samo-opusteno Recenzije sajtova
Pages: 1
SMF-Svijet By: SveZnalacSrbija Date: Februar 01, 2013, 23:52:58

SMF-Svijet

SMF-Svijet je globalan forum koji tematski  obuhvata skoro sve oblasti SimpleMachinesForuma. Iako mlad forum, borimo se sa tim da uspe i pokažemo  njegovu svetlost. Forum je nastao 02, februara 2013 godine i otvoren u 20:00oo.Glavna ideja, na kojoj se zasniva SMF-Svijet Forum je brza razmena masovnog znanja i iskustava širom regiona u vezi SMF-a na balkanskom jeziku. SMF-Svijet svojim članovima pruža mogućnost da traže i dobiju pomoć, da diskutuju o širokom spektru tema, od  tutorijala za sve vrste SMF-a, preko tema, editovanja, do najmanje sitnice koja obuhvata SimpleMachinesForum.

Dodjite na forum, registrujte se.SMF-Svijet Potražite pomoć, pomognite nekom, diskutujte o raznim temama. Forum poseduje isključivo SMF oblast za razliku od drugih balkanskim SMF foruma.
Forum je isključivo napravljen za komuniciranje, dopisivanje i pomaganje.

Registrujte se, učinite našu zajednicu većom, a Vašim prisustvom i postovima većim, popularnijim i bogatijim. Biće nam drago da i Vi postanite zajednice SMF-Svijeta i oktrijete SVE tajne, mogućnosti i opcije SimpleMachinesForuma.

Forum mozete posetiti na klikom na SMF-Svijet
Moćno, jednostavno a ipak BESPLATNO!!![/i]