samo-opusteno

Zabava => Muzika => Koncerti => Temu započeo: Đagi Maj 01, 2012, 20:58:53

Naslov: Parni Valjak "bez struje" i u Novom Sadu 25.maja
Poruka od: Đagi Maj 01, 2012, 20:58:53
Parni Valjak "bez struje" i u Novom Sadu


Nakon pet rasprodatih akustičnih koncerata u Centru "Sava", u martu ove godine, legendarna grupa nastupiće sa istom koncepcijom, kako su je nazvali članovi grupe - "Bez struje", i u Velikoj sali novosadskog Spensa


(http://www.dodaj.rs/f/22/45/1WrlVL9b/2.jpg)


Koncert je zakazan za 25. maj 2012. sa početkom u 21 čas, a ulaznice su u prodaji od 30. aprila po cenama od 2.150,00 do 2.950,00.

Ulaznice će moći da se kupe na blagajni Spensa, svim prodajnim mestima Eventima i preko
interneta na www.eventim.rs, a na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se „bar kod“ za besplatno preuzimanje novog albuma "Stvarno nestvarno" sa web sajta grupe.


Za razliku od prethodnog rasprodatog koncerta u Spensu, koji je bio održan 17.12.2010., ovaj koncert će imati potpuno drugačiju koncepciju i atmosferu, tako da će u parteru biti
postavljene stolice da bi publika mogla u potpunosti da uživa u akustičnim verzijama
omiljenih hitova.

"Ono što smo doživeli u Sava centru ne mogu rečima da opišem. Fantastična atmosfera, predivna publika i neopisive emocije...još uvek smo pod jakim utiscima. Sve to donosimo u Novi Sad i obećavamo koncert za pamćenje, a pokušaćemo da uzvratimo novosadskoj publici sve ono što smo dobili od njih na prethodnom koncertu. To je nešto što nas ispunjava sve ovo vreme i zbog čega se i dalje bavimo muzikom. Vidimo se u Spensu!", izjavio je Aki Rahimovski.