samo-opusteno Linkoteka
Pages: 1
Iznajmljivanje automobila Beograd By: milos_87 Date: Novembar 25, 2013, 11:27:21
Rent a car Beograd

Ukoliko tražite rent a car u beogradu posetite internet sajt www.vbi.rs naćićete najbolje uskove za iznajmljivanje vozila u Beogradu.

Ukoliko Vam je potreban i smestaj t.j. apartmani beograd možete pogledati sledeći link: www.beo-apartmani.com
Odg: Iznajmljivanje automobila Beograd By: oln Date: Mart 12, 2014, 01:02:01
Proverena i firma sa reputacijum za rent a car Beograd, specijalizovana za rentiranje vozila na aerodromu Beograd. Unirent rent a car je firma koja se svojim kvalitetom izdigla iznad konkurencije.
Odg: Iznajmljivanje automobila Beograd By: mrmotlsd Date: Mart 09, 2015, 08:37:26
apartmani za kraci i duzi prestoj u Beogradu  na dobrim lokacijama, jeftini i udobni renting belgrade
Odg: Iznajmljivanje automobila Beograd By: oln Date: April 19, 2016, 20:59:22
Tri put meri jednom seci, kaze nas narod. Moje iskustvo je da se prilikom izbora rent a car agencije obavezno prouce sajtovi agencija za najam vozila, kao i komentari korisnika. I naravno, da se izabere ni po babu ni po stricevima najkonkurentnija firma, sa najboljnim odnosom cena/kvalitet usluge.

Neke od popularnih rent a car agencija:

Rent a car Beograd

Rent a car Srbija

Rent a car aerodrom Beograd

Renta car Beograd Menadzer

Odg: Iznajmljivanje automobila Beograd By: mrmotlsd Date: Maj 02, 2016, 10:56:37
svidja mi se ovaj sajt sto ima vise kompanija na istom mestu (verujem da su na pocetku, pa josh su u malom broju) http://www.rentacarpretrazivac.rs/agencije-za-rent-a-car.php. Druga stvar sto mi se svidja je sto se radi o lokalnim malim kompanijama, a ne o velikim  medjunarodnim monopolima
Odg: Iznajmljivanje automobila Beograd By: mrmotlsd Date: Maj 23, 2016, 10:14:44
rent a carBeograd Aerodrom Nikola Tesla uslovi korišćenja
Opšti uslovi iznajmljivanja vozila

Korišćenje vozila:

Za vreme korišćenja vozila vozač (Najmoprimac) je dužan da se prema iznajmljenom vozilu odnosi s pažnjom dobrog domaćina, da vozilo uredno održava i da u slučaju bilo kakvih problema o tome odmah obavesti "MENADŽER EXPRESS" rent a car (Najmodavac).

Minimalno vreme korišćenja vozila je 1 dan (24 sata). Dozvoljeno prekoračenje je 59 min. Nakon tog vremena naplaćuje se ceo dan.

Depozit i plaćanje:

Depozit je obavezan, a njegova visina zavisi od kategorije vozila i dužine trajanja najma. Depozit, kao i plaćanje najma, može se izvršiti u gotovini ili nekom od kreditnih kartica (Visa, American express, Mastercard i Maestro). Sva plaćanja se vrše u dinarima.

Porez (PDV) za uslugu iznajmljivanja vozila je uključen u cenu najma.

Vozač:

Najmoprimac je dužan da ima minimum 23 godine starosti i važeću vozačku dozvolu najmanje 2 godine (isto važi i za "drugog vozača"). Upis "drugog vozača" se ne naplaćuje.

Osiguranje:

U cenu iznajmljivanja vozila uključeno je Osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima do iznosa utvrdjenog polisom obaveznog osiguranja. Takodje je uključeno i osiguranje vozača i svih putnika u vozilu (PAI) do iznosa odredjenog u polisi osiguravajućeg društva.

Osiguranje za štetu na iznajmljenom vozilu:

Otkup odgovornosti za štetu na iznajmljenom vozilu („CDW“ i „Super CDW“) uključen je u publikovanoj ceni najma. Osiguranje važi isključivo uz obavezan zapisnik policije.

Osiguravajuće društvo neće isplatiti štetu u slučaju da je vozač upravljao iznajmljenim vozilom pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Ovim osiguranjem nisu pokrivene štete na gumama i felnama kao ni oštećenja unutrašnjosti vozila nastala nepažnjom ili nebrigom Najmoprimca.

Osiguranje od kradje iznajmljenog vozila:

Otkup odgovornosti za slučaj kradje iznajmljenog vozila („TP“ i „Super TP“) uključen je u publikovanoj ceni najma. Osiguranje važi isključivo uz obaveznu prijavu kradje policiji i pod uslovom da je Najmoprimac zadržao kod sebe dokumenta i ključ od vozila koje je dužan da preda Najmodavcu.

Opšta odredba osiguranja:

U svim slučajevima koji nisu pokriveni navedenim osiguranjima ili koje osiguravajuće društvo ne prihvati da nadoknadi, Najmoprimac je dužan da Najmodavcu plati 100% iznosa štete.

Prelazak granice je dopušten uz dozvolu Najmodavca i ne naplaćuje se dodatno.

Gorivo nije uključeno u cenu i svo utrošeno gorivo plaća Najmoprimac.
Odg: Iznajmljivanje automobila Beograd By: mrmotlsd Date: Februar 19, 2017, 16:40:13
Primjer za Web diajnere dobro odradjenog sajta gde je odlican pregled cena po klasama automobila:

http://www.unirent.rs/rent-a-car-beograd.php