Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - prolaznik

Stranice: [1]
1
Razno / Odg: Enigmatika
« poslato: April 23, 2010, 22:48:03 »
Vrlo interesantna tema, jer se kod nas malo prostora pridaje značaju enigmatike. Nije to samo obična zabava kao što se često misli. Potvrda tome je postojanje enigmatskih udruženja i klubova, kao i brojna takmičenja sve do Svetskih prvenstava. Istorijatom enigmatike se pozabavio i sajt Enigmatika i druge zavrzlame, pa evo npr. kako je izgledala prva ukrštenica Artura VinaTu je i istorijat nastanka sudokua, a na sajtu ima mnoštvo radova svih vrsta enigmatike i logike za rešavanje i downloadovanje.

2
Linkoteka / Odg: Vasi forumi/sajtovi
« poslato: April 23, 2010, 22:30:24 »
Za ljubitelje enigmatike evo linka ka jednom dobrom sajtu za on-line rešavanje i download. Ima puno klasične enigmatike kao i logičkih zadataka i problema.

3
Muzika / Odg: Koju vrstu muzike slusate ?
« poslato: April 23, 2010, 22:17:48 »
Samo da nije grand-prodakšn ili ljigavi pop. Može i narodna (stara - dobra) u spec. prilikama, ali rok, rok, rok.... U posebnim prilikama uživam uz klasiku, fado, gospel...

4
Predstavite se / Odg: Zdravo opusteni narode:)
« poslato: April 23, 2010, 22:08:48 »
Evo prolazio i rešio da svratim. Mislim da sam video neke enigmatske teme i sad samo da ih pronađen :)). Pozdrav svima na forumu.

Stranice: [1]