Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge

 • 7 Odgovora
 • 7478 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

rasha2004

 • Relax take it easy
 • **
 • 459
 • +9/-0
 • Pol: Muškarac
 • Never give up it's such a wonderful life!
  • Pogledaj profil
Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge
« poslato: Jul 28, 2010, 18:10:17 »
Telenor prvi u Srbiji uveo kupovinu mobilnih telefona na rate

14. jul 2010. - Prvi put u Srbiji, Telenor je omogućio kupovinu mobilnih telefona na rate. Novi, ali i postojeći Telenorovi postpejd korisnici od sutra mogu na šest rata da kupe novi mobilni telefon, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Prilikom kupovine mobilnog telefona na rate, novi korisnici podnose zahtev za MasterCard kreditnu karticu, preko koje će plaćati rate za telefon, a za ovaj zahtev im je potrebna samo lična karta. Prodavac popunjava formular, prosleđuje zahtev banci i, ukoliko korisnik ispunjava uslove banke, dobija kreditnu karticu, koja mu stiže na kućnu adresu.

Za mobilne telefone koji su skuplji od 26.000 dinara, koliko iznosi limit banke na kartici, korisnik treba da plati razliku u ceni odmah po potpisivanju ugovora.
 
Postpejd korisnici koji su duže od šest meseci u Telenor mreži mogu da kupe mobilni telefon na rate bez kartice, a rate će plaćati kroz mesečne račune.
 


Promocije - Šta je danas na meniju?
 
Zašto svoj telefon ne biste koristili baš onako kako vama odgovara? Besplatno pozovite broj *111# i putem servisa Moj meni napravite sami svoj koktel mobilnih servisa koje najčešće koristite i - uštedite novac!
 


Mnoge stvari u životu biramo po svom ukusu - omiljena jela, garderobu, prijatelje, mesta na kojima ćemo provesti odmor... Telenorovi pripejd korisnici sada imaju priliku da po svom ukusu skroje i paket mobilnih usluga kojima se najviše služe i da za uloženi novac dobiju mnogo više nego što su očekivali. Primamljivi letnji kokteli na servisu Moj meni, kome se pristupa pozivanjem broja *111#, za nove korisnike uključuju sledeće neodoljive kombinacije:

Moj Miks - za one koji telefon koriste "punim plućima": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 400 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže, 400 poruka u domaćem SMS saobraćaju, kao i 40 megabajta u domaćem GPRS saobraćaju.
 
10 para minut - da nikad ne ostanete "bez teksta": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 2000 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže!
 
10 puta veći kredit - najbolja mera za borbu s ekonomskom krizom: za samo 200 dinara korisnik dobija 2000 dinara kredita koje po želji raspoređuje na razgovore, SMS, MMS i video pozive u okviru Telenorove mreže!

 
Dok novi korisnici imaju jedinstvenu cenu od 200 dinara za sve tri ponude, postojeći korisnici dobijaju ponudu kreiranu prema navikama u korišćenju mobilnog telefona, tj. imaju cene prilagođene njihovim potrebama, što znači da cene navedenih ponuda ne moraju nužno biti iste.
 
Prednostima servisa Moj meni ovde nije kraj: uz navedene ponude ne morate brinuti zbog skrivenih troškova, jer se tokom njihovog korišćenja ne naplaćuje usluga uspostavljanja veze, dok se tarifiranje vrši po minutu razgovora! Svi Moj meni servisi mogu da se koriste tokom sedam dana od datuma kupovine i zato već danas pozovite *111#!Telenor putni paket
Aktivirajte Telenor putni paket i komunicirajte bezbrižno uz roming paket koji sadrži minute, SMS poruke i kilobajte!

 
 
Telenor putni paket vam omogućava da unapred po znatno nižoj ceni kupite sve minute, SMS poruke i kilobajte koji su potrebni za odmor u Evropi! Bez obzira na to da li ste pripejd, postpejd ili biznis korisnik, ne postoji ni jedan jedini razlog da mobilni telefon ostavite kod kuće. Uživajte u komunikaciji i to po znatno nižim cenama.
 
Kupovinu Telenor putnog paketa možete da obavite odmah, kao i na putovanju besplatnim pozivanjem broja *111*5#. Uživajte u razgovorima po znatno nižim cenama!
 
 
CENA PUTNIH PAKETA*    999 din    999 din    3.499 din    6.999 din
Minuta razgovora         20               -                50           100
SMS poruka            20              70                50           100
GPRS (MB)                 -               -                 2                5
 
* Sve cene su prikazane u dinarima bez PDV-a i Poreza na upotrebu mobilnog telefona.

Obračunski interval za odlazne pozive je 60 sekundi, za dolazne 1 sekunda, dok se prenos podataka obračunava na 100 KB. Ponuda važi do 30. septembra 2010. godine.

[Reklama]


rasha2004

 • Relax take it easy
 • **
 • 459
 • +9/-0
 • Pol: Muškarac
 • Never give up it's such a wonderful life!
  • Pogledaj profil
Odg: Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge
« Odgovor #1 poslato: Avgust 02, 2010, 09:56:19 »
OKS raspisao konkurs za maskotu srpskog olimpijskog tima
Autor najboljeg rešenja dobija vredne nagrade

 
Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. srpski sportisti će prvi put biti brojniji za još jednog člana – maskotu Olimpijskog tima Srbije. Zbog toga je, u godini u kojoj OKS obeležava stogodišnjicu postojanja, raspisan konkurs za izradu idejnog rešenja za maskotu srpskog Olimpijskog tima.
 
Autor najboljeg idejnog rešenja biće nagrađen sa 1.000 evra. Kompanija Telenor, generalni sponzor OKS-a pripremila je za pobednika mobilni telefon, pripejd paket i Internet modem sa 30 gigabajta saobraćaja.
 
Konkurs Olimpijskog komiteta Srbije traje do 21. avgusta, a pravo učešća imaju fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, na visokom likovnom i estetskom nivou, a koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma. Idejna rešenja šalju se na adresu Olimpijskog komiteta Srbije - Generala Vasića 5, 11000 Beograd, a više informacija o propozicijama konkursa nalazi se na OKS – [hide]www.oks.org.rs.[/hide]
 
Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine srpski Olimpijski tim obeležiće 100 godina od svog prvog nastupa na ovom takmičenju.

rasha2004

 • Relax take it easy
 • **
 • 459
 • +9/-0
 • Pol: Muškarac
 • Never give up it's such a wonderful life!
  • Pogledaj profil
Odg: Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge
« Odgovor #2 poslato: Septembar 11, 2010, 13:37:26 »
Lako i besplatno do Interneta preko mobilnog telefona

OD DANAS JE TELENOROVIM KORISNICIMA, zahvaljujući novog usluzi Telenor Klik, na raspolaganju pristup Internetu i sa jednostavnijih modela mobilnih telefona,. Usluga je omogućena postpejd i pripejd korisnicima i potpuno je besplatna do kraja godine. Telenor Klik je prva usluga sa ovakvim konceptom u svetu, a Telenor je nudi sa ciljem da Internet postane lako dostupan što većem broju korisnika u našoj zemlji.U okviru usluge dobija se i Telenor pretraživač Opera Mini, koji omogućava pregled veb sadržaja kao na računaru, i Telenor Komunikator, koji objedinjuje pristup elektronskoj pošti, društvenim mrežama i četovima na jednom mestu (Facebook, Twitter, Linked In, Hotmail, G-Mail, Yahoo, G-Talk i MSN).

Slanjem SMS poruke sa tekstom „Klik“ na broj 9000 stiže odgovor sa linkom koji vodi na opis i aktiviranje usluge. Dobijaju se još dve poruke sa linkovima za preuzimanje besplatnih aplikacija: Opere Mini i Telenor Komunikatora.

Korisnik tada dobija 150 megabajta Internet saobraćaja pune brzine mesečno, što je višestruko više od prosečne potrošnje u Srbiji. Telenorova mreža meri količinu potrošenog saobraćaja i obezbeđuje da korisnik ima uslugu i pošto potroši početnih 150 megabajta. Kad ovu količinu potroši, korisnik nastavlja da koristi Internet umanjenom brzinom, bez ikakvih dodatnih troškova.

Nakon promotivnog perioda do kraja godine, cena usluge će biti 290 dinara sa porezima, mesečno za postpejd, odnosno 30 dana za pripejd korisnike.

„Razvijajući ovu uslugu vodili smo se opsežnim prošlogodišnjim istraživanjem za celu Srbiju, čiji rezultati jasno pokazuju da bi povećano korišćenje Interneta doprinelo društveno-ekonomskom razvoju zemlje, i odgovorilo na globalni zahtev da Internet bude osnovno ljudsko pravo“, izjavio je Ćel Morten Jonsen, generalni direktor Telenora. (A.S.)

Oasis

 • *
 • 1,774
 • +11/-0
 • Pol: Muškarac
  • Pogledaj profil
Odg: Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 16, 2010, 12:00:57 »
Naručivanje vesti putem SMS-a

Svi korisnici Telenorove usluge "Moj Meni *111#" od sada mogu da naručuju i biraju vesti i informacije iz oblasti sporta, politike, ekonomije, kulture ili društva zahvaljujući novom servisu “Telenor Infobox”. Izabranu informaciju korisnik dobija putem SMS-a.

Na taj način su im lako i redovno dostupne vesti, pozorišni i bioskopski repertoar, kursna lista, horoskop i sve ostale zanimljivosti koje posebno za ovu uslugu obezbeđuju redakcije Blica, Sportala i portala Kuda za vikend. U okviru „Infoboxa“ nalazi se i Telenor muzika u vidu nedeljne top liste najslušanijih pesama, nove muzičke promocije i svakodnevne preporuke pesama za slušanje.Sve vesti i vremenska prognoza se ažuriraju tri do četiri puta dnevno, a kompletan sadržaj podrazumeva i aktuelnosti iz većine gradova u Srbiji.

Usluga se aktivira preko menija *111#, odabirom opcije „Infobox “, a svaki poslati zahtev naplaćuje se 5 dinara bez poreza, osim zahteva za kategoriju Telenor muzika koji su besplatni.
 

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Novosti/2010/Narucivanje-vesti-putem-SMS-a

Oasis

 • *
 • 1,774
 • +11/-0
 • Pol: Muškarac
  • Pogledaj profil
Odg: Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 16, 2010, 12:04:46 »
Opera Mini i Telenor Klik – dobitna kombinacija za internet u džepu
Blic Online | 15. 10. 2010. - 12:24h |

Telenor Klik, najnovija i vrlo tražena Telenorova usluga koja omogućava surfovanje i preko starijih modela mobilnih telefona, deo svoje uspešnosti i efikasnosti duguje i činjenici da se oslonila na upotrebu Opere Mini, veb-brauzera posebno prilagođenog za male ekrane i mobilne telefone.


Sa prezentacije Telenora Klik, koji koristi program Opera Mini za surfovanje internetom

Telenor Klik, predstavljen početkom septembra, jedinsvena je usluga Telenora koja i korisnicima jednostavnijih modela mobilnih telefona omogućava brzo i efikasno krstarenje internetom. Cilj joj je da internet u našoj zemlji učini širokodostupnim.
 

Pored “običnog” surfovanja globalnom mrežom, Telenor Klik je najjednostavniji i najjeftiniji način da budete u vezi sa svojim prijateljima i prisutni na svim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Linked In), na čatu (Yahoo, G Talk, MSN), komunicirate mejlom (G mail, Yahoo, Hotmail), kao i da blagovremeno budete obavešteni o svim najnovijim vestima preko mobilnih sajtova "Blic", "Blic sport", "24 sata" i "ALO!".

Usluga Telenor Klik besplatna je do kraja godine, a nakon toga naplaćivaće se 290 dinara, sa sve uračunatim porezima.


Šta je Opera Mini

Opera Mini, sastavni deo usluge Telenor Klik, je veb-brauzer, odnosno program koji služi za pretraživanje interneta, koji prilagođava sadržaj malim ekranima, tj. mobilnim telefonima.

Opera Mini probija kinesku cenzuru

Zanimljivo je da su se od kraja 2009. godine pojavili izveštaji koji su stizali iz Kine i po kojima su korisnici Opere Mini iz te zemlje bili preusmeravani na sajtove sa kojih bi skinuli kinesku verziju Opere Mini.

 

To se dovodi u vezu sa mogućim strahom kineskih vlasti da bi Opera Mini mogla da premosti kineski "Veliki vatreni zid" (Great Firewall of China), koji ograničava upotrebu interneta u toj zemlji.

Razvoj Opere mini je potpomognut kroz partnerstvo kompanije Opera Softver i najpoznatijeg svetskog pretraživača Gugla. U svetu postoji preko 71 milion korisnika Opere mini i ovaj broj je u stalnom porastu.

 

Dostupna je od 2006, a "derivat" je Opere, veb-brauzera koji je na tržištu od 1996. godine.

 

Opera Mini propušta zahteve veb-stranica kroz servere svog programa, koji ih procesuiraju i kompresuju pre prenošenja na mobilni telefon. Ta kompresija čitav proces prenosa podataka čini između dva i tri puta bržim. Uz to, proces dodatno priprema stranice koje nisu dizajnirane za mobilne telefone i čini ih lako dostupnim.
Opera Mini 5.0, čija je beta verzija omogućava surfovanje internetom uz korišćenje tabova, upotrebu šifara, unapređenu podršku za „tač-skrin“ opciju i sasvim nov interfejs.

 

Aktiviranje usluge "Telenor Klik"


Korisnik šalje SMS sa tekstom "Klik" na broj 9000 i dobija odgovor sa linkom koji vodi na opis načina aktivacije. Dobijaju se još dve poruke sa linkovima za preuzimanje besplatnih aplikacija: Opere Mini i Telenor Komunikatora.

Korisniku su na raspolaganju 150 megabajta saobraćaja pune brzine mesečno, što je višestruko više od prosečne potrošnje u Srbiji. Kad se ova količina potroši, korisnik i dalje može da koristi Internet ali smanjenom brzinom i bez dodatnih troškova.


Nakon promotivnog perioda do kraja godine, cena usluge će biti sa porezima 290 dinara mesečno za postpejd, odnosno 30 dana za pripejd korisnike. U inostranstvu ova usluga nije besplatna, pa zato budite oprezni kad pređete granicu.


Evo kako izgleda čitav proces:


1. Kliknete i izaberite opciju za slanje SMS poruka;


2. Prosledite SMS poruku sa tekstom „klik“ na broj 9000;


3. Kroz nekoliko trenutaka dobićete SMS poruku sa linkom za aktivaciju Telenor Klik usluge. Nakon prihvatanja uslova korišćenja potrebno je da isključite i uključite telefon kako bi bili sigurni da ste prekinuli postojeću internet konekciju i uspešno aktivirali uslugu;


4. Nakon toga ćete dobiti SMS sa linkom za preuzimanje Opere mini, koji će vam omogućiti da pregledate internet stranice i da njihov izgled bude isti kao na kompjuteru;


5. I na kraju, poslednja poruka je SMS sa linkom za preuzimanje Telenor Komunikatora, koja će objediniti vaše fejsbuk, tviter, linkedIn i imejl naloge na jednom mestu.

 DaRkOoO

 • *
 • 2,705
 • +22/-2
 • Pol: Muškarac
 • :D
  • Pogledaj profil
Odg: Telenor Srbija - Vesti, cene, usluge
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 16, 2010, 13:06:19 »
Sad treba ocekivati neku promociju MTS-a :D
...so close, no matter how far..

shomi

 • *
 • 8
 • +0/-0
  • Pogledaj profil
Nova Telenor prodavnica u Uscu
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 21, 2010, 00:21:47 »
Jel bio neko mozda u novoj Telenorovoj prodavnici u Uscu? Video sam neku vest na netu, deluje mi bas svemirski!

http://www.kudaukupovinu.rs/kupoholicarske-vesti/1893-telenor--htc-wildfire-najboljem-qkompozitoruqu-novoj-telenor-prodavnici-u-tc-qusceq

A vidim da ce biti i neka akcija sa komponovanjem muzike, gde ce glavna nagrada biti HTC Wildfire... Fino bogami :)

shomi

 • *
 • 8
 • +0/-0
  • Pogledaj profil
Korisna stvarcica :)
« Odgovor #7 poslato: Decembar 27, 2010, 23:37:57 »
Ako nekome treba kalendar widget za komp, ima na Telenorovom sajtu... Kul je sto ima i planer u okviru njega, pa moze za odredjeni datum da se zapise nesto. A ima i wallpaper-a za svaki mesec, koji mogu da se skinu u razlicitim rezolucijama :)
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Korporativna-odgovornost/Telenor-kalendar-2011