Prodajem štule za skakanje =)

  • 0 Odgovora
  • 1402 Pregleda

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

stule^^

  • *
  • 1
  • +0/-0
  • Opustite se i uzivajte!
    • Pogledaj profil
Prodajem štule za skakanje =)
« poslato: Maj 21, 2011, 00:48:50 »
http://www.youtube.com/watch?v=RoWhoRHe ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=knnIH0Eg ... re=related

Štule su namenjene ljubiteljima ekstremnih sportova, i omogućavaju odlično kretanje, kao i zabavu. Zbog specifičnog dizajna i dužine koraka pak pruža mogucnost da postignemo takvu brzinu kojom se samo najbolji sprinteri mogu pohvaliti! A akrobatske mogućnosti su ravne trambolini i daju Vam nadljudsku sposobnost! Futuristički izgled privlači poglede, a da ne spominjemo fantastičan osećaj koji dobijamo njegovim korišćenjem! Naravno i pored sportskih aktivnosti i relaksacije, zbog svoje atraktivnosti, primenu je našao i u marketinškim aktivnostima!

Upotreba štula ograničena je jedino težinom potencijalnog korisnika, a bez obzira na pol i godine, skoro svako može da upotrebljava štule. Naročito se preporučuje onima koji:

- vole uzbudjenja i ekstremne sportove

- žele da se zabave, ili im je potrebno agresivnije kretanje,

- žele da se oslobode viška kilograma,

- žele da ojačaju mišiće u nogama i kukovima,

- žele da budu u centru pažnje i pritom zabave kako sebe tako i okolinu! :)


Uz štule koje budete kupili dobijate uputstvo za korišćenje i cd sa savetima kako da postepeno napredujete. Svaki modele se dobija prema kilži korisnika, a cena štula iznosi 120E. Štule su upotpunosti nove, da neko ne pomisli zbog manje cene da su polovne jer ih na drugim mestima prodaju za 180E i više. Moguće je samo lično preuzimanje (Beograd) uz kratku demonstraciju. Pa ko voli neki izvoli :)

Svi zainteresovani mogu da mi se jave u "private message" radi detaljnijeg dogovora =)

[Reklama]