Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - djordje5

Stranice: [1]
1
Muzika / Odg: Koju vrstu muzike slusate ?
« poslato: April 08, 2019, 18:14:35 »
Trubački orkestar Veseli Momci iz Novog Sada. Ko je slušao pobednika Guče Danijela Kostića i kome je truba gotivna uživaće.

2
Besplatni mali oglasi / Zastupanje farmaceutskih kompanija u Srbiji
« poslato: Decembar 30, 2017, 23:23:30 »
Ukoliko razmišljate o plasmanu lekova ili medicinskih sredstava širom Srbije, ili imate potrebu pokretanja ili povećanja obima poslovanja kompanija Diacell je spremna da vas inspiriše da donesete najteže odluke i to sa velikim samopouzdanjem. Kompnija Diacell d.o.o. pruža usluge zastupanja proizvođača lekova i medicinskih sredstava na teritoriji Republike Srbije. Svojim partnerima kompanija nudi rešenja za ulazak na tržište, uspostavljanje modela poslovanja, registraciju, promociju, pozicioniranje i druge postprodajne aktivnosti koji su vezani za lekove i medicinska sredstva. Aktivnosti su bazirane na znanju i iskustvu, a generisane su energičnim i entuzijastičnim pristupom svih članova tima. Imerativ kompanije je kontinuirano unapređenje, te poštovanje principa sistema upravljanja kvalitetom.
Kompanija nudi specijalizovane konsultantske usluge u:

Analizi i istraživanju tržišta:
  • uslovi plasiranja proizvoda
  • istraživanje tržišta lekova
  • istraživanje tržišta medicinskih sredstava
  • analiza i segmentacija tržišta lekova i medicinskih sredstava

Puno više na uslovi registracije lekova i medicinskih sredstava

Diacell d.o.o.
Ul. Ilije Garašanina 23
11000 Beograd, Srbija

tel. +381 11 3232488
      +381 11 3243989

fax. +381 11 3037511

E-mail  office@diacell.rs

http://diacell.rs


 

3
Besplatni mali oglasi / Odg: Kamene stanglice svih dimenzija
« poslato: Decembar 30, 2017, 22:44:43 »
Kod unutrašnje dekoracije se uglavnom koriste pri dekorisanju kamina i šank barova, a kod vanjske dekoracije, video sam da te kamene štanglice idu na fasadu i to daje poseban ton kući, zgradi..

Inače kamenstrugarnik kaljevic ima izuzetno kvalitetne štanglice.

4
Muzika / Odg: Koju vrstu muzike slusate ?
« poslato: Decembar 20, 2017, 19:35:21 »
Vec nekih pola godine slusam muziku na yuradiostanice a u poslednje vreme me tuce i nostalgija. Mislim da je jasno kao dan..

5
Bodibilding, Fitnes, Steroidi / Odg: Fitnes i bodibilding
« poslato: Decembar 20, 2017, 19:08:25 »
Znači, dovoljno je 15-ak minuta dnevno vežbanja,naravno treba pokrenuti što je moguće više mišica, od čučnjeva pa do sklekova. Ja licno radim svakodnevno vežbe oko pola sata, moram, jer veci deo dana radim, a uvece sam na netu. U početku jeste bilo teško, javljale su se tu i neke upale, i zatezanje mišića, ali posle mesec dana svakodnevnog vežbanja ja sam dobio, ja to zovem "energetske napade". Nešto kasnije sam kupio i tegove pa se pri nekim vežbaama i opteretim. Jednostavno danas se krećem sa takvom lakoćom, kao imam motore u sebi. I stvarno, kad vidim nekoga da se vuče kao prebijena mačka, prezirem ga, jer toliko malo vremena na dnevnom nivou treba uložiti u sebe da bi promenio to stanje, ali.. Za teretanu ili bazen nemam vremena, ali sam iščeprkao nešto sto se zove sobni bicikl i sad sam ja na vagi. Jeftin nije, ali se dobija puno sa samo opet 15-ak minuta okretanja pedala dnevno.  :oui

6
Razno / Odg: Šta radite kada ništa ne radite?
« poslato: Decembar 20, 2017, 18:52:29 »
Uglavnom sam na netu, i na netu mi je postalo lakše upoznati nekoga nego u stvarnom zivotu.. :oui

7
Besplatni mali oglasi / Odg: Rent a car Beograd
« poslato: Decembar 15, 2017, 22:39:34 »
Iskreno jesu, ja inače koristim usluge rent a car, ali jedne druge agencije i to već duže vreme. Međutim u nazad nekoliko meseci se ozbiljno razmišljam da počnem koristiti usluge Rent a car menadžera.  Jednostavno tako se nameću sa novinama u radu, zatim prate trendove da je to nemoguće ne primetiti. I uopšte sviđa mi se njihov pristup radu, klijentima i celokupna radna filozofija.  :oui

8
Besplatni mali oglasi / Odg: Održavanje objekata
« poslato: Decembar 15, 2017, 00:27:30 »
Gledam usluge koje pruža Invekta. Nekada u ne baš tako davnoj prošlosti, kad su postojala preduzeća tipa OOUR, SOUR i tome slično, svako to preduzeće je imalo svoje čistačice, svoje obzbeđenje, svoju tehničku podršku itd.. Danas je to malo drugačije. Neko preduzeće se bavi proizvodnjom nekog proizvoda, i koncentriše se na proizvodnju i tehnologiju. A za sve ostalo postoje preduzeća koja su usko specijalizovana i sa kojima se ulazi u saradnju, po pitanju obezbedjenja-sigurnosti, higijene, tehničke podrške. Ovo je jedna od retkih pozitivnih stvari koje su sa zapada došle na naše prostore.

9
Besplatni mali oglasi / Odg: GIPSANI PROIZVODI - MODERNA RASVETA
« poslato: Decembar 14, 2017, 00:32:58 »
Unazad nekoliko godina smo u kući promenili rasvetu. Do tadašnje sijalice što su svetlile-svetlile su, skinute su. Na njihovo mesto je došla led rasveta, a u spavaće sobe još i gipsane zidne lampe. Sva ova akcija je sprovedena na nagovor mojih radnih kolega. U startu je ulaganje bilo malo jače, medjutim sa prvim računima za struju se pokazalo da je promena rasvete u kući bila pun pogodak.  :oui

10
Sve za dom / Odg: Pvc stolarija - zašto
« poslato: Decembar 11, 2017, 22:31:18 »
Ovdje je bas sve do u detalje opisano. Mene kad pitaju šta sam dobio što sam skino drvenariju a ubacio PVC stolariju, ja odgovaram, da više ne grijem dvorište i ulicu kao nekada. Jednostavno, nema gubitaka toplote na prozore, vrata i stakla. Prethodni post je zaista odličan i opširan, do u detalje je sve to objasnio.

11
Besplatni mali oglasi / Odg: Prirodni kamen Kaljevic Mionica
« poslato: Novembar 27, 2017, 22:45:06 »
Možda bi trebalo posebno naglasini Struganički kamen koji je u stvari vrsta krečnjaka, laporoviti krečnjak. Ova vrsta prirodnog kamena spada u sedimentne stene a hemijski sastav je: 92%-97% kalcij i 3%-8% laporovita glina. Ovakav hemijski sastav daje kamenu veliku čvrstinu, otpornost na savijanje, pritisak i habanje kao i na ekstremne vremenske uslove. Može da bude u beloj, žutoj sivoj ili plavoj boji a površina mu je reljefasta. Kamen je dobio ime po selu Struganik kod Mionice gde je i rodna kuća Vojvode Živojina Mišića. Prirodni struganički kamen se eksploatiše oko 100 godin a najviše se koristi za oblaganje fasada, zidova, staza, stepenica i trotoara.
Kamen se obrađuje sečenjem i lomljenjem.  Ako je sečen onda može da ima debljinu od 1 cm pa do 5 cm i može biti u obliku štanglica, bunja i krajc.
Lomljeni struganički kamen se dobija u obliku ploča koje se koriste za izradu staza i stepenica (u debljini 3cm-5cm) i za oblaganje zidova i cokli (1cm-2cm).

Stranice: [1]