samo-opusteno Serije
Pages: 1
Falling Skies By: kopetar Date: Mart 30, 2013, 14:48:55
sta kazete na prve dve sezone?  :ok
jel ima neko info kad ce treca sezona?
Odg: Falling Skies By: NiKooLaa Date: Septembar 23, 2013, 11:58:06
Opis:

Serija Falling Skies počinje u sveopćem kaosu nakon napada vanzemaljaca koji je veći dio svijeta ostavio onesposobljenog. 6 mjeseci nakon prvotnog napada nekolicina preživjelih se okuplja izvan područja velikih gradova kako bi započeli sa teškom zadaćom pružanja otpora.

Svaki dan je nova kušnja za preživljavanje, jer "građani vojnici" moraju zaštititi ljude koji su pod njihovom skrbi, a vode i kampanju protiv okupatorske vanzemaljske sile.

U središtu ove serije nalazi se Tom Mason (Noah Wyle) profesor povijesti iz Bostona čija je obitelj razorena. Supruga mu je ubijena u prvom napadu, a jedan od njegova tri sina je zarobljen. Odlučan da vrati svog sina i zaštiti druga dva Tom mora staviti na kušnju svoje znanje o vojnoj povijesti kao jedan od vođa pokreta otpora poznatog kao "2nd Mass", zbog svoje lokacije u Bostonu, Massachusetts. Oni neprekidno pokušavaju pribaviti informacije o vanzemaljcima kako bi ih jednog dana nadmudrili i iznenadili, te ponovo izgradili svoje živote.

---------------------

Ja odgledao prve tri sezone...
Četvrta kreće tek 2014.

Uglavnom, dobra je serija, drži pažnju mada je u trećoj sezoni bilo par epizoda gde se ništa posebno nije dešavalo pa su malo smorili...
Odg: Falling Skies By: anadenic Date: Maj 03, 2015, 18:14:06
Prve dve sezone su mi bile super, posle toga je postalo malo dosadno..Verovatno cu gledati i ovu petu sezonu ali samo zato sto je poslednja pa cisto da ne prekidam...
Odg: Falling Skies By: markonato Date: Jul 14, 2015, 07:39:39
pocela je i peta sezona.Za sada prve dve epizode ne izgledaju lose.Koliko znam ovo je finalna serija.
Odg: Falling Skies By: morko Date: Jul 31, 2017, 15:27:40
Kraj je najgluplji ikada. Kao da su imali dva sata za napisati scenarij i prvo što im je palo na pamet je prihvaćeno.