samo-opusteno Sportske Vesti
Pages: 1
Veličković: Mega Vizura je u ovom trenutku najbolji izbor za mene By: [Glasnik] Date: Februar 24, 2014, 19:17:03

Veličković: Mega Vizura je u ovom trenutku najbolji izbor za mene   Novica Veličković karijeru će nastaviti u Mega Vizuri! Vest o povratku iskusnog krilnog centra u beogradski klub potvrdio je i njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Veličković će debi u novom timu imati u subotu protiv Crvene zvezde.Novica je prošle sezone igrao za Mega Vizuru i rad sa trenerom Dejanom Milojevićem mu je dobro poznat, pa ne bi trebalo da bude mnogo vremena za uklapanje. On je tokom leta potpisao ugovor sa Bambergom, ali je saradnja raskinuta pre nekoliko dana. – Jako mi je drago što sam se vratio u Megu, i što ću u nastavku sezone raditi sa Dejanom i klincima,koje sam iskreno zavoleo, rekao je Veličković za sajt KK Mega Vizura i nastavio da priča zašto je izbor pao baš na ovaj klub. – S obzirom na to da sam potpuno fizički spreman i da sam izuzetno željan da posle nekoliko sezona, u kojima sam imao problema sa povredama, ponovo igram i provodim dosta vremena na terenu, Mega Vizura je pravi izbor. Ne krije Večičković da je imao želju da obuče i dres Partizana, ali emocije su jedno, a mogućnosti nešto drugo…- Imao sam želju da dođem u Partizan, igranju pred najvatrenijim navijačima, povratku u Evroligu, ali sam potpuno svestan da ne bih mogao u crno-belim timu da dobijem minute i slobodu, koja mi je u ovom trenutku karijere neophodna. Mislim da sam na prelomnom trenutku u karijeri i da jednostavno nemam mogućnost da se rukovodim emocijama.

Novica ne odustaje od igranja za reprezentaciju: – Inostrane ponude, nisam ni razmatrao, jer mislim da je igranje u Srbiji sada pravi izbor za mene. Ovako ću biti u situaciji da izborim povratak u reprezentaciju i da budem deo tima na Svetskom prvenstvu ovog leta. Pored toga, srpska liga tek počinje, i moj novi klub do kraja sezone ima preko 20 utakmica, što je jako važno za mene.