 11:11:11 »
Višnja Banković o dešavanjima u „Survivoru“
Nisam kriva za sve svađe
Autor: m. mijatović | 12.12.2009. - 00:01

Takmičarka „Survivora“ koja je do sada podigla najveću prašinu svakako je Višnja Banković, studentkinja žurnalistike iz Aranđelovca. Višnja je zbog svog britkog jezika i politike „što na um to na drum“ dobila čak i epitet crni đavo od pojedinih članova „Ga’danga“, ali ona tvrdi da joj takve etikete ne smetaju, te da se nije nadala da će joj „Survivor“ doneti toliku popularnost.- Ja sam prezadovoljna svojim učešćem u „Survivoru“ jer sam bila deo projekta koji zaista omogućava i predstavlja jedan veliki izazov. Sutra bih opet otišla na Filipine bez razmišljanja jer mi je „Survivor“ do sada doneo puno lepih stvari - počinje priču za „Blic“ Višnja Banković, te dodaje da se sada seća samo lepih stvari, iako je bilo puno teških trenutka tokom serijala.
Višnja je prvobitno bila u dobrim odnosima sa Peceom i Nikolom u „Ga’dangu“, ali se situacija promenila onog trenutka kada je shvatila da su njih dvojica počeli da kalkulišu, te da su, osim s njom, pregovarali i s Peđom i Anitom o ulasku u ujedinjenje.
- Ja sam bila deo ekipe koju čine Pece i Nikola jer sam im verovala i ulivali su mi sigurnost, ali normalno je da kada se čovek razočara da će im to reći i pitati ih zašto su radili stvari koje su radili - priča Višnja i smatra da je suviše inteligentna kako bi dozvolila da bude izigrana. Prema njenom mišljenju, Pece i Nikola su potcenili ostale takmičare, čiju su sudbinu pokušali da uzmu u svoje ruke.


- Nikola i Pece su osetili da su ugroženi pred poslednji Plemenski savet starog „Ga’danga“ jer smo se Peđa, Anita, Luka i ja više družili, pa su osetili da su u manjini. Pece, Nikola i Aca su se sami odvojili, postali crna trojka i napravili situaciju u kojoj oni komanduju. Međutim, niko nije mogao da im garantuje da su oni ti koji odlučuju o tome ko ostaje a ko odlazi, samim tim što su bili u manjini. Prilazili su i Peđi i Aniti i meni u pokušaju da osiguraju svoju poziciju, i to je bila njihova greška - priča ova devojka, te objašnjava da je „Survivor“ ipak igra i da su se neke stvari same namestile.
Međutim, iako Višnja tvrdi da nije sklona spletkama, već samo iskrena osoba koja kaže ono što misli, bilo je i onih koji su tvrdili da je upravo ona sabotirala neke od igara koje je „Ga’dang“ izgubio.
- U svakoj igri sam dala svoj maksimum, i to može da se vidi. Moj prvi kiks je bio na gredi kada se videlo da nisam mogla da je pređem, ali to nije sabotiranje igre, nego moje mogućnosti jer nemam ravnotežu na gredi - kaže Višnja, a na pitanje da li joj se više dopada novo pleme, kaže.
- Mnogo je bolje jer je zdravija atmosfera. Ta Sparta iz prethodnog plemena nas je previše gušila jer niko ne može drugome da nameće svoj stav jer na to i nema pravo - smatra Višnja. Tokom celog „Survivora“ najteže joj je pala razdvojenost od porodice i prijatelja, za kojima je neizmerno patila , te joj se čini da je zbog toga ventil tražila upravo u svom insistiranju na istini i iskrenosti.Medijska pažnja mi prija
Na pitanje da li joj smetaju komentari i mišljenja drugih takmičara „Survivora“, koji su je ocenili kao crni đavo „Ga’danga“, Višnja kaže:
- Ne samo da mi ne smeta već mi imponuje jer je moj cilj bila medijska pažnja. Nisam ni sanjala da ću biti ovoliko popularna i da će se ovoliko pričati o meni. Zabavno mi je sve to što pričaju o meni, a smatram da loš marketing ne postoji - tvrdi Višnja.

Slovenci favoriti
- Po meni su favoriti Teja i Klemen zato što predstavljaju sklop psihofizičkog savršenstva. Neverovatno su jaki takmičari, spretni, vredni i sposobni - ocenjuje Višnja svoje favorite za pobedu.
I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.                       
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije *
Zanimljivosti iz zemlje i sveta

MarkoKg

 • *
 • 5,181
 • +48/-3
 • Pol: Muškarac
 • Music is my aeroplane...
  • samoopustenoinfo
  • Pogledaj profil
  • samo-opusteno
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #18 poslato: Decembar 17, 2009, 19:29:46 »
Prošla sam dramu na Filipinima
Autor: M. Mijatović | 17.12.2009. - 05:00Anita Mažar, takmičarka „Survivora” koja se tokom jedne od prošlonedeljnih borbi povredila, sinoć se oprostila od ostalih učesnika i zauvek napustila takmičenje. Anita za „Blic” priča o drami kroz koju je prošla na Filipinima, dugom oporavku koji je usledio kako bi se povreda noge sanirala, te otkriva koji su je saplemenici negativno iznenadili svojim postupcima.

- Mene je više duša bolela nego povreda, jer u momentu kada se sve to desilo nisam mogla da osetim taj bol. Kad sam izašla iz bazena i pogledala svoju deformisanu nogu, to je bio šok za organizam i nisam mogla da dođem do daha sve dok nije došla lekarska ekipa - priseća se Anita.
Ona dodaje da je u tim trenucima osećala kao da se stvari događaju van njene kontrole, dok je lekarska ekipa na nosilima pregledala i imobilisala povredu.
- Oba plemena su bila zabezeknuta time što se dogodilo, čak ni voditelj Andrija nije znao da li da prekine igru. Tada sam počela da vičem da se borba nastavi. Kasnije su mi rekli da je moje pleme pobedilo, što je meni bilo najdraže, i ništa mi više nije trebalo - priča Anita. Ona je usled nezgodnog pada sa grede doživela rupturu mišića i pokidala ligamente prepona.
- Tek kada sam se vratila u Beograd, lekari su utvrdili pravu težinu povrede. Nisam hodala mesec dana, a moj organizam, koji je u prethodnom periodu navikao samo na pirinač, doživeo je još jedan šok jer sam zbog lekova morala da jedem jaku hranu i za deset dana dobila deset kilograma - objašnjava Anita, kojoj je u oporavku pomogao fizioterapeut sa kojim je svakodnevno vežbala po nekoliko sati, te se nedavno vratila treninzima i normalnom životu.
- Nastavlja se prokletstvo „Survivora” da najjače žene bivaju izbačene bez glasanja. Kada su mi rekli da ću ići da se oprostim sa ostalim takmičarima, stegla mi se knedla u grlu i puno mi je značio njihov osmeh i to što sam videla da će se dobri ljudi ujediniti - ističe Anita.
Ipak, dok sada gleda „Survivor”, razmišlja o postupcima drugih na Ostrvu i priznaje da su je najviše iznenadili i razočarali Njegoš i Nemanja.
- Neverovatno me je razočarao Nemanja, a i Njegoš poprilično. Nemanja je preokrenuo Njegoša, što se najbolje vidi po tome kakav su odnos Njegoš i Ana imali na početku. Druga stvar se desila meni jer su mi prvo sa oduševljenjem rekli da im je drago što su sa mnom u plemenu, a posle sam im i ja postala pretnja - objašnjava Anita.
Iako je morala da napusti „Survivor” iznenada i ne svojom krivicom, Anita je zadovoljna učešćem u tom avanturističkom serijalu.
- Stvarno sam zadovoljna jer nisam manipulisala ljudima, nisam htela da se ističem time što ću da pričam kako ću ja da kuvam i da radim dok su kamere tu. Dosta toga sam naučila, da ništa nije beznačajno, naučila sam da se snalazim i cenim neke stvari. Uvidela sam da mogu da istrajem i ostanem smirena, za šta sam mislila da mi nije svojstveno. Novac mi jeste bio motiv, ali mi nije bio cilj - zaključuje Anita Mažar.

I Peđa napustio Ostrvo
Na Ostrvu duhova Peđa je proživeo svoj najveći strah, odnosno duel sa Nikolom. U borbi izdržljivosti Nikola je bio nadmoćniji i tako se osvetio, te Peđu konačno poslao kući.

DaRkOoO

 • *
 • 2,705
 • +22/-2
 • Pol: Muškarac
 • :D
  • Pogledaj profil
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #19 poslato: Decembar 20, 2009, 14:39:07 »
Nemanja Vučetić, jedan od junaka serijala „Survivor“
Nisam zbog novca na ostrvu
Autor: M. Mijatović | 20.12.2009. - 00:01Nemanja Vučetić, student informatike iz Novog Sada, jedan je od takmičara o kojima se trenutno najviše priča u „Survivoru“, budući da su ga ostali učesnici okarakterisali kao glavnog manipulatora. U razgovoru za „Blic“ Nemanja demantuje ove tvrdnje, te dodaje da je samo iskreno i javno govorio svoje mišljenje, a da je u „Survivor“ ušao jer je želeo da poseti egzotične Filipine.

- Nisam manipulator iako možda tako izgleda. Hteo sam da budem iskren pred kamerama i da iskažem svoje mišljenje o drugim ljudima jer mislim da je to bitno za publiku - kaže Nemanja koji smatra da je njegov bivši saplemenik Srđan najiskrenija osoba u ovogodišnjem „Survivoru“
- Mislim da ima dosta iskrenih ljudi na ostrvu, a Srđan je na prvom mestu jer u sve ide svim srcem. Pravio je greške u proceni isto kao što sam i ja, ali uostalom svi mi grešimo – konstatuje Nemanja, te dodaje da je od svih takmičara u serijalu najviše promenio mišljenje o Bibiju .
- Njega smo svi procenili totalno drugačije jer smo mislili da ima dogovor sa Nikolom iz suprotnog plemena, ali se ispostavilo da je to netačno. Mi smo bili izmanipulisani, a svesno ili nesvesno to je moglo poteći od Dušana. Bibi je jedni od početka jasno pokazao da je ušao u „Survivor“ zbog nagrade, dok je na početku u „Manobu“ vladala ta neka hipi komuna, te je zato pogrešno okarakterisan - objašnjava ovaj Novosađanin uz konstataciju da su svi takmičari „Survivora“ pravili međusobne dogovore i imali razne taktike, ali da su to javno pokazali jedino Dušan, Njegoš i on.Budući da su sada u različitim plemenima nagađa se da li i dalje postoji dogovor o ulasku u ujedinjenje između ove trojke na šta Nemanja uz osmeh kaže
- Njegoš i ja i dalje verujemo u taj dogovor. Tokom jedne igre sam pitao Duleta da li je sve u redu i on mi je to i potvrdio, tako da dogovor i dalje stoji - tvrdi Nemanja, koji je zadovoljan iskustvom koje je doživeo boraveći na Filipinima.
- Veoma sam zadovoljan jer ovakvo iskustvo možeš da doživiš jednom u životu. Treba da se izboriš sa svakim novim danom, iskušenjima, a oko tebe je 21 nepoznata osoba i treba ispoštovati sve njihove karaktere i sebe i ostati svoj do kraja. Znam da mi niko neće verovati kad to kažem, ali meni novac nije bila glavna motivacija za „Survivor“. Naime, ja sam se i prošle godine prijavljivao i kada sam gledao serijal, u meni se probudila još veća želja da posetim takvu jednu egzotičnu lokaciju. Smatram da se takva mesta kao što su Filipini ne mogu upoznati istinski iz nekog hotela sa pet zvezdica - zaključuje Nemanja.
 


Vredni pred kamerama
Po mišljenju članova „Ga’danga“ Nemanja i Njegoš su glavne lenštine u plemenu, koje se posla late tek kada ugledaju kamere.
- Prvi kamp smo sagradili Dule, Njegoš, Bibi, Srđan i ja, a u „Ga’dangu“ smo Njegoš i ja preuzeli inicijativu jer se njihov kamp srušio. Svi su bili izveštačeni pred kamerama, a ja sam radio kad sam za to osetio potrebu - potencira Nemanja.

Nisam menjao Njegoša
Mnogi misle da je Nemanja izvršio negativni uticaj na Njegoša, te da ga je promenio i preobratio.
- Ja zaista ne znam ko može da misli da ja mogu bilo koga da preobratim, a naročito ne takvog čoveka kao što je Njegoš. Deluje mi smešno kada to neko kaže, jer tamo je svako držao do svog mišljenja – ističe Vučetić.
...so close, no matter how far..

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #20 poslato: Decembar 22, 2009, 12:06:41 »
Ljubav na pustom ostrvu u „Survivoru”
Bliskost Njegoša i Višnje
Autor: M. Mijatović | 22.12.2009. - 05:00Njegoš Arnautović, takmičar „Survivora” iz Bosne, nametnuo se u ovom serijalu kao naočit momak, koji se najbolje snalazi u ženskom društvu. Nakon što je zaveo Makedonku Anu u plemenu „Manobo”, Njegoš je nakon prelaska u „Ga’dang” najprisniji odnos izgradio sa još jednom devojkom – Višnjom.

Pitanje da li između ovo dvoje avanturista postoji nešto više od prijateljstva počelo je da se nameće budući da puno vremena provode zajedno.

- Iskreno, čini vam se da se između mene i Njegoša dešava nešto više od prijateljstva, ali se ne dešava. Između nas jeste postojala simpatija, ali ne ljubavna već ostrvska - otkriva Višnja uz osmeh, te objašnjava da je sa Njegošem provodila vreme jer joj je prijalo njegovo društvo.
- Po meni, Njegoš je muškarac sa kojim sam ja imala najbolju komunikaciju u „Survivoru”. Gledaoci to ne mogu da vide, ali on ima puno zanimljivih i duhovitih priča iz privatnog života, koje nije pričao pred kamerama. Ja sam se sa njim dosta smejala, što mi je tamo u uslovima u kakvim smo bili, dosta značilo - ističe Višnja.Kako kaže ova takmičarka, Njegoš joj je često podizao raspoloženje, za razliku od Nemanje koga smatra osobom sa negativnom energijom. Na pitanje da li se njihovo prijateljstvo ipak razvilo u nešto prisniji odnos Višnja odlučno tvrdi:
- Njegoš i ja ništa nismo imali, ali ostali smo i dalje u super odnosima. Ja sam osetila izuzetnu naklonost prema njemu, jer me je non-stop grlio, ljubio u čelo, imali smo i neke naše interne fore, što nas je na neki način dodatno zbližilo - priča Višnja.

Simpatija Luke i Ane
I dok se Višnja i Njegoš lepo druže, u „Manobu” se takođe izdvojio jedan par, Luka i Ana, koji se, pak, stalno svađa. Iako se navodno ne slažu, mnogi tvrde da između Luke i Ane postoji velika simpatija.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #21 poslato: Decembar 24, 2009, 10:13:51 »
Bibi izbačen iz „Survivora”
Moj životni test
Autor: M. Mijatović | 24.12.2009. - 05:00

Aleksandar Bošković zvani Bibi izgubio je u duelu protiv Nikole na Ostrvu duhova, te zauvek napustio „Survivor”. Pre nego što je borba počela Nikola je priznao da mu je Bibi prvi dostojan protivnik nakon Pecea, ali bez obzira na to nije imao milosti i ponovo je pokazao da je suvereni gospodar Ostrva duhova.U oproštajnom govoru Bibi je poručio da mu je žao što nije pokazao sve što je želeo i mogao, jer je zaista bio motivisan. Ipak, izvesne okolnosti su se isprečile i zbog pritisaka je podbacio fizički i mentalno.
- Smatram da sam ostao veran sebi i svojim principima. „Survivoru” sam pristupio kao testu snage, inteligencije i izdržljivosti u borbi za nagradu. Nisam pristao ni na kakvu koncepciju koja je uključivala bilo kakve intrige ili podmetanja - priča Bibi za „Blic”, te objašanjava koji su bili pravi razlozi zbog kojih je eliminisan iz „Manoba”.
- Priča o uklapanju u pleme je jedan subjektivan kriterijum i svako ima svoju verziju te priče. Šta uopšte znači uklopiti se u pleme? To je samo socijalni element kojim se maskira želja za eliminacijom konkurencije. Od tebe se očekuje da budeš u funkciji plemena, ali ne i obrnuto, te stoga smatram da je idealan takmičar Miško - strašilo. Takav treba da bude pravi Manobljanin, slep i gluv za sve - ističe Bibi, te dodaje da je njegovo izbacivanje vešto upakovana zavera u kojoj udela imaju Dušan, Vesna i Srđan.
Kada je reč o pozitivnim stranama „Survivora”, Bibi navodi da mu je najveća nagrada to što je shvatio šta je u životu najvažnije.
- Nije najvažniji novac, nagrada, već ljudi, porodica i prijateljstva koja sam tamo stekao. „Survivor” je jednostavno život u malom - smatra Bibi.
Po njegovom mišljenju favoriti za pobedu su Klemen, Nikola i Teja, a najmanje mu je prijao Dušan za koga bi voleo da sledeći napusti „Survivor”.

Propada „Manobo”
I dok su se Nikola i Bibi borili za opstanak, Nemanja je u „Ga’dangu” takođe zapao u neprilike jer je počeo da vrbuje druge takmičare za ujedinjenje. Klemen bi rado izglasao Nemanju za izbacivanje, a i Teja vidi Nemanjin odlazak… U borbi za imunitet brojčano moćniji „Ga’dang” ponovo je izvojevao pobedu, a „Manobo” je na rubu propasti.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #22 poslato: Decembar 28, 2009, 15:13:09 »
Popularna pevačica u mračnoj džungli Filipina
Seka Aleksić u „Survivoru“
M. Mijatović | 28. 12. 2009. - 05:00h | Komentara: 3

Popularna pevačica Seka Aleksić pridružila se takmičarima ekstremnog rialiti serijala „Survivor” u mračnoj i opasnoj džungli Filipina, saznaje „Blic” iz krugova bliskih pevačici.

 

Seka Aleksić
 
Očigledno je avanturistički duh ovog rialitija izazov i za naše javne ličnosti pa se tako i Seka odlučila da oseti deo ove uzbudljive atmosfere sa učesnicima koji su izolovani na predivnom i opasnom poluostrvu Karamoan. Seka Aleksić našla se na Filipinima kako bi takmičarima „Survivora” donela zadatak iznenađenja. Kakav je zadatak Seka tačno imala i kako se snašla u divljini poznatoj po zmijama otrovnicama, tajfunima i živim vulkanima, saznaće se nakon Nove godine. Inače, u plemenima „Manobo” i „Ga’dang” vlada velika napetost budući da takmičari s velikom neizvesnošću iščekuju ujedinjenje. „Manobo” je drastično oslabljen i spao je na svega četiri člana, nakon što su Anu Stojanovsku izglasali na Plemenskom savetu i poslali na Ostrvo duhova. Tamo će je sačekati Nikola, koji je sam na ostrvu već 12 dana i do sada je iz daljeg takmičenja izbacio čak petoro takmičara.
U „Ga’dangu” se polako otvaraju karte, a trenutno se u najlošijoj poziciji nalazi Nemanja, jer se ostatku plemena ne dopada što ide od jednog do drugog takmičara vrbujući ih za ujedinjenje. Na Nemanjinoj strani je za sada još uvek Njegoš, koji je ponovo „zaveo” jednu takmičarku - Višnju, koja se ne odvaja od njega, te mu čak pravi pletenice u kosi. Aca i Klemen su shvatili da su, čak iako uđu u ujedinjenje, njih dvojica prvi na listi za odstrel, te pokušavaju da se drže zajedno. Srđan je baš kao i u prethodnom plemenu, osvojio saplemenike šalama i doskočicama i baš kao u starom „Manobu”, to se jedino ne dopada Nemanji i Njegošu.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #23 poslato: Januar 03, 2010, 11:17:55 »
Burni dani u serijalu „Survivor” na Filipinima
Njegoš hteo da napusti ostrvo
M. Mijatović | 03. 01. 2010. - 00:02h |

Protekla nedelja u “Survivoru” bila je veoma uzbudljiva i puna preokreta. Ana Stojanovska je kratko uživala na Ostrvu duhova jer je Nikola i nju pobedio i poslao kući, u “Manobu” su se za lični imunitet borili tako što su jeli životinjske iznutrice i riblje oči, dok je u “Ga’dangu” Njegoš u trenutku besa hteo čak i da napusti takmičenje.Iako se “Manobo” sa Srđanovim povratkom brojčano približio “Ga’dangu”, izgubili su još jednu borbu za imunitet, koja se ovoga puta odigravala na vodi. Međutim, umesto radosti zbog pobede, u “Ga’dangu” su izbile žustre svađe, a glavni sukob se odigrao između Teje i Njegoša.
Njega je razbesnelo to što se Teja ponaša kao da je glavna u plemenu, kapitenka, što svima u plemenu određuje, i ko će kada priča, i koliko pirinča sme da se pojede. Njegoš je u svom besu otišao čak i tako daleko da je zapretio da će napustiti “Survivor” jer ga je pogodilo nepostojanje demokratije u plemenu.
Kada se prva svađa okončala, baklju su preuzeli Višnja i Aca koji su se zakačili zbog toga što Višnja nije htela da Aci ustupi kašiku, te je morao da jede prstima. Da bi joj se osvetio, Aca je Klemenu i Teji ispričao o Višnjinim tajnim dogovorima sa Peceom i Nikolom u starom “Ga’dangu”. Ovo saznanje je najviše pogodilo Teju, koja je mislila da najbolje poznaje Višnju.
Pošto su izgubili borbu za plemenski imunitet, “Manobljani” su morali da se takmiče i za lični imunitet, a zadatak je zahtevan čak i za one sa čeličnim stomakom. Naime, takmičili su se ko će uspeti da pojede više bizarnih specijaliteta poput pudinga od fermentisanih račića, ribljih očiju i pačijeg fetusa. Za razliku od ostalih koji su bili na ivici povraćanja, Dušan je sve smazao u slast i tako dobio ogrlicu za imunitet.
Na Plemenskom savetu, Dušan je svoj imunitet ustupio Vesni, a “Manobo” je na glasanju šut kartu dao Luki, koji odlazi put Ostrva duhova.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

MarkoKg

 • *
 • 5,181
 • +48/-3
 • Pol: Muškarac
 • Music is my aeroplane...
  • samoopustenoinfo
  • Pogledaj profil
  • samo-opusteno
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #24 poslato: Januar 04, 2010, 13:26:52 »
Aleksandar Krajišnik, najmlađi takmičar „Survivora”
Sazreo sam na Filipinima
M. Mijatović | 04. 01. 2010. - 05:00h |Aleksandar Krajišnik iz Majura kraj Šapca najmlađi je takmičar ovogodišnjeg „Survivora”, koji je uprkos tome uspeo dobro da se snađe i osigura svoju poziciju u „Ga’dangu”. U razgovoru za „Blic” Mali Aca, kako su ga krstili ostali takmičari, priča koliko je na njegovo učešće uticalo upravo to što je najmlađi i kako mu je „Survivor” pomogao da sazri.

- S jedne strane to što sam najmlađi je bila prednost jer ostali nisu mnogo obraćali pažnju na mene, mislili su: „Klinac je, on nam neće smetati”, te stoga nisam bio ni ugrožen. Mana je to što baš zbog mojih godina nisu slušali to što sam im pričao - iskren je Aleksandar, koji se u starom „Ga’dangu” najbolje slagao sa Peceom, a nakon promene plemena sa Klemenom. On je prokomentarisao i u kom plemenu se bolje snašao.
- Bolje sam se osećao u novom „Ga’dangu” zato što se tu uvažavalo svačije mišljenje i bilo je dogovora, što nije bio slučaj sa starim „Ga’dangom” - priča Aca.
Iako je od prvog dana pokazao da je vredan član plemena, pošto se trudio u borbama, kuvao redovno pirinač i zalagao oko radova na kampu, shvatio je da baš zbog tih svojih kvaliteta može da bude izbačen.- Kada su se plemena promenila, shvatili smo da Nemanja i Njegoš posmatraju Klemena kao konkurenciju, te da bi njega izbacili prvog nakon ujedinjenja. Kad sam bolje razmislio, shvatio sam da će i mene isto tako izbaciti - otkriva ovaj takmičar. Na pitanje ko po njegovom mišljenju ne zaslužuje da prođe u sledeći krug takmičenja, Aleksandar ima jasan stav:
- Višnja se najmanje pokazala u borbama, ali nas je Nemanja najviše nervirao zbog izležavanja i zato što ništa nije hteo da radi. Mi smo ga kritikovali zbog toga i on se tada malo aktivirao, ali i dalje mislim da on treba da napusti „Survivor”.
Aleksandar avanturu na Filipinima doživljava kao veliko iskustvo:
- Ovo je super iskustvo i retko ko u mojim godinama može da doživi tako neku vrstu preživljavanja, bez igde ikoga sa još 11 nepoznatih ljudi. Sada mnogo više cenim svoju porodicu, jer tek tamo vidiš koliko ti nedostaju, kao i neke druge sitnice u životu. Uozbiljio sam se i ne radim više neke dečije stvari kao pre, a sve ovo mi je pomoglo da ne razmišljam više klinački kao ranije.
Njemu će u najlepšem sećanju ostati pejzaž Filipina i priroda kakva se kod nas ne može sresti, nada se da će doći do ujedinjenja, a o favoritima kaže:
- Nisam uopšte razmišljao o jednom favoritu, jer smatram da svi imamo podjednake šanse.

 

Ljudi se menjaju zbog para
Mnogi takmičari kao svoj motiv za učešće u „Survivoru” ističu sticanje iskustva, što je donekle i Acino mišljenje.
- Iskreno, hteo sam da vidim kako „Survivor” u stvari izgleda, a i nagrada je bila primamljiva. U početku uopšte nisam razmišljao o taktici, a onda sam video kako se ljudi dele u klanove i kako se ljudi menjaju upravo zbog para - priča Aleksandar.

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #25 poslato: Januar 05, 2010, 11:03:59 »
Iznenađenje u „Survivoru”
Seka na ostrvu
M. Mijatović | 05. 01. 2010. - 05:00h |

U večerašnjoj epizodi rialiti serijala „Survivor” takmičare očekuju brojna iznenađenja - prvo na red dolazi dugoočekivano ujedinjenje plemena, a zatim i poseta popularne folk pevačice Seke Aleksić.


Seka Aleksić je takmičarima otpevala nekoliko numera
 
Da je neko beležio koja reč se najčešće pominjala u plemenima zadnjih par nedelja, svakako da bi ta reč bila „ujedinjenje”. Nestrpljivi da naprave prvi veliki korak do pobede, takmičari će konačno moći da odahnu i stanu pod istu zastavu jer „Manobo” i „Ga’dang” više ne postoje. Ono čega mnogi nisu svesni je da nakon ujedinjenja kreće surovo nadmetanje u kojem se svako bori samo za sebe.
Zanimljivo je da ujedinjenje otvara pitanja o starim dogovorima, koje su takmičari pravili još na početku serijala. Dušan, profesor iz Zvečana, najveći strateg u „Manobu”, više nije siguran da li će moći da zadrži tako čvrstu poziciju u plemenu. Čuveni dvojac Njegoš i Nemanja se raspada nakon Njegoševog opanjkavanja ovog drugog, a sumnja i paranoja nagriza čak i Tejino i Višnjino prijateljstvo.
Međutim, pre nego što se plemena udruže, čeka ih kratko opuštanje, odlična žurka i neočekivana gošća. Svemu tome se takmičari nisu nadali ni u najluđim snovima. Prva gošća, dama pod maskom, obratiće im se i pozdraviti ih na srpskom jeziku, što će ih dodatno zbuniti. Nikome ništa neće biti jasno dok maske ne budu pale i dok se ne bude pojavila duga plava kosa, a Seka Aleksić će im zapevati jednu od najpoznatijih srpskih pesama. Takmičari će biti u neverici pitajući se da li je sve samo dobro smišljena šala.
- Veliki sam avanturista i mogu samo da kažem da je učešće u „Survivoru” i preživljavanje na Filipinima za mene fantastično iskustvo - rekla je Seka o svom učešću u ovom rialitiju, ne otkrivajući kakav je zadatak iznenađenja donela takmičarima.


Borba na Ostrvu duhova
Ove nedelje novom udruženom plemenu pridružiće se i jedan od duelista sa Ostrva duhova. Luka je kao poslednji izbačeni član „Manoba” otišao na megdan Nikoli, koji samuje već nedeljama i sa osvetničkim žarom se nada ujedinjenju.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #26 poslato: Januar 07, 2010, 00:19:07 »
Gost na ujedinjenju u „Survivoru”
Njegoš igrao sa Sekom
M. Mijatović | 06. 01. 2010. - 00:02h |Takmičari „Survivora” doživeli su brojna iznenađenja u sinoćnoj epizodi, kada su se plemena napokon ujedinila, a svakako su najmanje očekivali da će zapevati i zaigrati sa poznatom folk pevačicom Sekom Aleksić.

 
Nakon 32 dana provedena u išč­e­kivanju, došao je i dan ujedinjenja kojem iz „Ga’danga” pristupa šestoro takmičara, dok ih je iz „Manoba” samo četvoro. I dok Višnja, Njegoš, Nemanja, Teja, Klemen i Aca s radošću kreću na žurku povodom ujedinjenja, bivši „manobovci” Srđan, Dušan, Vesna i Dina već razmišljaju o tome kako će doživeti brzu eliminaciju od dojučerašnjih suparnika.
Međutim, za ujedinjenje je potreban još jedan član, povratnik sa Ostrva duhova. Luka se šokirao kada je ugledao Nikolu, za koga je prokomentarisao da se puno promenio, te da mu deluje „kao neki ludak”. Nikola mu se poverava da je posle šesnaest dana provedenih uglavnom u samoći „počeo da se menja i da oseća neke flešbekove”. Priča se razvezala, pa se dotiču i spornog, prvog velikog konflikta u „Ga’dangu”, koji Nikola ima potrebu da rasvetli. Prosvetljava Luku, koji je u zabludi, da nije on bio mutivoda nego da je sve bilo Višnjino maslo.
Za razliku od svojih prethodnika, Luka nije prenoćio na Ostrvu duhova, već je odmah odmerio snage s Nikolom. Duel je imao naročitu težinu jer je pobedniku omogućavao novu šansu u ujedinjenom plemenu. Ipak, iako je Luka bio motivisan, Nikola je dao sve od sebe i odneo za sada najvažniju pobedu.
Ostali takmičari su prvo ritualno spalili stara plemenska obeležja i dobili nova, a novo pleme se zove „Divata” i ima zaštitnu jarkocrvenu boju. Seka Aleksić je pod maskom takmičarima poželela dobro veče, a onda im otpevala „Mito, bekrijo”. Pred kraj pesme je skinula masku, a takmičari su u nju gledali u neverici.
- Želim da se bar večeras osećate kao kod kuće i potrudiću se da vam koliko-toliko donesem talase rodnog kraja. Totalno razumem vaše preživljavanje ovde, divim vas se, pravi ste borci, svaka čast, naročito devojkama - rekla je Seka zbunjenim takmičarima. Onda je usledilo veselje u kojem su prednjačili Njegoš i Nemanja, što je Seki bilo veoma simpatično.
Voditelj „Survivora” se zatim pridružio skupu, ali ne radi zabave, već da bi im preneo da pleme nije formirano do kraja i da će im se pridružiti još jedan takmičar koji je više od dve nedelje živeo svoj život na drugom mestu. Dok ostali nagađaju ko bi to mogao biti, Nikolino lice ostalo je sakriveno iza maske „panišera” koju je sam oslikao.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

NiKooLaa

 • Dont fear the reaper!
 • *
 • 5,393
 • +148/-13
 • Pol: Muškarac
  • dzontra.nikola
  • lastfm
  • opusteniforum
  • dzontra_nikola
  • Dzonny
  • Pogledaj profil
  • Valjevski polumaraton
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #27 poslato: Januar 13, 2010, 13:11:37 »
Manje negativne energije u kampu
Borba za bogatu trpezu
M. Mijatović | 13. 01. 2010. - 00:02h |Ujedinjeno pleme „Divata” u „Survivoru” već je izbacilo prvog člana, ali se svi slažu da je nakon Nemanjinog odlaska manje negativne energije u kampu. Jučerašnju epizodu obeležila je borba za bogatu trpezu i Njegoševo pokajanje.

Dan je počeo pokajanjima jer je Dušanu bilo žao što je baš Nemanja nadrljao, te prvi izleteo napolje, iako nije bio jedini koji je pravio planove. Zatim se otvara Njegoš, koji priznaje da je bio pod Nemanjinim uticajem. On bi čak hteo da se uživo izvini Ani i koristi ovu priliku da joj kaže da žali zbog svojih postupaka jer je stvarno gotivi. Njegoš zatim svečano obećava da će ubuduće biti bolji.
Usledila je borba za nagradu, bogat ručak, a Višnja i Aca dobijaju priliku da biraju članove svojih timova, koji će se međusobno boriti. Višnja bira Teju, Dinu, Nikolu i Duleta, a Aca Klemena, Srđana, Vesnu i Njegoša. Acin tim je spretniji i osvaja gala ručak, ali su gubitnicima dali par konzervi tunjevine. Za ručkom Aca komentariše Višnjino i Nikolino iznenadno pomirenje i konstatuje da su baš njih dvoje podmetnuli Peceu nogu i okrivili ga za sve. U gubitničkoj ekipi se razgovaralo o prethodnom plemenskom savetu, a Višnja je zamerila Teji što je upravo njoj dala dva glasa. Ipak, dan se završio bez većih trzavica iako je Srđan zaključio da je gotovo sa hipi filozofijom „cveće cveta, trava miriše...”.
::Za webmastere :: Pravilnik foruma ::Baneri :: Magija
samo-opusteno userbar5
>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
VAratonac :: ITcyberCOP

MarkoKg

 • *
 • 5,181
 • +48/-3
 • Pol: Muškarac
 • Music is my aeroplane...
  • samoopustenoinfo
  • Pogledaj profil
  • samo-opusteno
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #28 poslato: Januar 15, 2010, 09:05:01 »
Nikola Kovačević sinoć izbačen iz serijala „Survivor”
Od sada ne verujem ljudima
M. Mijatović | 15. 01. 2010. - 00:02h |Nikola Kovačević, student iz Kragujevca, napustio je „Survivor” i tako postao drugi član velikog veća, koje će odlučivati o sudbini finalista ovog rialitija. Nikola će ostati upamćen po tome što je bio neprikosnoveni vladar Ostrva duhova na kome je sam proveo 16 dana, izbacio veliki broj takmičara iz igre, te tako uspeo da uđe u ujedinjenje. U razgovoru za „Blic” Nikola prenosi svoje utiske sa Filipina, te kaže da je nakon „Survivora” naučio da manje veruje ljudima.- „Survivor” je iskustvo koje mi je dosta promenilo život, isto kao što je to bilo i sa vojskom u koju sam otišao nakon srednje škole. Sada manje verujem ljudima i vidim da iza svake akcije stoji neki interes i mnogo više analiziram ljude i situacije u životu - priča Nikola, koji je sa druge strane oduševljen neukrotivom prirodom filipinskih ostrva.
- Prelepo je iskustvo videti sva ta ostrva i pejzaže jer je to nešto što se mora doživeti, a što televizija uopšte ne može da dočara. Čovek se mnogo odvojio od prirode i tek tamo vidiš koliko je priroda stvarno moćna, te da jedino što možeš jeste da joj se pokoriš - objašnjava mladi Kragujevčanin.
Nekoliko dana pre izbacivanja Nikola je predosetio da je ugrožen, ali mu je ipak žao što je napustio „Survivor”.
- Naravno da mi je žao, ali nekako to nije bilo u mojoj moći posle neuspešne borbe za lični imunitet. Ta borba je bila nepravedna u mom slučaju jer ja mnoge odgovore vezane za takmičenje nisam znao budući da nisam bio sa ostalim plemenima u to vreme, već na Ostrvu duhova, a to je bila presudna borba za moj opstanak - ističe Nikola, koji je zbog dugog odsustva bio zaboravljen u dogovorima i klanovima koji su se sklapali u plemenima.
- Najveći problem je to što sam bio odsutan, dok su ostali imali proverene dilove i bili podeljeni u dva klana. Prvi klan predvode Dule i Srđan, a drugi Teja i Aca. Srđanov i Duletov klan dobro funkcioniše i ne žele nikoga za koga ne znaju koliko mogu da mu veruju. Teja je znala da ja neću pristupiti njenom klanu, a ona i Aca su radili na tome da mi ni Srđan ne veruje i pravili loš marketing na moj račun - objašnjava ovaj takmičar.
Nikola je izašao na loš glas u trenutku kada se raspao „Ga’dang”, a sve navodno zbog dogovora koji je ponudio Višnji, koja bi sa njim i Peceom išla do finala.

 

Najveći problem je to što sam bio odsutan, dok su ostali imali proverene dilove i bili podeljeni u dva klana, kaže Nikola
 

- Ja sam tada Višnji prišao jer sam znao da ona neće biti izglasana na plemenskom savetu, jer je trebalo da izađe Anita. Smatram da nije bilo potrebe da se unosi tenzija u pleme u tom trenutku. Sada joj ne bih uopšte prišao, pa neka se sama snalazi, a ne da koristi mene za svoje planove - otkriva Nikola, kome je u početku bio plan da u plemenu bude neprimetan, ali da mu to njegov karakter i sportski duh nisu dozvoljavali. Nakon toga je Nikola napustio pleme i otišao na Ostrvo duhova na kome je provodio dane u samoći.
- Meni je Ostrvi duhova obeležilo „Survivor” i drago mi je što su ljudi u meni prepoznali pravog „survivora”, fizički i psihički stabilnog. Ne znam da li je iko u životu imao priliku da bude sam na nekom ostrvu 16 dana - konstatuje on, te objašnjava svoje ponekad čudno ponašanje na ovom ostrvu zbog čega su mnogi mislili da je pomerio pameću.
- Bilo je prilično teško tamo, noću je mrkli mrak i nemaš s kim da podeliš teške trenutke. Kamera dođe sat vremena i tada treba da budeš interesantan, ali posle par dana se potroše i ideje i entuzijazam, postaješ sam sebi najveći protivnik. Tako sam se trudio da kada su kamere tu zabavim i sebe i gledaoce koji će to gledati - kaže Nikola, koji se nada da će bar uspeti da osvoji nagradu kao favorit publike.


Pismo od kuće
U danima kada je samovao na Ostrvu duhova najveća uteha mu je bilo pismo koje je dobio do njemu dragih ljudi.
- Najlepši trenutak je bio kad sam dobio pismo, prvi kontakt od kuće i od ljudi koje puno volim, i u tom trenutku kada si okružen ljudima koji te ne vole, to ti najviše znači. Znam to pismo napamet. Poseban je bio i trenutak ujedinjenja jer sam ispunio svoj cilj - priseća se Nikola.

Favoriti Klemen
- Po meni su ljudi koji zaslužuju pobedu već ispali. Eventualno ostaje Klemen, ali ne vidim da će preživeti pored Ace koji se svačim služi - iskren je Nikola po čijem mišljenju Višnja i Aca najmanje zaslužuju pobedu u ovom serijalu.

Blah-Blah

 • *
 • 8
 • +0/-0
  • Pogledaj profil
Re: SURVIVOR - Jedna tema za sve. Ucesnici, novosti, snimanja...
« Odgovor #29 poslato: Januar 18, 2010, 09:29:46 »
Ja gledam kad stignem.
Žao mi je što su izbacili Nikolu.