Значи шта сте задње сањали?...
Ја сам пре неко вече сањао дуг и исцрпљујући сан, дакле да кренем да препричавам
Сањам ја дао мени професор информатике кључеве да идем да му довезем ауто. Идем ја тако, и одјеном на улици мене заустави Јеврејин на мотоциклу, и почнем ја са њим да причам, и он мени отме те кључеве. Почне он да бежи, а ја да га јурим. Трчим ја, он бежи, и одједном он уђе у Sky, додуше био је дан па није била гужва. Ја шта ћу куд ћу, кренем за њим. Тражим га ја, а он се попне на таван, и сада ја гледам где је он, кад одједном га видим сакрио се иза ћошка, скочим ја на њега оборим га, и кренем да му ископам око, кад ме два друга из основне спрече, изударају, а њега пусте, и он ми опет збрише. Ја шта ћу куд ћу, да би га ухватио, и да би надокнадио време које сам изгубио, искочим кроз прозор, и упаднем сва срећа у контењер који је био испод. Видим ја њега како бежи, и видим да је ушао у Ponte, и сада као ја мислим се, е сада нема где да ми побегне, уђем ја у Ponte, кад оно стотину јевреја имају састанак, а око њих мапе на којима је распарчана Србија. Изађем ја из Pontea, и помислимкако ће сада да буду ухапшени када јавим чиме се баве, и пробудим се.
Све у свему напоран сан.