samo-opusteno Mobilna Telefonija
Pages: 1
Moje nove Android igre :) By: Nabukodonosor Date: Avgust 07, 2013, 14:38:39
Ovo je savršen kviz za sve ljubitelje ovog tipa kvizova. Svako pitanje ima 4 ponudjena odgovora i jedina pomoć koju imate na raspolaganju je 50%, tj. uklanjanje dva neta;na odgovora, koju možete iskoristiti jednom u toku igre. Sigurno je promakla neka greška ili bag, i to će biti ispravljeno u narednim verzijama. Ne morate odmah da dajete lose ocene i komentare ako naidjete na neku gresku, vec mi posaljite mail i ispravicu.

U okviru igre imate opciju da aktivirate dodatnih 2000  pitanja. Idite samo na dugme DODATNA PITANJA.

Sto se reklama u igri tice, nema nijedna reklama u okviru igre, znaci nece nista da vas smara dok igrate, samo na izlazu igre ce vam iskociti reklama, ali ako vam je iskljucen net nece ni to. Ali dovoljno je da kliknete na X i nece vas smarati. Znate i sami da kod nas nema nacina da se naplati svoj rad, niti bi 90% nas platilo za igru, pa je ovo jedini nacin da se koliko toliko nesto vrati za trud. Zamislite da ste kliknuci na I AGREE prilikom startovanja igre platili istu 1 cent, koliko ja dobijam od toga. :) :(
Hvala svima unapred.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidkvisko.kvizznanjakvisko


Pogodite da li su tvrdnje tačne ili netačne. Ali razmišljajte brzo, jer se vreme meri! Fanastične činjenice iz svih sfera života. Testirajte vašu opštu kulturu i znanje.
Hiljade interesantnih činjenica - ALI DA LI SU TAČNE ILI NETAČNE?
Imate na raspolaganju nekoliko vrsta pomoći: preskakanje pitanja, mogućnost greške i dovoljno vremena da razmislite o svakom pitanju. Osim ako igrate naše brzinske igre, gde je vreme ograničeno i biće potrebno da što pre donesete pravu odluku!
Nema obaveznih registracija, ni komplikovanih pravila!
Samo se opustite i uživajte!

U narednoj verziji bice dodata opcija da aktivirate dodatna pitanja.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidtacnonetacno.tacnoilinetacno
Ovo je igra za ljubitelje geografije! Ali nije klasicna igra sa pogadjanjem zastava vec ima nekoliko nivoa tezine. Na najlaksem pogadjate samo zastavu, na sledecem ukoliko pogodite zastavu pogadjate koji je glavni grad drzave, a na najtezem nivou pogadjate prethodne dve stvari koje sam pomenuo i ukoliko ih pogodite, moracete da odgovorite koja se valuta koristi za placanje u toj drzavi. Jedinu pomoc koju imate na raspolaganju je 50%, iliti uklanjanje dva netacna odgovora.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funwithflags.funwithflagsUZIVAJTE!!