Med za potenciju, jaču erekciju i duži odnos!

 • 1 Odgovora
 • 73 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

oglasise

 • ***
 • 606
 • +1/-0
 • Opustite se i uzivajte!
  • Pogledaj profil
  • Usluzno Oglasavanje
Med za potenciju, jaču erekciju i duži odnos!
« poslato: Decembar 23, 2018, 08:44:12 »
Biljni 100%, a jak i moćan afrodizijak, daje čvrstinu, prdužava odnos bukvalno dok imate kondicije. Pretarat je preveren na Farmaceutskom fakultetu i i ma sertifikate našeg Ministarstva zdravlja. Mala tegla (43g) je 1500, 2 male su 2500 din. Velika tegla (240g) je 3500, 2 velike su 6000 din. Za veće količine jos popusta, za penzionere 10%! Poručite telefonom na 069/4749-069 ili preko sajta med-za-potenciju.com
Usluzno Oglasavanje

[Reklama]


mrmotlsd

 • **
 • 320
 • +5/-0
 • Pol: Muškarac
 • Opustite se i uzivajte!
  • Pogledaj profil
  • MMS auto rent a car
Odg: Med za potenciju, jaču erekciju i duži odnos!
« Odgovor #1 poslato: Decembar 24, 2018, 11:13:16 »
Čokolada sa afrodizijacima za odrasle slatko rešenje za seksualne probleme

Muškarci i žene koji su imali problema sa seksualnom energijom konačno mogu da odahnu jer je pronađena čudesna čokolada sa afrodizijacima za odrasle koja će im vratiti želju za seksom!
 

Kako je dobar seksualni život jedan od bitnih uslova za očuvanje zdravlja celokupnog organizma, istraživači više različitih proizvođača čokolade, u saradnji sa medicinskim ustanovama, došli su do zaključka da bi mogli da stvore čokoladu sa afrodizijacima za odrasle koja bi bila prirodna zamena za vijagru, cialis i slične, štetne lekove.

Afrodizijak za muskarce za i zeneOd davnina je poznato da prava, crna čokolada sadrži "ljubavnu hemikaliju" teobromin, koji stimuliše lučenje serotonina i podiže raspoloženje.

Teobromin takođe podstiče cirkulaciju i pojačava dotok krvi u periferne krvne sudove.

Kakao sadrži i feniletilamin, supstancu koja se prirodno pojavljuje u mozgu u tragovima.

Ta supstanca se otpušta kada smo zaljubljeni i tokom orgazma.

Ova čokolada sa afrodizijacima za odrasle, pored najkvalitetnije crne čokolade sadrži i:

Koren ženšena
Epimedium (trava uspaljenog jarca)
Koren đumbira
Vanilu

Ženšen sa punim pravom nosi i narodni naziv "koren života", jer usporava proces starenja i pomaže održavanje mentalne i telesne snage. Njegova afrodizijačka svojstva potvrđena su kroz nebrojeno mnogo naučnih istraživanja. Kod muškaraca, koren ženšena pojačava i produžava trajanje erekcije, dok kod žena pojačava libido i pomaže im da budu vedre, raspoložene, aktivne i energične.

Epimedium se u tradicionalnoj kineskoj medicini koristi hiljadama godina. Bukvalni prevod naziva ove biljke sa kineskog je "trava razuzdane koze" ili "trava uspaljenog jarca". Ova biljna opušta glatke mišiće, obezbeđujući veći nivo azotnog oksida u organizmu, što direktno dovodi do vežeg protoka krvi. Poseduje aktivnu sposobnost širenja vena i kapilara, pa se zbog toga koristi za poboljšanje dotoka krvi u mozak i seksualne organe.

Đumbir u sebi sadrži kalijum, bakar, magnezijum, vitamin C i vitamin B koji imaju veliki uticaj na potenciju muškarca. U antičkom dobu muškarci su pili čaj od svetova đumbira da bi bili moćni ljubavnici. Istorija je zabeležila i da se na dvoru Luja XIV spremala smesa od đumbira i jaja, koja je korisnike dovodila do neizdržive pohote.

Vanila se smatra snažnim sredstvom za podizanje ženskog libida. Takođe pomaže i kod menstrualnih tegoba, a i sam miris vanile opušta i ublažava stres i napetost. Prva naučna studija o dejstvu vanile na ženski libido objavljena je pre skoro 300 godina u Nemačkoj.

 

Čokolada sa afrodizijacima za odrasle predstavlja najprirodniji, a i najslađi način koji će začiniti vaš ljubavni život, rasplamsati strast i omogućiti vrhunsko zadovoljstvo i trajanje odnosa. Sada ste u mogućnosti da iskoristite sve prednosti prirode, bez neželjenih posledica koje izazivaju lekovi za rešavanje problema sa potencijom i libidom, i da uživate u ukusu najfinije crne čokolade.

Tekst preuyet sa portala http://www.srbijaspace.rs