Provod na najlepšim mestima sveta

  • 0 Odgovora
  • 893 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

^Tina^

  • ***
  • 658
  • +6/-1
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
Provod na najlepšim mestima sveta
« poslato: Maj 18, 2010, 13:09:33 »
Provod na najlepšim mestima sveta
E. B. | 18. 05. 2010. - 11:47h |Paketi inostranih organizatora putovanja podrazumevaju polazak iz mnogih gradova Austrije, Nemačke, Mađarske i Švajcarske. Paketi sadrže avio prevoz, uglavnom čarter letovima proverenih kompanija, zatim transfer od aerodroma do rezervisanog smeštaja (po želji i privatnim auto-transferom), smeštaj u odabranim hotelima, apartmanima, ili slično. Takođe vam na raspolaganju stoje predstavnici kompanije koja se brine o vama, vašem komforu i sigurnosti.

Najčešće korišćeni paketi su za neku od dalekih destinacija poput:
Maldiva, gde 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona u hotelu Chaaya Island Dhonveli 4* sa čarter letom iz Minhena svim taksama i transferom košta od 1.134 evra.

 

Preporučujemo

Tenerife
Hotel 1-2-Fly club Isabela 4*, gde ćete apartmane za sedam noćenja sa uključenim letom u junu mesecu platiti od 439 evra.

Grand Kanarija
Playa del Ingles Clubhotel Riu Waikiki 4*, gde za 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi na bazi all inclusive, sa uključenim letom u junu treba izdvojiti od 439 evra.

Sicilija
Club Villaggio Le Dune 3*, gde 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, bez prevoza, u junu košta od 175 evra.

Dominikane, gde 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi na bazi all inclusiva u hotelu Occidental Allegro Puerto Plata 4* sa čarter letom iz Dizeldorfa sa svim taksama i transferom košta od 759 evra.


Tajland, Puket, gde 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja sa doručkom u hotelu Thavorn Palm Beach Resort 4* sa čarter letom iz Frankfurta sa svim taksama i transferom košta od 785 evra.


Za sve koji se ipak odlučuju za bliže destinacije za leto poput Mediterana, u Travel House je za Halkidiki produžen frst minit popust do 31. maja. Tako je primera radi, u hotelu Alexandros Village 4* odobren popust od 20 0dsto, pa je smeštaj na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi u junu već od 29 evra po osobi.
Od najtraženijih destinacija, pored Grčke, Travel House u svojoj ponudi ima Španiju, Italiju, Hrvatsku…

[Reklama]