Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - svetostev

Stranice: [1]
1
Lepota i Zdravlje / Odg: Voda - piti il' ne piti?
« poslato: Januar 06, 2012, 20:29:35 »
Kod mene česmovača se najčešće pije. Gaziranu vodu ne volim i izbegavam je. Jedino je dobra u špriceru, valjda.

2
Alternativna medicina / Odg: Žalfija - lek širokog spektra
« poslato: Januar 06, 2012, 20:11:22 »
Ali treba je znati napraviti - kuhati tačno 3 minute

Ako se žalfija koristi za ispiranje grla putem grgoljenja onda je nije potrebno kuvati 3 minuta jer se čaj posle grgoljenja ispljune, nije ga preporučljivo progutati. Kad čaj treba da se pije onda mora da se kuva 3 minuta. Pozdrav.

3
Lepota i Zdravlje / Odg: Pomozite sebi da bolje spavate
« poslato: Januar 06, 2012, 20:06:39 »
Veoma je korisno pred spavanje popiti čaj od nane ili matičnjaka. Preporučljivo je pred spavanje uzeti kašičicu meda i zadržati je u ustima što duže. Med hrani mozak i srce, deluje umirujuće na organizam i manje ćete u toku noći ići u toalet. Pozdrav.

4
Alternativna medicina / Odg: Afte u ustima
« poslato: Januar 06, 2012, 20:00:29 »
Dobre rezultate postiže alkoholni ekstrakt propolisa, kao i vodeni ratvor propolisa. Alkoholni ekstrakt možete nakapavati na obolelo mesto ili prskati ako imate propolis u maloj prskalici (pumpici). Vodeni rastvor jednostavno grgoljite nekoliko puta u toku dana. Propolis je čudo. Ove preparate možete naći u skoro svakoj apoteci ili kod nekog pčelara. Dobre rezultate daje i med koji treba što duže držati u ustima (mala kafena kašika). Nadam se da sam bio od koristi. Pozdrav.

5
Lepota i Zdravlje / Odg: Najbolja dijeta na svetu
« poslato: Januar 06, 2012, 19:52:34 »
Umerenost u svemu. Treba se puno kretati (ne mora se uvek trčati). Naravno, treba voditi računa šta se jede i pije. Ne provoditi slobodno vreme samo ispred računara...

Stranice: [1]