Dobio sina u 97. godini!

  • 0 Odgovora
  • 329 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

ceca777

  • *
  • 5
  • +0/-0
  • Opustite se i uzivajte!
    • Pogledaj profil
Dobio sina u 97. godini!
« poslato: Oktobar 18, 2012, 01:08:39 »
Ramadžit Ragav iz Indije najstariji je tata na svetu jer je sina Randžita dobio sa punih 96 godina i par meseci! Ragav kaže da je to Božja volja, a sa suprugom Šakuntalom već ima jednog dečaka. U selu niko ne veruje da su deca njegova.

Retko ko doživi uopšte te godine, a kamoli razmišlja o proširenju porodice u tom dobu, što i nije bilo zabeleženo, sve dok jedan Indijac 5. oktobra nije postao najstariji tata na svetu dobivši sina u 97. godini.

Ramadžit Ragav je zapravo tu titulu „zaradio” još pre dve godine kada mu je supruga Šakuntala rodila prvog sina Vikramadžita. Iako je tada zaključio da mu je jedno dete dovoljno, pre 12 dana dobio je i Randžita.

„Šta mogu? Sve je to Božja volja. On je želeo da dobijem još jednog sina”, izjavio je Ragav.

Kada je otišao da poseti suprugu Šakuntalu i sina Randžita u bolnici, ljudi su mu se smejali jer nisu verovali da je on otac deteta. Lokalni seljani i dalje misle da oni nisu biološki roditelji ovoj deci.

„Niko ne može da postane otac u tim godinama! Niko ne može da izdržava četvoročlanu porodicu bez ikakvih sredstava ili podrške bilo koga”, smatraju prve komšije Kušma i Randžit.

Ragav je istakao da su komšije ljubomorne na njega, ne zbog toga što je dobio dvojicu sinova, već zbog njegovog i dalje burnog seksualnog života.

„Smatram da je veoma važno da muž i žena imaju redovno odnose i ja mislim da je moja Šakuntala veoma srećna sa mnom”.

Ponosni otac dodao je da vitalnost čuva konzumirajući mleko, bademe i puter.

Nekadašnji rvač prima penziju od 550 rupija, a ponekada im meštani donesu malo hrane, poklone poneko ćebe i koji komad odeće.

Ragav i Šakuntala, čije godište nije navedeno, žive zajedno već 22 godine. (RTS)

[Reklama]