За краве и Србе долазе тешки дани

  • 0 Odgovora
  • 1495 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DaNiLo

  • *****
  • 2,849
  • +8/-7
  • Pol: Muškarac
  • Koljem po kucama
    • Pogledaj profil
За краве и Србе долазе тешки дани
« poslato: Maj 15, 2008, 11:04:46 »
Српски Нови Сад је 11.маја пао у руке Ненада Чанка и његових чауша и савезника из ДС-а. Човек који мрзи краве и српски народ, имаће сада као своје лично ловиште целу северну српску покрајину као и Нови Сад-српску Атину.

Ситуација је врло тешка за све оне који српски мисле и дишу у северној Србији. Нека непријатна језа прошла ме је, док сам са пријатељима путовао у недељу за Врбас, када смо у једном селу кроз које смо пролазили видели ону наказну крпу, такозвану „покрајинску заставу“. Истичу је свугде где могу, од сада ће то радити све чешће и чешће, да би показали Србима да је Војводина њихов феуд.

Вазални режим, окупиране Бачке, окупираног Срема и окупираног Баната, користиће ту гађења вредну заставу још неколико година, ако у међувремену не постане државна, јер апетити наших непријатеља не заустављају се само на аутономији. 

Данас сам прилично гласно пуштао моје омиљене гусларске песме „Ој Гатачко поље меко“ и „Дерикоња са Вучије луке“. У томе сам налазио извесно задовољство, не само да би злотвори чули колико их се не бојим, већ више због тога што у овом времену окупације, извесну терапију охрабрења представља пуштање таквих песама. Гласно, наравно.

Страх је убица ума, зато дођавола са њим! Нема страха, бранићемо оно што је наше. Срби никога не мрзе, јер се никога не боје. Према томе, док је једног Србина у Бачкој, Срему и Банату, неће се изроди српски, и непријатељи наши, насркати победничког шампањца, као што су га пили за предају Косова.

Примећујете да не желим да користим име „Војводина“ за северну српску покрајину. Та комунистичка творевина, комунистичка САП, АВНОЈ-евска наказа,  у свакој слободној, нормалној земљи била би укинута. Ипак, постојаће још доста година нажалост.

Српска Војводина више не постоји, ово сада је комунистичка заоставштина помоћу које су наши непријатељи направили државу у држави, да би је временом одвојили од Србије. Оскрнавили су тежње српског народа за аутономијом у оквиру Аустроугарске, тада је постојало Војводство Србија и Тамишки Банат. Све после тога је комунистичко насиље над српским народом које су ови нео-комунисти из ДС и ЛСВ наставили.

Било како било, наступају тешки дани за Србе. Можда најтежи у нашој историји. Покушајмо да будемо сложни. Јер кад нас једном поведу на клање, неће питати ко је коју странку гласао, и да ли је уопште гласао. Мислите о томе браћо Срби.

Горан Давидовић

13.05.2008

[Reklama]