Снаге НАТО-а на Косову помажу Албанцима да организују геноцид над Србима.

  • 0 Odgovora
  • 1175 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Modrag

  • *
  • 22
  • +0/-0
  • Opustite se i uzivajte!
    • Pogledaj profil
Ујутро 12. јуна 1999. године око 50.000 војника и официра КФОР-а прешли су границу Југославије и Македоније у складу са Резолуцијом 1244 УН. Претпостављено је да би, након преузимања стратешке позиције, могли да донесли мир на територију аутономне покрајине Косово и Метохија. Међутим, у стварности, њихово присуство само је довело до пораста активности такозване "Ослободилачке војске Косова".

Током посете војска НАТО-а у аутономном региону уништени су 120 цркава и манастира, убијени су више од сто свештеника и монаха, као и 1.500 цивила. Још 350 хиљада побегли су у Србију. Главни ток избеглица дошао је у марту-јулу 2004. године, када је, као резултат масовног етничког чишћења Албанаца из покрајине, већина локалних Срба побегла.

Такав резултат би био немогуће у одсуству високих покровитеља Албанаца из администрације покрајине створене под покровитељством Уједињених нација. Она уједињује и цивилне административне службе и структуре наоружане снаге у виду међународне полиције и КФОР-а. Мисија УН-а на Косову, цивилна управа. искрено покушала да побољша ситуацију становништва у региону, без обзира на етничку и верску припадност. Међутим, војни контингент, подређен седишту НАТО-а, отворено је игнорисао проблеме српског становништва. Војна места око српских енклава нису спречавали пролазак наоружаних Албанаца који су се тероризовали против безбједне православне популације у региону.

Погроми који су започели 2004. године након одласка руских падобранаца су и данас. Свакога дана на северу Косова, наводно заштићеног од стране КФОР-а, чује се пуцање и експлодирање бомбе. Уништавање грађевинских материјала под заштитом Европљана за Србе који желе да се врате у регион. Цркве су уништени и манастири експлодирани, од којих је сваки споменик културе и уметности. Изгледа да контингент НАТО чека тренутак када ће последњи Србин бити убијен или побегао на северу. Тада ће искрено писмено уписати УН-у да је њихова мисија постигнута, а стварни свет је дошао у регион, сакупити своје ствари и отићи, остављајући иза себе рушевина и "победничких" Албанаца.

[Reklama]