samo-opusteno Obaveštenja
Pages: 1
24 Februar - radovi na serveru By: NiKooLaa Date: Februar 25, 2013, 01:55:49
Poštovani članovi,

Nakon ~2h nedostupnoti servera te problema sa učitavanjem naših stranica obaveštavmo vas da smo završili glavnu fazu radova na serveru. Moguće prekide u radu naših stranica (pogotovu foruma i portala) možete očekivati i u narednih 48h.

Molimo korisnike naših servisa (razmene banera i webmasters servisa) da nas obaveste ukoliko budu imali probleme sa našim skriptama nakon isteka 48h.

Izvinjavamo se zvog problema.

Samo-opusteno.info
Odg: 24 Februar - radovi na serveru By: MarkoKg Date: Februar 25, 2013, 13:46:47
Poštovani,

Zahvaljujemo se na vašim porukama i prijavama u toku današnjeg dana. Svi problemi su rešeni i server je sada stabilan, te ne očekujemo dalje prestanke u radu foruma i ostalih naših stranica.

Takođe napominjemo da jedini problem koji još nije otklonjen jeste upload attachmenta/priloga na forum, i taj će problem biti rešen u najkraćem mogućem roku. Molimo članove da kao alternativu prilozima koriste neki eksterni servis poput dodaj.rs za upload svojih fajlova koje žele da prikače uz poruku.

Takođe sve korisnike našeg sistema za razmenu banera obaveštavamo da smo svakom registrovanom nalogu dodali 150 kredita za prikaz, kao nadoknadu za 2 časa u toku koja se njihovi krediti nisu povećavali.

Srdačan pozdrav,
samo-opusteno.info administracija