samo-opusteno Aktuelnosti
Pages: 1
Kada zena "ne da" By: [Vesti] Date: Maj 03, 2010, 10:33:36
Kada zena "ne da"Ako vas cesto izbegava ispod pokrivaca, vreme je da otkrijete zasto i da naucite da igrate njenu igru.

Jedna od prednosti duge veze je ta sto imate redovan seks. Za muskarce, to spada u jedan od najvaznijih delova obavezivanja prema drugoj osobi. Ali, bas onda kada vodjenje ljubavi za vas postane nesto normalno i redovno, ona to pocinje lukavo da koristi kao sredstvo pregovaranja.

Nekim zenama cak predje u naviku da uskracuju seks svojim partnerima, dok druge to cine pod veoma specificnim okolnostima. Muskarcima ovo deluje kao okrutna i neobicna kazna. Naravno, postoji razlika izmedju zena koje jedno­stavno ne zele da vode ljubav i onih koje to zadovoljstvo partneru namerno uskracuju, najcesce sa nekim ciljem.

Kada zena “ne da” verovatno pokusava nesto da vam kaze. Evo nekoliko poruka koje mozda zeli da vam posalje. Kada ih desifrujete, vec ste na pola da dobijete ono sto zelite. 

LJUTA JE
Ovo je verovatno jedan od najcescih razloga zbog kojih zene odbijaju seks. Ako ste ucinili nesto sto ju je stvarno iznerviralo, mozda vam se sveti ne dajuci vam jednu stvar za kojom zna da zudite.

Poslednje sto ona zeli kada je obuzmu negativna osecanja, bilo da je to bes, tuga, fru­stracija, stres ili umor, je da se znoji medju carsavima. Dok mnogi muskarci mogu da potisnu neprijatne emocije i “predju na stvar”, zenama je mnogo teze da zaborave na sve kako bi se uzbudile.

Vas mozda i zadovo­ljava besan, zestok seks, ali ona zeli da resi probleme pre toga. Ovu situa­ciju cete prevazici ako otkrijete zbog cega ona besni i pokusate to da ...

Procitaj nastavak vesti...