samo-opusteno

Zabava => Razno => Besplatni mali oglasi => Temu započeo: mrmotlsd Oktobar 29, 2018, 12:15:23

Naslov: Agencija za selidbe Milošević
Poruka od: mrmotlsd Oktobar 29, 2018, 12:15:23
(http://selidbe-prevozrobe.rs/slike/selidbe-milosevic-logo-2.png)

Milošević selidbe su profesionalna agencija za selidbe, sa visoko kvalitetnim, ekspeditivnim uslugama, konkurentim cenama. Vršimo usluge preseljenja i prevoza na teritoriji Beograda i Srbije.

Selidbe Milošević kontakt podaci

Gostivarska 70ž
Beograd, Srbija
065/4444 675
063/88-92-293
office@selidbe-prevozrobe.rs
http://selidbe-prevozrobe.rs/ (http://selidbe-prevozrobe.rs/)
Pon - Sub: 8:00 - 21:00
Naslov: Odg: Agencija za selidbe Milošević
Poruka od: Selidbe Beograd ATS Novembar 08, 2018, 20:44:22
Selidbe Beograd (http://www.ats-selidbe.rs) je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

• Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odradenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.

• Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili kuce, selidbe poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici ce taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

• Svesni smo svih okolnosti koje prate jedan ozbiljan posao kakave su selidbe i sve one stresne situacije koje ga prate.

• Kvalitetna saradnja,sigurnost,efikasan savet i obostrano zadovoljstvo uspesnim poslom,podrazumeva da u potpunosti razumemo i uvazimo Vaše zahteve,što svakodnevo i cinimo.

? Nas imidž su jarko crveni kombinezoni sa belim slovima na ledima,sa ispisanim imenom i zaštitnim znakom agencije za selidbe.Oko struka vezujemo opasac jer nikad se ne zna,može da posluži prilikom nošenja težeg tereta.?
http://www.ats-selidbe.rs (http://www.ats-selidbe.rs)
Naslov: Odg: Agencija za selidbe Milošević
Poruka od: SneleClio Novembar 14, 2018, 20:09:00
DA se i mi udenemo ovde negde kao jedna od agencija za selidbe Beograd (https://www.beogradselidbe.rs/).
jeftine selidbe Beograd (http://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/) i kombi selidbe Beograd (https://selidbeubeograd.com/cene-selidbe-kombi-prevoza/)
Naslov: Odg: Agencija za selidbe Milošević
Poruka od: Petar Petrović Avgust 17, 2019, 16:32:57
Mi smo stručnjaci za sve vrste selidbi bilo u zemlji ili inostranstvu, Vršmo selidbe po Beogradu (https://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/), ali i medjunarodne selidbe (https://medjunarodneselidbe.eu/). Imamo sve što je potrebno za selidbe kao što su kartonske kutije za selidbe (https://selidbeubeograd.com/blog/13-razlicitih-vrsta-kutija-za-selidbe/), ako vam treba skladištenje stvari u toku selidbe (https://www.beogradselidbe.rs/blog/zasto-vam-treba-skladistenje-stvari-u-toku-selidbe/). Vršimo selidbe firmi i kancelarija (https://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/selidbe-firme-kancelarije-poslovnog-prostora-lista/) po najpovoljnijim cena selidbe u Beogradu (https://www.beogradselidbe.rs/cene-selidbe-beograd/).
pozovite nas i kontaktirajte za besplatnu procenu selidbe. Sve vaše stravi su osigurane u toku selidbe sa nama.