Saopstenje povodom situacije sa Kosmetom

 • 2 Odgovora
 • 1527 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DaNiLo

 • *****
 • 2,849
 • +8/-7
 • Pol: Muškarac
 • Koljem po kucama
  • Pogledaj profil
Saopstenje povodom situacije sa Kosmetom
« poslato: Februar 26, 2008, 23:57:31 »
Ovih dana svedoci smo ovog nemilog događaja koji je pogodio svakog Srbina pravo u srce, ono šta je sa najvećom zebnjom očekivano se zaista i ostvarilo, nejcrnje sumnje su isplivale i postale realnost. Zaista sva naša srca su prestala da kucaju za tren, ali počela su da kucaju opet i to da kucaju kao jedno, zaista sav naš narod je ponovo postao celina kao što se to uvek dešava kada se nađe u neprilikama i nemilim situacijama.
Ali ovo nije ni prvi put da se naš narod suočava sa krizom i zlokobnim događajima, a zaigurno nije ni poslednji put, ali smo svesni toga da ćemo kao narod prevazići i ove teške trenutke koji su velikomoćnici sa Zapada nametnuli na naša pleća.

U životu svake osebe, porodice, naroda, rase dolaze vremena prosperiteta i vremena pada. Ovo što se dešava sada sa našim narodom je jedan trenutak u istoriji. Trenutak koji niti je konačan niti je večan, već samo trenutak.
Setimo se pređasnih događaja iz istorije, setimo se onogoa što smo kao narod već preživeli, setimo se onih muka i onih tereta koje smo već izneli, i to izneli na one visine koje ni mnogo veći i brojniji narodi nisu.
Naš narod poseduje unutrašnju snagu koju je nebrojano puta pokazao, kojoj su se u svim vremnima svi veliki divili i onu snagu koju su i najmoćniji poštovali. A i onu snagu koje se mnogi i danas plaše.
Ta klica i ta snaga je ona junačka i herojska snaga unutar naših grudi, i ono junačko i herojsko srce, koje bukti i koje plamti čim se pomene svetinja, a ta svetinja je Kosovo i Metohija.

Ta perjanica koja je krasila i ulepšavala ime Srbina i koja je uvek predstavljala simbol borbe, istrajnosti, posvećenja.
Skoro četiri veka Kosovo je bilo u rukama nepriajtelja, četiri veka pod turskom čizmom… U to vreme na našem Kosovu masovno se naselio šiptarski okupator.
Naša sveta zemlja je bila pod čizmom velikih osvajača, najkrvavijih i nejbeskurpuloznijih, čizmom azijata sa istoka koji su ognjem i mačem palili pola Evrope i vekovima zavijali u crno mnoge države i narode.
Ove današnje osmanlije, ovi današnji zavojevači i tirani, takođe svojom čizmom gaze po našem Kosovu i Metohiji.
Opet uništavaju naše svetinje i zaostavštine, opet se kite našom kulturom praveći neke nove “viznatijsko-albanske stilove”.

Mi kao narod moramo biti svesni da smo i pre u istoriji bili u lošim pozicijama, dešavalo se više puta kroz istoriju da je Srbija bila skoro potpuno nenaseljena, ali opet smo se preporodili, opet smo postali ono šta zaista jesmo, opet smo zasjali sjajem koji je u nasoj rasnoj i večnoj duši.
Danas kada neprijateljska i zavojevačka čizma NATO pakta gazi srpskom zemljom, danas kada Šiptarki okot pije vodu iz naših izvora, danas dok našim lugovima i našim oranicama Šiptari seju svoju pšenicu, danas kada se po srpskim pašnjacima šetaju šiptarske bivolice, dok se iz srpskim rudnika krade srpsko blago, kada se tuđin šeta i vlada na našoj zemlji i u našoj otadzbini MI svi Srbi iskrenog srca - svi koji imamo krv Oblilića, Jugovića, Nemanjića u našim venama složno i zajedno reći ćemo: NE!
NE šiptarskom Kosovu!
NE novom svetskom poredku!
NE liberalnom kapitalizmu!
NE novim vrednostima!
NE demo(no)kratiji!
Moramo stati kao jedan, jer ovaj trenutak je onaj koji će pokazati da naš narod ne želi omču oko vrata, ne želi da bude rob bilo kome, a naročito američkim masonima i Jevrejima!
Srpski narod želi da bude Svoj na Svome, želi da bude sa svojim sunarodnicima i svojom rasom, želi da vlada tamo gde mu je i mesto – u jedinstvenoj i celovitoj srpskoj državi na celokupnoj spskoj zemlji.

Braćo i Sestre, Srbi,
Zbog toga uradite sve šta možete, a svi možemo mnogo toga, možemo da se odreknemo vrednosti novog svetskog poretka koji naš narod samo gura u veće dubine i u veće ništavilo, i da povratimo drevne vrednosti našeg naroda.
Možemo, a i moramo da preporodimo srpstvo jer samo jako i zdravo srpstvo će moći da se odupre onome što nam preti.
Naše majke moraju opet rađati jake i zdrave sinove.
Naši očevi moraju svojom ličnošću i svojim primerom graditi svoje potomke ka onome šta smo mi Srbi.
Mi moramo izgraditi bolju i beliju budućnost za naša potomstva, za ona potomstva koja će uživati i blagosiljati pretke jer su učinili pravi korak, korak na novoj Arijevskoj zori.
A sve to možemo samo zajedno i jedinstveno, ponovo budeći nas srpski Arijevski duh, ponovo budeći snagu naših predaka unutar nas, da unutar naših duša drevni Sloveni ponovo isuču mačeve i spoje štit do štita, i da u toj neprobojnoj falanzi krenemo nezaustavljivo napred prema onome šta nam je sudbina podarila, a podarila nam je mnogo, naša deca su najpametnija, naši sportisti najbolji, naš duh je nesalomiv, naš narod je prekrasan.
Krenimo napred ka onome šta je naša sudbina!
Krenimo pravim putem, zajedno za Srbiju protiv Šiptara i NATO okupatora!

Svim srpskim patriotama se preopručuje a pripadnicima i simpatizerima Rasonalista Srbije se naređuje da prisustvuju svim protestima i aktivnostima protivu otcepljenja Kosova i Metohije kojima mogu prisustvovati, bez obzira ko stoji iza organizacije datog skupa ili aktivnosti.
I da svoje opravdano nezadovoljstvo izraze na svaki mogući način, ali u skladu sa civilizacionim normana i kodeskima Arijevskog ponašanja.

Strane zemlje koje su priznale Kosovo svojim neprijateljskim činom priznavanja izvršile su direktan i nameran akt nasilja nad našom zemljom i našim sunarodnicima na Kosovu, tako da je odgovor srpske nacionalne omladine u Beogradu opravdan i shvatljiv.
Paljenje i napadanje pojedinih neprijateljskih ambasada, i uništavanje imovine njihovih kompanija i banaka treba se smatrati kao direktan odgovor i isto takav akt nasilja koji su oni uputili ka nama!
Srbija Srbima - Zivela Pobeda!

[Reklama]


Lili

 • ***
 • 590
 • +5/-3
 • Pol: Žena
 • Art is resistance.
  • Pogledaj profil
Re: Saopstenje povodom situacije sa Kosmetom
« Odgovor #1 poslato: Februar 27, 2008, 08:02:54 »
oke, Danilo, procitala sam tekst, lepo je to sto se ti brines za Srbiju za Kosovo i sve ostalo, ali sve je to lepo dok u sve to ne uvedes politiku, mogao si da prekopiras onaj deo koji govori o Kosovu, kako nikad ne bi trebali da ga se odreknemo, da ga zaboravimo, kako je to deo nase istorije.. bla, bla.. ali demokratija sa tim nema bas nikakve veze.. demokratija je opredeljenje prema shvatanjima u politici.. znaci, dok god se budemo delili bilo kako u ovoj zemlji, napredka nece biti.. i zato bi nam bolje bilo da se svi ujedinimo i slozimo i da radimo na napretku nase zemlje..
a rasonacionaliste nesu komentarisati.. svaki sledeci put kada to bude pomenuto, ili se bude pravila neka rasna ili nacionalna diskriminacija, vredjanje etc, post ce biti obrisan..
"Vi gledate stvari kakve jesu i pitate: Zasto?
Ja sanjam stvari kakve nikad nisu bile i pitam: Zasto ne?"

DaNiLo

 • *****
 • 2,849
 • +8/-7
 • Pol: Muškarac
 • Koljem po kucama
  • Pogledaj profil
Re: Saopstenje povodom situacije sa Kosmetom
« Odgovor #2 poslato: Februar 27, 2008, 14:14:00 »
Citat
i zato bi nam bolje bilo da se svi ujedinimo i slozimo i da radimo na napretku nase zemlje..

Тако је  :jupi


Citat
dok god se budemo delili bilo kako u ovoj zemlji, napredka nece biti..


Знам СССС


Citat
svaki sledeci put kada to bude pomenuto, ili se bude pravila neka rasna ili nacionalna diskriminacija, vredjanje etc, post ce biti obrisan..

А шта ако ја будем поставио неке текстове на научној бази који су истинитим или например ставим вам линк на који кад се кликне могу се видети злочини над Србима. Ја нисам расоналиста, али треба схватити да су вера и раса повезани, а о томе су сведочили највећи црквени великани који су говорили да не треба дозволити да се ниже расе и смешне вере шире на нашим просторима и да нас потискују.

А што се тиче демократије, она у модерном свету представља нешто сасвим друго, али је то нешто сасвим ново. Покушаћу да исцитирам Владику Николаја, тачније прекопирао сам шта је он рекао-
Сва модерна гесла европска саставили су Жиди, који су Христа рас-пели: и демократију, и штрајкове, и социјализам, и атеизам, и то-леранцију свих вера, и пацифизам, и свеопшту револуцију, и ка-питализам, и комунизам. Све су то изуми Жидова, односно оца њихова ђавола.

И то је све у намери да Христа понизе, да Христа пониште, и да на прес-то Христов ставе свога јеврејског месију, не знајући да је то сам Сатана, који је отац њихов и који их је зауздао својом уздом и бичевао их својим бичем.


Ми смо у школи учили шта је демократија, и ја то боље знам од тебе, то није странка, све странке у Србији су демократске, јер демократија представља избор, например за улазак у неки државни орган и слично. Супротно од демократије је бирократија настала од француске речи биро, што значи канцеларија, а то значи да неко неког поставља на неку функцију. Е толико о демократији, она такође и означава одређена права, да ти не набрајам. . .

Имам ја много занимљивих текстића, али их не би постављао док Никола не отвори подфорум за то, таман да ја ту то стављам, стварно имам пуно добрих текстова, и све што постављам ја сам већ прочитао. . .