Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Gardiom Tech

Stranice: 1 2 [3] 4 5 6
31
Linkoteka / Internet u kolima
« poslato: April 06, 2012, 10:30:31 »
Evo o čemu se radi. Pre dva dana sam surfovao po netu i naleteo sam na sajt www.autonetmobile.com oni proizvode uredjaj drugim rečima ruter i svu ostalu opremu sa kojom možete da koristite internet u kolima.
Idete na putovanje,facebook,twitter,my space,google + su idalje tu..idalje ste online za sve svoje prijatelje. Ova usluga jos nije prisutna u evropi ali postoje pregovori da se i to dogodi.Izvor: http://gardiomtech.blogspot.com

32
Mobilna Telefonija / Odg: Koju mrezu koristite ?
« poslato: April 05, 2012, 19:05:30 »
Ja koristim Telenor(062).

33
Serije / Odg: Only Fools and Horses (Mućke)
« poslato: April 05, 2012, 17:45:25 »
Znaci serija koja ne moze da me smori :D

34
Lektire & knjige / Odg: kratkoooooooooooooo pop cira i ....
« poslato: April 05, 2012, 17:11:51 »
E dusa si hvala na ovome :*

35
Recenzije sajtova / Gardiom Tech
« poslato: April 05, 2012, 17:07:19 »
Sajt je nastao kao moja zelja i inat.Kada sam pre 3 godine dobio kompjuter(pre 1.5 internet) nisam znao da ga upalim.Samouk,sve sam savladao.I zelim to da nekome prenesem... Posetite moj sajt mnogo ce mi znaciti: http://gardiomtech.blogspot.com

36
Ankete, Glasanja & Dueli / Odg: Slusanje muzike ili Gledanje filmova ?
« poslato: April 05, 2012, 17:03:02 »
Ja kako kad ali cesce slusam muziku :D

37
Tutorijali i Literature / Odg: IOBit Unlocker
« poslato: April 05, 2012, 17:01:51 »
Ma jbg to mi je uvek bila slaba strana,nikad nisam znao da pogodim gde sta treba. :D
Neka neko od "nadleznih" premesti...

38
IT Vesti / Odg: Šta sve mogu Google naočare
« poslato: April 05, 2012, 17:00:37 »
Hahahah sta je ovo,takmicenje ko zalepi duzi text hahaahhaah :D ;)

39
Nagradna Igra / Odg: Pitanja/sugestije/komentari/žalbe
« poslato: April 05, 2012, 14:06:05 »
Jao ne mogu da docekam kraj nagradne igre...Jedva cekam da vidim ko ce biti pobednik. :D

40
Tutorijali i Literature / IOBit Unlocker
« poslato: April 05, 2012, 13:56:33 »
IOBit Unlocker je besplatan program za otključavanje zaključanih fajlova ili foldera na vašem računaru.

Često kada pokušate da obrišete fajl ili folder u Windows-u, pojavljuju se dosadne poruke tipa “Cannot delete file: Access is denied” ili “Cannot delete folder: File in use“. Ovo se uglavnom događa jer fajl koji pokušavamo da obrišemo je u upotrebi od strane nekog drugog programa.

IObit Unlocker je idealan alat za rad u takvim uslovima. On oslobađa fajl ili folder koji je okupiran od strane drugog programa i omogućava vam da brzo uklonite ili izmenite problematični fajl ili folder.
Ovaj program Vam može biti od velike pomoći kada se Vaš računar zarazi nekim virusima, jer virusi obično zaključaju svoje fajlove i foldere pa ne možete da ih obrišete. IOBit Unlocker će vam pomoći da te probleme rešite.
Interfejs programa je krajnje jednostavan za upotrebu, tako da ćete se lako snaći. Tokom testiranja, uverili smo se da IOBit Unlocker stvarno oključava fajlove i uspešno ih oslođa od programa koji blokiraju njihovu izmenu ili brisanje.
Sve u svemu, IOBit Unlocker je odlično, a besplatno rešenje za svakoga ko ima problem sa fajlovima i folderima koje ne može da obriše sa svog računara.
Sistemska zahtevnost:
Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/7
Skinite IOBit Unlocker: http://download.cnet.com/IOBit-Unlocker/3001-2094_4-75498417.html

Izvor: http://gardiomtech.blogspot.com

41
IT Vesti / Šta sve mogu Google naočare
« poslato: April 05, 2012, 13:53:58 »
rojekat je nazvan Project Glass, a iz Googlea kažu da su u njega krenuli sa mišlju da tehnologija treba da radi za nas, da bude tu kad nam treba, a da nam ne smeta kada to ne želimo.

Na Google Plus strani ovog projekata postavljen je video (priložen ispod teksta), ali i nekoliko fotografija, a iz Google traže mišljenje korisnika kako bi potencijalno proizvod unapredili.

Ranije nezvanične informacije govorile su da bi Google naočare mogle na tržište stići do kraja ove godine.Izvor: http://gardiomtech.blogspot.com

42
IT Vesti / Odg: Niža cena EUnet Interneta
« poslato: April 05, 2012, 13:52:16 »
Ja vec koristim EUNet :D

43
Linkoteka / Odg: ˙˙˙˙ǝɾuɐsıd oʞɐdoɐu
« poslato: April 04, 2012, 19:12:48 »
Da,da napises nesto smesno... :D

44

Sigurno ste koristili servise poput speedtest.net da proverite brzinu svoje internet konekcije, sada imate i domaću alternativu –Najbrži.net. Najbolji domaći alat.Veoma lako i veoma brzo.
Pomoću ovog alata možete proveriti  brzinu vaše internet konekcije bilo na PC-u, lap-topu, Android ili iPhone uredjaju, bilo gde i bilo kada!NEKE OSOBINE OVOG SERVISA:
- Možete precizno odrediti vašu lokaciju, provajdera, paket internet brzine
- Postoji mogućnost da sajt sam detektuje vašu lokaciju (što vam i sugerišu prilikom učitavanja sajta)
- Nije vam potreban Flash plugin, što ovaj sajt izdvaja od drugih.
- Sva merenja internet brzine se memorišu i možete ih pogledati. Napomena: Samo Vi možete pogledati istoriju vaših merenja!
- Rezultate merenja možete podeliti sa drugima
U zvaničnom saopštenju se navodi da će se beležiti podaci o merenju svakog korisnika i generisati statistika, kako bi se korisnici informisali o kvalitetu konekcije na različitim lokacijama.
Proverite brzinu vaše internet konekcije:
http://najbrzi.net

[ http://gardiomtech.blogspot.com ]

45
IT Vesti / Facebook tuži Yahoo
« poslato: April 04, 2012, 17:54:44 »
Poznat vam je scenario, kompanija A tuži kompaniju B, kompanija B pojača svoj patent portfolio i tuži kompaniju A? Očigledno je i Facebook dobro upoznat sa njim.
Ova kompanija odlučila je da tuži kompaniju Yahoo, tvrdeći da nedozvoljeno koristi 10 njenih patenata koji uključuju tagovanje na fotografijama, oglašavanje, onlajn preporuke i drugo. Iz Facebooka u tužbi kažu da im je Yahoo neovlašćenim korišćenjem načinio nepopravljivu štetu.

Odgovor koji stiže iz Yahooa kaže da je ovo samo ciničan pokušaj Facebooka da odvrati pažnju od svoje slabosti pri odbrani u već pokrenutom slučaju.

Da podsetimo, Yahoo je tužio Facebook u prvoj polovini marta, takođe za nedozvoljeno korišćenje patenata u njenom vlasništvu.

Ono što se od tada, kada je Facebook imao svega 56 patenata, promenilo, je da je Facebook nedavno kupio 750 patenata od kompanije IBM.

[ http://gardiomtech.blogspot.com ]

Stranice: 1 2 [3] 4 5 6