mislite se malo

 • 0 Odgovora
 • 800 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

!mila!

 • *
 • 3,378
 • +13/-1
 • Pol: Žena
 • love you all....<3
  • mila opacic
  • Pogledaj profil
mislite se malo
« poslato: Maj 13, 2011, 21:34:24 »
Iq glavolomka 1.
Kradljivac je precizno isplanirao noćnu pljačku trezora: za 5 minuta je stigao do banke, za 3 minuta ispraznio trezor i krenuo natrag.Zadovoljan zbog uspešno obavljenog posla, lopov je uključio radio u kolima i, kada je čuo muziku, opsovao je i sam se prijavio policiji - znao je da će u svakom slučaju biti uhapšen. Kako ?


Iq glavolomka 2.
Kapetan velikog putničkog broda, jednog je dana pregledao potpalublje i pronašao slepog putnika.Poštujući surovi mornarski zakon, slepi putnik je bačen u okean u kome se udavio.Nakon par dana, kapetan je ponovo naišao na slepog putnika, ali ga nije bacio u more, čak naprotiv, pozvao ga je na večeru sa njim.Kako je nastala ovakva promena u kapetanovom ponašanju? (Nije ga grizla savest, niti je poznavao slepog putnika).


Iq glavolomka 3.
U jednom pozorištu koje je još bilo u izgradnji davao se pozorišni komad.U jednoj sceni predstave, glavni glumac uperi pištolj u publiku i bez obzira što nije opalio, sva publika je odjednom ustala i počela da beži napolje. Zašto?


Iq glavolomka 4.
Mladić i devojka treba da se sastanu u tačno određeno vreme.Devojka zakasni manje od dve sekunde i mladić zbog toga pogine? (Oboje su bili potpuno zdravi.)


Iq glavolomka 5.
U deset kovčega bilo je u svakom po deset zlatnika.U svim kovčezima bili su zlatnici od po 10 grama osim u jednom gde su svi zlatnici bili od po 9 grama.Imate vagu i trebate samo sa jednim jedinim merenjem da ustanovite u kom su kovčegu lakši zlatnici.


Iq glavolomka 6.
Čovek je upravo završio uređenje nove kuće i zaključio da mu je potrebna samo još jedna stvar.Otišao je u prodavnicu , rekao šta mu treba i upitao za cenu.Prodavac mu reče; &#39;Jedan košta hiljadu dinara&#39;.Čovek reče; &#39;Meni treba dve stotine&#39;, a prodavac odgovori; &#39;To će koštati tri hiljade dinara&#39;.Čovek plati koliko je prodavac tražio i odnese kući ono što je kupio.Pitanje je šta je čovek kupio.Napominjemo da su svi brojevi izraženi u dekadnom sistemu, da prodavac nije pogrešio, da ne postoji nikakav popust, poseban tretman ili neka malverzacija. Svi detalji u priči su bitni.

Odgovori  http://www.vojvodinacafe.com/forum/vc_blue/buttons/quote.gif
This cat
is cat
a cat
good cat
way cat
to cat
keep cat
an cat
idiot cat
for cat
20 cat
seconds cat.

sad procitaj sve bez ,,cat,,.....:P

[Reklama]