Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - JOMINI

Stranice: [1]
1
Lektire & knjige / Odg: Crveno i crno - Stendal
« poslato: Januar 05, 2016, 08:31:43 »
Fantastican roman, cita se u jednom dahu. Preporucujem svima

2
Astrologija i Numerologija / Odg: Horoskop i seks
« poslato: Januar 05, 2016, 08:27:50 »
Kombinacija skorpija - blizanac :ok

3
Astrologija i Numerologija / Odg: Šta koji znak najviše iritira
« poslato: Januar 05, 2016, 08:24:11 »
Ja sam skorpija i bas sam takva kako je i opisano. Mrzim iznad svega izdajnike i ulizice i ne mogu ih svariti nikako. Nalaze se u mojoj okolini (radno okruzenje). Oni vide da ih ne varim jer skorpija to ne ume niti zeli sakriti......uf  :gun

4
Skorpija, podznak Vaga?

5
Astrologija i Numerologija / Odg: Egipatski horoskop
« poslato: Januar 05, 2016, 08:09:41 »
TOT 10. novembar - 03. decembar

Vi ponekad imate teskoca u iskazivanju svojih osecanja, narocito ljubavnih. Sa jedne strane imate potrebu za nekim ko je uvek tu kada se osetite tuznim ili neraspolozenim, a sa druge strane imate stalnu potrebu za bekstvom - volite avanture i nova poznanstva. Najvise bi vam prijala osoba koja je uvek na jednom mestu i kojoj vi uvek mozete da dodjete kada osetite potrebu za spokojem i ljubavlju. Vasi potencijali na polju ljubavi najvise zavise od vaseg raspolozenja. Mozete biti lenji, ali i velikodusni.
Zbog svoje cudljivosti i ceste promene raspolozenja, cesto predstavljate misteriju za druge ljude. Za vas je ljubav sinonim zivota i zbog toga vam je svaka veza velicanstvena. Rado preuzimate inicijativu. Lako se prepustate iznenadnim, uzbudljivim ljubavnim dozivljajima, i na otvoreno pokazivanje osecanja uzvracate istom merom. Najvise vam prijaju duge veze u kojima postajete pre svega prijatelj sa partnerom. Vasa boja je ljubicasta, a oruzje duhovitost.
ISTINA  :rolle

6
Igraonica / Odg: brojimo od 5 na dole
« poslato: Januar 05, 2016, 08:02:00 »
-3970

Stranice: [1]