Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - mrmotlsd

Stranice: [1] 2 3 ... 11
1
Besplatni mali oglasi / Radiotalasna hirurgija Klinika Brant
« poslato: Decembar 05, 2019, 09:27:32 »


Radiotalasna hirurgija je najnaprednija metoda današnjice, kojom se bezbedno, bezbolno, beskrvno, brzo i bez ožiljaka uklanjaju promene na koži i sluzokožama kao što su mladeži, bradavice, kondilomi, fibromi, hemangiomi, ateromi, solarne i seboroične keratoze, dermalne ciste, prošireni kapilari i venule, idiopatske izrasline, druge tumorske promene i estetski nedostaci kože. Radiotalasnom hirurgijom se rade i složene hirurške procedure i zahvati iz domena plastične i opšte hirurgije, maksilofacijalne i oralne hirurgije, otorinolaringologije i ginekologije.

Sve informacije o radiotalsnoj hirurgiji i cenovnik naših usluga možete pronaći na sajtu klinike Brant


https://www.nanoklinika.rs/radiotalasna-hirurgija/
https://www.nanoklinika.rs/radiotalasna-hirurgija-cenovnik/


Tel: +381 69 737 500
dr.brankotrklja@gmail.com
Takovska 5. Beograd
Bulevar Oslobođenja 267. Beograd

2
Besplatni mali oglasi / Transplantacija kose
« poslato: Novembar 25, 2019, 14:46:57 »
Transplantacija kose je hirurški proces koji se može razlikovati u zavisnosti od metode koja se primenjuje. Trenutno najpopularniji metod je metod pojedinačnog prebacivanja folikula, stručno nazvan FUE (Follicule Unit Extraction).

Kasnih 80-tih počinje primena stereo mikroskopa pod kojim su se izvađeni folikuli razdvajali. U početku je prečnik instrumenta za vađenje folikula „panča“ bio mnogo veći. To je za posledicu ostavljao veću traumu na koži i neprirodan rezultat, da bi se vremenom u praksi usavršio metod. Danas se najčešće primenjuju pančevi prečnika od 0.6 – 1.2mm.

Specijalnim instrumentom se prođe oko folikula i bez oštećenja istog oslobodi se koža. Na taj način folikuli se mogu nesmetano izvaditi i implantovati u regiju gde je kosa proređena ili potpuno izgubljena. Način na koji se kosa implantuje je jednostavniji jer se folikul koji je već pripremljen ubaci u takozvani „usađivač“. To je instrument vrlo sličan olovci, koji sa jednim klikom dlaku insertuje u regiju gde je kosa neophodna. Faza implantovanja kose (transplantacije kose) je uglavnom duplo brža od faze vađenja folikula kose. U prvoj fazi se pri vađenju folikuli sortiraju, što iziskuje pomoć asistenta i više vremena rada na stereo mikroskopu.

više na https://www.ahttransplantacijakose.com/transplantacija-kose/
3
Besplatni mali oglasi / Trubački orkestar Veseli momci Novi Sad
« poslato: Novembar 22, 2019, 08:47:22 »
rubači iz Novog Sada poznatiji kao Bend Veseli Momci. Iza trubačkog orkestra stoji niz godina iskustva. Naš trubački bend svirao je na mnogim područjima širom Srbije, kao i u inostranstvu.

Po svojim nastupima poznati smo i u Austriji gde smo zbog mnogobrojnih nastupa i kvalitetnog zvuka ostavili svoj pečat.

Kvalitetni trubači baš onakvi kave želite za vaše veselje. Visok profesionalizam, kvalitetan zvuk trube, veliko Evropsko iskustvo, izvrsni muzičari sa ogromnim muzičkim znanjem i energijom, sve su to vrline trubačkog orkestra Veseli Momci.Pozovite i pravovremeno organizujte trubače za Vaše slavlje. Cene trubačkog angažmana su po dogovoru, a provod je zagarantovan.

Trubački orkestar Danijela Kostića Veseli Momci    
+381628156871    
Novi Sad, Srbija    
veselimomci@trubacinovisad.com
http://trubacinovisad.com/

5
Besplatni mali oglasi / Presadjivanje kose
« poslato: Novembar 14, 2019, 11:23:48 »
Presađivanje kose AHT metodom je potpuno bezbolna procedura pri čemu nema nikakvih otoka čak ni nakon intervencije kada prestane dejstvo lokalnog anestetika. Prethodne metode, kao što je FUT metoda, poznatija kao STRIP metoda, bila je prilično bolna i invazivna. Zbog nezadovoljavajućih rezultata uvek se težilo da se metoda usavrši i postigne bolji i prirodniji rezultat.

Linearni ožiljak, otoci praćeni bolom i nošenje konaca nisu bili jedini problem FUT metode presađivanja kose nego je i sam rezultat bio neprirodan. Kod većine pacijenata nezadovoljstvo se odnosilo isključivo na neprirodan izgled što primorava pacijente na  ponovno vraćanje u ordinaciju prolazeći iznova kroz bolnu proceduru.

Najsavremeniji AHT metod presađivanja kose je ne samo izbegao sve nedostatke kao što su bol, otok i ožiljci, već je i produžio vitalnost folikula primenom najsavremenijih inovacija. Uvođenjem novih elemenata u samu proceduru i usavršavanjem metode pri rukovanju i odlaganju folikula procenat uspešnosti se povećao na preko 91% što je više od bilo koje druge metode koja se danas primenjuje

Pročitajte neke utiske pacijenata https://www.ahttransplantacijakose.com/presadjivanje-kose/

Informacije
 Molerova 3, Beograd

 Ponedeljak - Petak 09:00-17:00

 +381 66 012 666

 Kontaktirajte nas

6
Besplatni mali oglasi / Transplantacija kose
« poslato: Novembar 11, 2019, 13:10:20 »
Transplantacija kose je mikrohirurški proces koji se može razlikovati u zavisnosti od metode koja se primenjuje. Najpopularniji metod je metod pojedinačnog prebacivanja folikula, stručno nazvan FUE (Follicule unit extraction), a najsavremeniji metod je AHT (Advance Hair Transplantation).Proteklih godina, naš metod je proširio poslovnu saradnju, posvetivši se razvijanju inovativnih tehnika i medicinskih sredstava na polju transplantacije kose.
Osoblje AHT tima čini obučeni personal, sa seritifikatima i visokim standardom u najnovijim tehnikama. Oni su podvrgnuti viskom stepenu obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat.
Dr Tanja Radenkov je dobitnik priznanja za najbolju medicinsku praksu u transpalataciji kose 2018 na Oksfordu i član Evrospke Zdravstvene Asocijacije kao i Zdravstvene Asocijacije Brisela.nformacije Molerova 3, Beograd

 Ponedeljak - Petak 09:00-17:00

 +381 66 012 666

https://www.ahttransplantacijakose.com/

7
Besplatni mali oglasi / Deratizacija Beograd
« poslato: Oktobar 23, 2019, 09:09:18 »


Deratizacija predstavlja suzbijanje i redukciju broja štetnih glodara na najmanju moguću meru. Potreba za suzbijanjem proizilazi iz epidemiološko-epizotioloških i ekonomskih razloga.

Pored zdravstvene ugroženosti, ekonomske štete koje glodari prouzrokuju stanovništvu na svetskom nivou mere se milijardama dolara. Mere suzbijanja glodara mogu se podeliti u nekoliko grupa:

Deratizacija
Preventivne mere imaju za cilj da spreče prenamnožavanje glodara u odredjenoj životnoj sredini. Jedna od najosnovnijih mera je izgradnja objekata od čvrstog materijala, kako su u skladištima sačinjenim od tvrdih materijala uslovi za razmnožavanje svedeni na minimum. U naseljima sa kanalizacionim sistemom potrebno je osigurati otvore rešetkama, kako bi se onemogućio ulazak u objekte u kojima žive ljudi. Poznato je da pacovi ne mogu da opstanu dugo bez vode čak i u uslovima kad ima dovoljno hrane, zbog čega je potrebno obratiti pažnju na pravilno održavanje vodovodnih instalacija.

Održavanje čistoće i higijene u stajama, dvorištima, skladištima hrane, takodje je jedna od preventivnih mera.

Mehaničke mere suzbijanja glodara su prilično primitivne i retko se primenjiuju. One ne mogu na duže da reše problem, vec ga odlažu do primene radikalnijih metoda. Za ovaj metod se koriste različite naprave poput zamki, klopki, lepkova itd.

Biološke mere podrazumevaju primenu prirodnih neprijatelja u vidu drugih životinja i mikroorganizama.

Hemijske mere baziraju se na primeni hemijskih sredstava. To mogu biti:

brzi otrovi - retko se primenjuju kako postoji opasnost trovanja ljudi i životinja;

spori otrovi – najčešće su u primeni otrovi druge generacije ( bromadiolon, brodifakum, difenakum…) gde se efekat postiže nakon prve konzumacije;
repelenti – sredstva za odbijanje glodara;
hemosterilanti – hemijska jedinjenja koja izazivaju trajni ili privremeni sterilitet kod glodara.Adresa: Aleksinačkih Rudara 30,
Beograd, Srbija
http://www.istrebljivac.com/deratizacija/
Telefoni: 062 872 44 45
066 962 08 96
011 630 34 69

8
Besplatni mali oglasi / Trubački orkestar iz Novog Sada
« poslato: Oktobar 21, 2019, 11:12:14 »


Ko još nije čuo za bend Veseli Momci, trubači u Novom Sada kao i za Danijela Kostića? Iza nas je višegodišnje iskustvo širom Srbije ali i u mnogim zemljama Evrope gde smo uvek ostavili jedintven pečat i stekli nove prijatelje.

Osvajali smo vredne nagrade na mnogim takmičenjima.

Treća nagradu u Guči 2018, najveće svetsko takmičenje trubačkih orkestara.

Najbolji basista iz našeg orkestra na takmičenju u Guči 2018.

Najbolji orkestar i prva truba grada Beograda i Vojvodine.Mi znamo kako da ulepšamo i učinimo vaše veselje spektakularnim. Zašto? Jer pritupamo poslu profesionalno, a kvalitet sviranja smo dokazali nebrojeno puta na mnogim takmičenjinma. Ipak, ako niste sigurni zašto da odaberete naš okrestar, onda naša energija i repertoar čine prevagu u odnosu na konkurenciju.

Trubački orkestar Danijela Kostića Veseli Momci    
+381628156871    
Novi Sad, Srbija    
veselimomci@trubacinovisad.com

http://trubacinovisad.com/


9
Besplatni mali oglasi / Adaptacija stanova
« poslato: Oktobar 16, 2019, 08:52:12 »
Adaptacija stanova i poslovnih prostora se radi iz više razloga. Ponekad je nužna i preko potrebna upravo zbog dotrajalosti samog objekta. U nekim slučajevima se radi da bi se prostor adaptirao u druge svrhe ili se zbog promene životnih potreba javlja potreba za dodatnim prostorom tj. sobama.

Adaptacija stanova / prednosti:

Adaptacijom starijeg stana dobija se novi kvalitetniji stan

Adaptacija prostora je daleko jeftinija od kupovine novog

Poboljšanje funkcionalnosti životnog ili poslovnog prostora

Samostalan odabir materijala, načina izvodjenja radova …

Adaptacijom, prostor prilagođavate Vašim željama i potrebama

Takodje veliki ugođaj donosi adaptacija kupatila

Naš način rada je adaptacija stana po sistemu ključ u ruke. Dajemo garanciju na izvedene radove i adaptaciju. Ističemo kvalitet i brzinu, jer mi poštujemo Vase vreme i novac.. Adaptaciija stanova tj. prostora zahtreva više majstora različitih profila koje treba uskladiti i povezati da bi se dobio očekivan rezultat.

Kako bi Vam olakšali samu adaptaciju, kod nas dobijate sve na jednom mestu, vrhunske majstore različitih profila koji svoj posao obavljaju savesno, profesionalno i u skladu sa datim projektom u saradnji sa kolegama.

Radimo sve počevši od rušenja zidova, zamena i postavka pločica, brušenja parketa, menjanje vodovodnih cevi i elektroinstalacija, krečenja zidova, odgusenja kanalizacie.

Ukoliko želite da adaptirate Vaš stan, kuću ili poslovni prostor, a nemate jasnu ideju kako to da uradite, pozovite AQUA SPEED i naši stručnjaci uz pomoć našeg vodoinstalater -a će Vam rado pomoći da osmislite projekat.

Ukoliko su Vam pak potrebni pojedinačni radovi poput keramičarskih, parketarskih, zidarskih, ugradnja stolarije, izrada spuštenih plafona, sanacija krova, vodoinstalaterski i elektroinstalaterski radovi kao i gipsarski radovi kontaktirajte nas kako bi u najkraćem roku dobili odgovor na Vaš upit.

Beranska 18D
11000 Beograd Srbija

+38164 444 8992

office@vodoinstalater.com

https://www.vodoinstalaterskeusluge.com/

10
Besplatni mali oglasi / Trubači Novi Sad
« poslato: Oktobar 11, 2019, 09:58:48 »
Trubači iz Novog Sada poznatiji kao Bend Veseli Momci. Iza trubačkog orkestra stoji niz godina iskustva. Naš trubački bend svirao je na mnogim područjima širom Srbije, kao i u inostranstvu.

Po svojim nastupima poznati smo i u Austriji gde smo zbog mnogobrojnih nastupa i kvalitetnog zvuka ostavili svoj pečat.

Kvalitetni trubači baš onakvi kave želite za vaše veselje. Visok profesionalizam, kvalitetan zvuk trube, veliko Evropsko iskustvo, izvrsni muzičari sa ogromnim muzičkim znanjem i energijom, sve su to vrline trubačkog orkestra Veseli Momci.
Pozovite i pravovremeno organizujte trubače za Vaše slavlje. Cene trubačkog angažmana su po dogovoru, a provod je zagarantovan.

Treća nagradu u Guči 2018, najveće svetsko takmičenje trubačkih orkestara.
Najbolji basista iz našeg orkestra na takmičenju u Guči 2018.
Najbolji orkestar i prva truba grada Beograda i Vojvodine.

Trubački orkestar Danijela Kostića Veseli Momci
+381628156871
veselimomci@trubacinovisad.com
http://trubacinovisad.com/

11
Besplatni mali oglasi / Deratizacija stanova i poslovnog prostora
« poslato: Oktobar 05, 2019, 14:27:45 »
Deratizacija predstavlja suzbijanje i redukciju broja štetnih glodara na najmanju moguću meru. Potreba za suzbijanjem proizilazi iz epidemiološko-epizotioloških i ekonomskih razloga.

Glodari su prenosioci velikog broja zaraznih bolesti i kod ljudi i kod životinja. Najčešće bolesti koje prenose su: leptospiroza, tularemija, besnilo, ”kju” groznica, tuberkuloza, pseudo tuberkuloza, tifus, bruceloza, slinavka i sap, salmoneloza, trihineloza itd.Adresa: Aleksinačkih Rudara 30, Beograd, Srbija

Telefoni: 062 872 44 45
066 962 08 96
011 630 34 69
http://www.istrebljivac.com/

12
Besplatni mali oglasi / Apartmani u Beogradu - Play spa
« poslato: Oktobar 02, 2019, 09:26:58 »
Apartman je veličine 107 kvm i nalazi se u centralnom delu YU biznis centra na drugom spratu. Adresa je Mihaila Pupina 10D. Poseduje veliki đakuzi za 6 osoba, kapaciteta 1200 litara, parno kupatilo za 4 osobe i tušem i saunu za dve osobe.

Takođe poseduje kupatilo sa dve tuš kabine i mali toalet. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj dimenzija 2 x 2 metra sa ogledalima na uzglavlju i na plafonu. Tu je još i mini linija i smart tv 40 inča sa kablovskom televizijom.Telefon: +381 65 800 15 15
 Email: spa@spaintimo.rs
https://spaintimo.rs/apartmani/play-spa-apartman.html

13
Besplatni mali oglasi / Uništavanje bubašvaba
« poslato: Septembar 26, 2019, 10:48:30 »
Uništavanje bubašvaba se vrši metodama dezinsekcije. Dezinsekcija i suzbijanje bubašvaba se radi jednostavno, ali potrebno je sistematično i uporno tretiranje preparatima. Najefikasnije je raditi dezinsekciju jednom godišnje, najbolje početkom proleća.

Dezinsekcija se sprovodi vlažnim postupkom, prskanjem preparatom protiv bubašvaba pomoću pumpi i prskalica.
Preparat se nanosi po ćoškovima i uglovima između zida i poda. Preparati koji se koriste su neutralni, nemaju miris i neostavljaju tragove. Postoji i druga najčešća metoda koja se sastoji od postavljanja otrovnih mamaca u vidu gela, čiji je cilj da namame bubašvabe da pojedu te otrovne mamce i da uginu.

Bitno je naglasitit da su sve ove navedene metode u potpunosti bezbedne po zdravlje dece, odraslih ljudi i kućnih ljubimaca.

U toku postupka dezinsekcije i nakon tretiranja prostora niko nije u obavezi da napušta taj prostor. Nakon dezinsekcije u tretiranom objektu se mogu zaticati uginuli primerci insekata raznih vrsta, pošto preparati primenjeni za dezinsekciju bubašvaba imaju neselektivan efekat.

Posle izvršene dezinsekcije bubašvabe će se postupno sve manje i ređe javljati bilo da su žive ili uginule.

Preuzeto sa a bloga http://www.istrebljivac.com/

14
Besplatni mali oglasi / Sudski prevodilac Jasna Filipović Bojić
« poslato: Septembar 19, 2019, 11:59:28 »
S obzirom da smo kancelarija sudskog tumača/sudskog prevodioca naše cene su povoljnije nego cene koje nude posrednici. Kod nas ostvarujete direktan kontakt sa prevodiocima sa kojim možete da se konsultujete u vezi sa prevodom.
Sudski tumač – sudski prevodilac overava svojim pečatom prevod dokumenta i garantuje da je taj prevod istovetan sa originalom. Za overen prevod nekog dokumenta potrebno je dostaviti ili original ili overenu kopiju originalnog dokumenta. Usluga sudskog tumača podrazumeva prevođenje dokumenta i overu prevedenog dokumenta pečatom stalnog sudskog tumača – sudskog prevodioca.

Pismeni prevodi
Pismeno prevodjenje dokumenata za vize: viza za Kanadu, viza za Veliku Britaniju, viza za Ameriku, viza za Australiju
Pismeno prevođenje ličnih dokumenta sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje pravne i sudske dokumentacije sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje tehničkih, stručnih i naučnih tekstova sa overom sudskog tumača ili bez overe sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje tehničke dokumentacije sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje dokumentacije pravnih lica sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
Pismeno prevođenje medicinske i farmaceutske dokumentacije sa overom ovlašćenog sudskog tumača – sudskog prevodioca
Hitni prevodi dokumenata
Prevodi
Pružamo usluge overenih i neoverenih prevoda sa engleskog na srpski jezik i sa srpskog na engleski: prevodi i overe svih vrsta opštih tekstova i dokumenata;

Prevodi za fizička lica:
Prevodi diploma, svedočanstva, prepisi ocena, pisma preporuke, planovi i programi studija, potvrde o nekažnjavanju, prebivalištu, izvodi iz matične knjige rođenih, umrlih i venčanih, rešenja o nasleđivanju i razvodu, testamenti...

Sudski prevodi diploma

Prevodi za pravna lica:
Rešenja o registraciji društava, rešenje Agencije za privredne registre, tenderska dokumentacija, bilansi, finansijski izveštaji, OP obrasci, statuti, ugovori, web stranice, zakoni EU.

Usmeno prevođenje:
Prisustvo sudskog tumača na venčanjima sa stranim državljanima koji ne govore srpski jezik, overa potpisa stranih državljana u sudu i opštini...

Mogućnost plaćanja prevoda u gotovini i preko računa.

Prevodi dokumenata su gotovi istog dana.

Direktnim dolaskom kod nas uštedećete novac.

ONTAKT
jasnabo@sezampro.rs
Tel./fax: 011/3239-053 i mobilni 063/322-798
U centru grada:
Svetogorska 4, drugi sprat (Lole Ribara)

Na Novom Beogradu:
na dve adrese (Bulevar Arsenija Čarnojevića 149 i Aleksinačkih rudara 51 – kod YU biznis centra) Beograd, Srbija
Radno vreme u kancelariji:
Ponedeljak - petak 08:00h – 17:00h
Radno vreme na Novom Beogradu non-stop.

http://www.sudski-prevodilac.net/

15
Besplatni mali oglasi / Spa Apartmani Beograd
« poslato: Septembar 11, 2019, 08:45:19 »
SPA Centar funkcioniše po principu apartmana i faktički iznajmljujete ceo SPA centar samo za Vas.

Intimno, diskrecija. Uživanje u wellnes i spa apartmanima, jacuzzi tj. djakuzi centar Beograd i posebno Novi Beograd.

https://spaintimo.rs/apartmani-beograd.php

 Telefon: +381 65 800 15 15
 Email: spa@spaintimo.rs

Stranice: [1] 2 3 ... 11