Sporazum o registraciji

Samo - Opusteno.info
Registracijom na ovom forumu prihvatate da necete postavljati ili slati materijal za koji znate da je lažan, neispravan, uvredljiv, uznemiravajuci, seksualno orjentisan, preteci ili napadajuci na licnu privatnost, ili bilo koji drugi materijal koji krši važece zakone.

Nepridržavanje pravila foruma može rezultrirati brisanjem Vašeg naloga, privremenom obustavom naloga ili trajnom zabranom pristupa forumu. Vapa IP adresa se beleži sa svakom porukom koju pošaljete na ovaj forum i dostupna je administraciji foruma. Slažete se da imamo mogucnost i pravo da uklonimo, uredimo ili zatvorimo, bilo koji nalog ili poruku u bilo koje doba, a za koje budemo smatrali da nisu prilagodni. Takode se slažete da se svaki podatak koji unesete na forum sacuva u bazi podataka, kao i da se kolacici (cookies) mogu sacuvati na Vašem racunaru, kako biste sacuvali podatke pri Vašoj prijavi.

Tekstovi objavljeni na forumu su autorsko delo clanova i njihovo vlasnistvo. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova snose iskljucivo njihovi autori, ciji je nadimak oznacen pored sadrzaja teksta. Svako njihovo kopiranje bez pismene dozvole njihovog autora je zabranjeno.
Napomena: Sadržaj određenih delova foruma namenjen je promovisanju određenog zabavnog sadržaja (muzika, aplikacije, filmovi) i podsticanju clanova da taj sadržaj kupe.
Zabranjeno je korišcenje promotivnog sadržaja posle 24h od preuzimanja sa naseg foruma!
Obavezno je korišcenje hide taga pri postavljanju linkova!

Napomena: Kako bi videli sakriven sadržaj (linkove) član mora imati najmanje 5 postova (komentara). Tih pet komentara najlakše ćete sakupiti u chat forumu ili Igraonici. Imajte u vidu da je pisanje duplih komentara tj "komentar za komentarom" zabranjeno, tj takvi komentari se automatski spajaju od strane softvera.