0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Skidanje crne magije izgleda postao trend i ovde A i crna magija uopšte.. Rituali prepravili forum Jel može preko veze da se sredi skidanje crne magije, tripujem da mi je neko bajao nešto pa da je ceo svet ove godine zbog toga otišao u djavola?
Citat: ^Tina^ Decembar 21, 2020, 12:32:18Skidanje crne magije izgleda postao trend i ovde A i crna magija uopšte.. Rituali prepravili forum Jel može preko veze da se sredi skidanje crne magije, tripujem da mi je neko bajao nešto pa da je ceo svet ove godine zbog toga otišao u djavola? hahah, istina! Izgleda da svako ima neko iskustvo u skidanju crne magije A to što kažeš za ovu godinu se slažem, izgleda da je svima neki opasan mag mađijao nešto i crnu magiju bacio na ceo svet, kad nas je ovako krenulo
Citat: MarkoKg Decembar 21, 2020, 15:16:16Citat: ^Tina^ Decembar 21, 2020, 12:32:18Skidanje crne magije izgleda postao trend i ovde A i crna magija uopšte.. Rituali prepravili forum Jel može preko veze da se sredi skidanje crne magije, tripujem da mi je neko bajao nešto pa da je ceo svet ove godine zbog toga otišao u djavola? hahah, istina! Izgleda da svako ima neko iskustvo u skidanju crne magije A to što kažeš za ovu godinu se slažem, izgleda da je svima neki opasan mag mađijao nešto i crnu magiju bacio na ceo svet, kad nas je ovako krenulo Nije crna magija u pitanju vec ljudska glupost. Glup covek je opasniji i nestabilniji od omadjijanog. Kakvi su ljudi takva nam je planeta. Sve propada zahvaljujuci ljudima.
Prevaranti na sve strane A vi se gospodine krijete, nigde nisam videla vaše ime? Verovatno da se baš slučajno desilo da su svi koji se bave magijom prevaranti osim vas, jel da?
Vi se toliko bavite prevarantima da mora da ste i sam jedan od tih