Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Lejlalikic

Stranice: [1]
1
Magija / Odg: Amajlije, talismani i amuleti
« poslato: Avgust 20, 2015, 17:05:36 »
Ne znam sta je to. Meni je isto dobra amajlija Raskovnik.

Licno sam ga imala, doneo mi je srecu u ljubavi. Ali sam ga izgubila.  :(

2
Muzika / Odg: Gibonni predstavio novi singl i najavio album
« poslato: Avgust 20, 2015, 17:04:02 »
idi kuci

3
Muzika / Odg: Gibonni predstavio novi singl i najavio album
« poslato: Avgust 20, 2015, 17:03:38 »
jedi pitu

4
Muzika / Odg: Gibonni predstavio novi singl i najavio album
« poslato: Avgust 20, 2015, 17:03:16 »
dadasads

5
Muzika / Odg: Gibonni predstavio novi singl i najavio album
« poslato: Avgust 20, 2015, 17:02:56 »
Nakon nekoliko godina kreativnog odmora , Gibonni je najavio kako će novi album izaći u početkom ožujka, a prvo će biti dostupan na mobilnim uređajima u ponudi T-Centara, obzirom da splitski kantautor ponovo surađuje s T-Mobileom.

Gibonni se vraća nakon nekoliko godina kreativne pauze

Dugo očekivani Gibonnijev album najavljen je sinoć u zgradi Državnog Arhiva gdje je Gibonni potpisao ugovor o suradnji s najvećim hrvatskim mobilnim operatorom T-Mobileom. Tijekom službenog dijela programa Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave T-HT-a i Zlatan Stipišić Gibonni potpisali su Ugovor o službenom pokroviteljstvu novog albuma od strane T-Mobilea.

U sklopu večeri brojni gosti i predstavnici medija imali su priliku premijerno pogledati i glazbeni video spot za najavni singl 'Žeđam', čija je priča bazirana na animiranome filmu 'Guliver', autora Zdenka Bašića i Manuela Šumberaca u produkciji Infine, 2009. godine.

Osim predstavljanja hit singla s novog albuma Gibo je otpjevao i nekoliko starih uspješnica priredivši svim gostima mali koncertni doživljaj.

Gibonni i Mudrinić obnavljaju ugovor o suradnji između pjevača i T-Mobilea sinoć u zgradi državnog arhiva

T – Mobileova suradnja s glazbenicima započela je prije nekoliko godina upravo s Gibonnijem. Uslijedile su uspješne suradnje s domaćim glazbenicima poput Nine Badrić i grupe Pips, Chips & Video Clips, te Lukom Nižetićem.

'U zadnjih 10 godina, ovo je moja peta suradnja sa T-Mobileom. To je moja žičara koja me vodi preko neprohodnih klanaca i gudura hrvatske estrade. Žica još nikada nije pukla nad ambisom lakih nota, pa vjerujem da neće ni ovaj puta' tom prilikom je izjavio Gibonni.

Osim toga u planu je i koncertna turneja, najavljena za travanj, kada Gibo sa svojim glazbenim sastavom nakon tri Zagrebačka koncerta kreće u Osijek, Varaždin, Bjelovar i Zadar. Karte za koncerte obožavatelji će moći kupiti ekskluzivno u T-Centrima diljem Hrvatske.

dnevnik.hr

Stranice: [1]