Registrujte se ili Prijavite, kako bi videli sav sadrzaj foruma!
Sta dobijam registracijom?
*Dobijate pristup celom forumu, i sekcijama koje nisu vidljive Gostima,
*Dobijate mogucnost da vidite linkove na forumu, koji su nevidljivi za Goste,
*Dobijate mogucnost Privatnih Poruka, i jos mnogo toga...
Registracija traje 30 sekundi!
Pridruzite nam se!

samo-opusteno
Dobrodosli na samo-opusteno.info!
Pravilnik foruma
Vesti: Pozdrav Gost!
Dobrodošli na samo-opusteno forum!

Registrujte se kako bi pristupili svim sekcijama foruma!
Gostima nije omogucen pregled celog foruma...

*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Jul 30, 2010, 04:54:03 am

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Sponsored Links
1 Post in
1 Topic
Posted Today,at 12:00:00 AM
by Google
Glasanje
Pitanje: Za koje pleme navijate?
Manobo
Ga Dang

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Survivor - Druga sezona  (Pročitano 836 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
NiKooLaa
Dont fear the reaper!
Vlasnik
Prijatelj

Ugled: +76/-6
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Serbia Serbia

It feels like I've been buried alive by love...

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3

Pogledaj profil WWW
« poslato: Oktobar 13, 2009, 10:36:52 am »

Survivor - Nova sezona od 19. Oktobra

Ako mislite da ste saznali sve o najekstremnijem rialitiju u Srbiji i da su takmičari prošli kroz poznata najgora iskušenja, onda će vas nova sezona "Survajvora" uveriti u potpuno suprotno. Druga sezona je mnogo teža, izazovnija i prepuna iznenađenja za naše takmičare ali i za gledaoce.

Ko su bili bolji stratezi u preživljavanju - Makedonci, Srbi ili Slovenci? Šta je mračno ostrvo duhova, šansa ili kazna? Ko je i zašto morao tamo da boravi, daleko od svih, u potpunoj divljini i nepodnošljivoj tišini? Šta sve može da uradi nepredvidiva ženska ćud? Šta je najviše iznenadilo takmičare, saznaćemo od 19. oktobra na Fox televiziji svakog ponedeljka, utorka i srede u 22 časa.

Survajvor u brojkama

2. sezona 12000 km od kuće        14 uništenih kamera
22 takmičara 52 dana                  10 uništenih čamac

11 muškaraca i 11 žena                 100.000 evra, 1 oštećen helikopter
2 plemena                                    700 članova produkcije, 4 ujeda zmije
Sačuvana

::samo-opusteno  toolbar :: Pravilnik foruma ::Baneri

>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
[Kako da vidim linkove na forumu??]
MarkoKg
Global Moderator
Opustenjak

Ugled: +23/-1
Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Referrals: 13

Music is my aeroplane...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.10 Opera 9.10

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 16, 2009, 11:19:59 am »

Novi serijal startuje 19. oktobra na TV "Fox"
I Ivan Ivanović vodi šou „Survivor“
Autor: M. M. | Foto:N.Milošević | 16.10.2009. - 05:00

Druga sezona avanturističkog rialiti serijala „Survivor”, koji je ove godine sniman na Filipinima, startuje u ponedeljak, 19. oktobra, na Televiziji „Foks”.

U novoj sezoni među 22 takmičara koji će se boriti za nagradu od 100.000 evra i titulu jedinog preživelog, pored učesnika iz Srbije i Republike Srpske, po prvi put će se naći i takmičari iz Makedonije i Slovenije. Osim dnevnih pregleda u kojima će publika gledati kako se domaći robinzoni bore za opstanak u negostoljubivom okruženju, svake nedelje će se emitovati „Survivor specijal - Povratak u civilizaciju”. Nove takmičare, priče i pikantne detalje sa ostrva predstaviće voditelj Ivan Ivanović. Emisija će biti protkana i zanimljivim prilozima o takmičarima koje će pripremiti bivša učesnica „Survivora” Vanja Radović, devojka koje se svi sećaju po britkom jeziku.
„Survivor specijal” će se samo prvi put emitovati u petak, 23. oktobra, dok će u narednim nedeljama termin emisije biti četvrtak od 22 sata.
Sačuvana

NiKooLaa
Dont fear the reaper!
Vlasnik
Prijatelj

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 30, 2009, 09:39:48 pm »

Takmičari „Survivora” Ana i Njegoš
Prva simpatija na pustom ostrvu
Autor: M. Čule | 29.10.2009. - 05:00

Situacija u najsurovijem i najekstremnijem rialiti šouu „Survivor” nakon nedelju dana se znatno menja, stvari se lagano kristališu. Takmičari dobijaju nove zadatke, svakodnevno se bore za nagrade, plemena „Ga’dang” i „Manobo” prave nove planove, a neki učesnici, poput Ane Stojanovske i Njegoša Arnautovića, sve se više zbližavaju, te se rađaju i prve simpatije.

Njegoš Arnautović iz Bosne i simpatična Ana Stojanovska iz Makedonije, oboje iz plemena „Manobo”, simpatije koje gaje jedno prema drugom više ne skrivaju. Saznali smo da su se zbližili još u autobusu koji ih je vozio do poluostrva Karamoan na Filipinima.
- Njegoš mi se dopao još u autobusu koji nas je vozio do poluostrva. Tačnije, upoznali smo se, on mi je rekao da je iz Bosne, a ja sam mu rekla da mi je baka iz Bosne. Tada mi je rekao da sam ja sigurno zbog toga dobar čovek. Nekako mi se dopao. Ali samo drugarski - tvrdi Ana kroz smeh i nastavlja pričom o Njegošu.

Ana Stojanovska, Njegoš Arnautović

- On razmišlja pozitivno. Postavio se prema meni zaštitnički i to mi je baš prijalo - kaže simpatična Makedonka koja na pitanje da li između nje i Njegoša postoji nešto više od samog prijateljstva kroz smeh odgovara.
- Ma neee… (smeh)! Sve je to bilo drugarski, i to maženje po kosi, to je možda bilo onako slučajno - tvrdi Ana, a Njegoš podržava njenu tvrdnju.
- Mislim da ne postoji ništa više od prijateljstva. Ana mi prija jer je uvek nasmejana, uvek je pozitivna. Nekako me izvlači iz cele te situacije u kojoj smo, odvlači me od misli o gladi, lošim uslovima. Energična je. Mislim da je samo prijateljstvo u pitanju, e sad… ne znam je l’ sa njene strane nešto postoji (smeh) - kaže Njegoš i osvrće se na uslove života na poluostrvu Karamoan.
- Najteža mi je bila prva noć. Joj, ona kiša, ona hladnoća, to nikada neću zaboraviti! Činilo se kao nemoguće. Meni je pukla kabanica, tako da mi je stvarno bilo strašno. Ali pregurali smo - kaže Njegoš. I Ani je prva noć bila ubedljivo najteža.
- Uslovi su preteški. Zaista. Nisam mislila da će biti tako. Ali lagano se navikavaš. Prva noć je bila najgora. Ubedljivo. Spavali smo na mokrom pesku. Ali držala nas je dobra energija. Zezali smo se te noći kada je bilo najteže. I posle, uf, glad… To je nešto najgore. Posle nam je stigao onaj debeli crv. Svi smo mislili da ćemo ga pojesti, ali onda kada ga vidiš, onako sa nogicama, ma nema šanse - priča simpatična Makedonka i navodi da se među svim učesnicima „Survivora” najviše ističe Pece iz plemena „Ga’dang”.
- Pece je najistaknutiji. On je napravio kamp, oni su imali pod, sve im je uredio. Imali su vatru već prvi dan - kaže Ana, dok Njegoš tvrdi da sve to kasnije Peceu može da se „obije o glavu”.
- Pece se baš zaleteo. On sve sređuje, ali ko zna, mislim da takve stvari i takva angažovanost i na neki način postavljanje samog sebe za vođu može da dovede do kontraefekta. Po meni, najbolje je raditi timski - kaže Njegoš i navodi da je do sada zadovoljan kako se snalazi u „Survivoru”.
- Ove godine su takmičari pripremljeniji. Izdržljiviji su i spremniji. Čini mi se da mi do sada mnogo bolje snalazimo od takmičara prošle godine. A i igre su nam mnogo bolje - priča Njegoš, a Ana ističe da joj je sve bilo pomalo čudno na samom početku, ali da se vrlo brzo navikla na sve.
- Odjedanput su oko mene ljudi koje vidim prvi put u životu. I odjedanput oni postaju moji prijatelji. Bilo mi je čudno, ali posle sam se navikla. Drago mi je jer su me na početku svi lepo prihvatili. Imala sam tremu jer sam Makedonka, plašila sam se da se neću uklopiti, ali je sve krenulo lepo - kaže Ana Stojanovska.

„Ga’dang” izbacili Branku Čudanov
Nakon dva uzastopna poraza pleme „Ga’dang” prvi put je moralo da odluči na Plemenskom savetu ko je njihova najslabija karika. nakon mnogo međusobnih optužbi, većinu glasova za izbacivanje dobila je brbljiva Branka Čudanov. Ona odlazi na Ostrvo duhova, gde će u duelu sa Gordanom Berger pokušati da produži boravak na Filipinima.
Sačuvana

>> Registrujte se kako bi videli sadrzaj celog foruma! Neki delovi foruma nisu vidljivi za goste!<<
nemac88
Tek Registrovan
*

Ugled: +0/-0
Van mreže Van mreže

Referrals: 0

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 3.0.195.27 Chrome 3.0.195.27

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Novembar 09, 2009, 10:33:35 pm »

najjaci show!!!
Sačuvana
TanjicA
be optimist
Clan Druzine

Ugled: +16/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Referrals: 2

Windows XP Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Novembar 11, 2009, 12:02:26 pm »

Prati li neko ovo?
Ja gledam kad stignem, ima na Foxu od utorka do petka u 22h.
Sačuvana

I optimiste i pesimiste doprinose drustvu.                       
Optimiste su izmislile avion ,a pesimiste padobran. :)    
Bistri ostvrt na politicku scenu Srbije * Zanimljivosti iz zemlje i sveta
adsl
Tek Registrovan
*

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Novembar 12, 2009, 02:14:08 am »

super su
Sačuvana
MarkoKg
Global Moderator
Opustenjak

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Music is my aeroplane...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.10 Opera 9.10

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: Novembar 12, 2009, 11:03:21 am »

Dodata i Anketa.
Sinoć Manobo osvojio imunitet, Ana pobedila i ostaje na Ostvrvu Duhova :)
Sačuvana

NiKooLaa
Dont fear the reaper!
Vlasnik
Prijatelj

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #7 poslato: Novembar 13, 2009, 11:58:19 am »

Muškarci iz “Ga’danga” okrivljuju devojke
Milena na Ostrvu duhova
Autor: M. Mijatović | 13.11.2009. - 05:00

Milena Vitanović, jedna od najmlađih takmičarki ekstremnog rijaliti šoua “Survivor”, izglasana je za najslabiju kariku plemena “Ga’dang” na prošlom Plemenskom savetu. Nakon što je napustila pleme, Milena se sa zebnjom zaputila na Ostrvo duhova, gde će u duelu sa Anom Mitrić potražiti svoju šansu za povratak u igru.

Milenino izbacivanje bilo je gotova stvar, te su joj pre Plemenskog saveta neki od takmičara nagovestili da će glasati upravo za nju, što im ona nije zamerila, svesna da je brojčano nadjačana. Plemenskom savetu prethodio je još jedan težak dan u plemenu “Ga’dang”, jer su se takmičari posvađali oko hrane. Muškarci iz “Ga’danga” svu krivicu prebacuju na devojke, jer smatraju da su sebične jer jedu podjednako kao i muškarci, iako svi znaju da muškarcima “snaga na usta ulazi”. Nervozni i gladni zaputili su se na borbu za lični imunitet.
U zanimljivom gađanju mete, najviše poena osvaja Pece čime obezbeđuje sebi sigurnu poziciju na Plemenskom savetu. Međutim, njegovi saplemenici su se razočarali u svog vođu, a najviše im smetaju njegove pridike i kritike.
Nakon što je pobedila Gordanu, Ana Mitrić samuje na Ostrvu duhova i pokušava da se izbori sa paucima i miševima. Iznenada joj stiže pismo od njenog dečka sa njihovim zajedničkim fotografijama, zbog čega se Ana raznežila i rasplakala.

Gledam kad stignem, i navijam za Manobo. :)
Sačuvana

MarkoKg
Global Moderator
Opustenjak

Van mreže Van mreže

Serbia Serbia

Music is my aeroplane...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.10 Opera 9.10

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #8 poslato: Novembar 17, 2009, 09:20:07 pm »

Zbog Dana žalosti emisija neće biti emitovana ove nedelje.
Nove epizode od utorka 24. novembra
Sačuvana

medosevac
Tek Registrovan
*

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 4.0.249.89 Chrome 4.0.249.89

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Mart 05, 2010, 11:37:30 am »

dobri su svaka cast! Treba imati ****** za ono!!!
Sačuvana
SandraG
Tek Registrovan
*

Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: Mart 07, 2010, 09:32:32 pm »

Srki je najbolji!!!!!!
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Copyright 2008 - 2010 Samo-opusteno, all rights reserved.
Za pregled stranice preporucujemo firefox.
Forum info - Pravilnik ; Kontakt ; Arhiva ; Sitemap ; Politika Privatnosti ; O nama ; RSS ; Baneri ; Toolbar ; Marketing
Izvori - Blic ; Krstarica ; Novosti ; Kurir-info
wap ; wap2 ; imode
Prijatelji - RSCaffe.Com :: Interijeri :: Sims Srbija :: Filmovi serije igrice :: Vicevi dana :: cardsharing-x ::
:: Forum za kladionicu :: HD tehnnika :: Frikovi.org ::

pink-kiss Felna.ORG VISIT
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!