Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - milanar

Stranice: [1]
1
Ljubimci, Priroda, Saveti... / Odg: Pas..
« poslato: Mart 18, 2013, 13:57:13 »
Zavisi koja je rasa, ali po mom iskustvu, ako psa drzis u stanu, najbolje je da jede granule... nemas problema ni sa cim... ja imam malog psa, pa cim dobije nesto drugo krene povracanje, proliv, infuzija... sa velikim je verovatno druga prica, jer su otporniji, ali i dalje, ja sam za granule, ne mislis ni o cemu  :)

2
Ljubimci, Priroda, Saveti... / Odg: Koliko često treba kupati pse?
« poslato: Mart 18, 2013, 13:54:10 »
Mislim da je vazno samo da psa kupate samponom za pse i onda nije toliko bitna ucestalost... meni svako kaze drugacije, imam bolonjezera i kupam ga na 3 nedelje otprilike, kad se usmrdi i isprlja i nista mu ne fali. kako uzgajivaci koji vode na izlozbe... oni kupaju pse jednom nedeljno najmanje. ali verovatno to zavisi i od rase. meni je veterinar rekao 2 puta godisnje da kupam psa, ali to je nemoguce, to je jako dugacak period i ne znam na sta bi licio kad ga 6 meseci ne bih kupala. eto moje iskustvo...  :)


3
Humor / Odg: najbolje fore za startovanje
« poslato: Mart 18, 2013, 13:50:03 »
M: Što bi rekla kad bih te pitao da li se želiš oženiti za mene?
Ž: Ništa.Nemogu pricati i smejati se u isto vrijeme.

 cheesy

4
Humor / Odg: Chuck Norris
« poslato: Mart 18, 2013, 13:44:41 »
Čak Noris jede hleb od sutra !!!   :ok

5
Lepota i Zdravlje / Odg: Najbolja dijeta na svetu
« poslato: Mart 18, 2013, 11:52:57 »
Ne postoji dijeta koja bi nas trajno oslobodila kilograma... ko je u stanju da ceo zivot bude na dijeti? a kad prestanes sa dijetom sve se vrati, ako se ti vratis na raniji rezim ishrane... Najbolja dijeta, bar za mene je da jedem sve, ali nikad ne pojedem celu porciju i tako uzivam u svoj hrani, ne odricem se nicega, samo kolicinu smanjujem...  :rolle i tako funkcionisem vec godinama  :ok

Stranice: [1]