Nemate kamen u bubregu, već bebu u stomaku

  • 0 Odgovora
  • 746 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DaRkOoO

  • *
  • 2,705
  • +22/-2
  • Pol: Muškarac
  • :D
    • Pogledaj profil
Nemate kamen u bubregu, već bebu u stomaku
« poslato: Januar 11, 2009, 11:24:42 »
Kanađanka Huanita Sted koja je poslednje večeri stare godine pohitala u obližnju bolnicu zbog "bolova u bubregu", rodila je zdravog dečaka 31 minut nakon dolaska 2009-te.

Huanita Sted, Kanađanka iz Port de Grejva u Njufaundlendu, osetila je jake bolove u leđima tokom novogodišnje večeri, ubeđena da je uzrok kamen u bubregu. Požurila je u bolnicu "Carbonear General".

Međutim, kada joj je tehničar na ultra-zvuku saopštio da bolovi potiču od trudnoće, gospođa Sted bila je u šoku.


"Tehničar me je pogledao i rekao 'Draga moja, vi ste trudni i beba se sprema da izađe' na šta sam mu ja odgovorila 'Ne gospodine, pogrešili ste ženu i gledate u pogrešan ekran, nemoguće je da sam trudna'."

Ali bio je potpuno u pravu i Huanita je odvedena u salu za porođaje, gde je 31 minut nakon ponoći, Nikolas, njen drugi sin, ugledao svet.

"Baš veliki kamen u bubregu", našalila se gospođa Sted.

"Još smo u šoku, ne možemo da poverujemo", dodala je 36-godišnja žena koja kaže da joj ni na kraj pameti nije bilo da je trudna, jer nije imala nijedan simptom.

"Imala sam redovan menstrualni ciklus tokom ove trudnoće, nije bilo jutarnje mučnine, a nisam se ni ugojila."

"Pravo čudo, zaista retkost u današnje vreme. Bebe koje se rode pre vremena, obično se rađaju carskim rezom, ali sa ovim mališom nije bilo vremena za to - već je krenuo napolje", kaže dr Olalekan Akintola koji je porodio "iznenađenu majku".

Ovo nije prvi put da bračni par Sted beba uhvati nespreman. Prvi sin gospođe Huanite i gospodina Terija, Kameron, poranio je dva meseca i rodio se u kupatilu njihove kuće, 30. jula 2006.

"Prosto mi je ispao u toaletu. Teri ga je uzeo i stavio u moje krilo, gde je sačekao dolazak hitne pomoći", prepričala je uz osmeh novinarima ova neobična majka.
...so close, no matter how far..

[Reklama]